سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

روش جدیدی برای افزایش کارآیی صفحه‌نمایش تلویزیون‌ها و پنل‌های خورشیدی نکات خواندني

روش جدیدی برای افزایش کارآیی صفحه‌نمایش تلویزیون‌ها و پنل‌های خورشیدی
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - ایسنا / پژوهشگران استرالیایی از روش جدیدی برای افزایش کارآیی صفحه‌نمایش تلویزیون‌ها و پنل‌های خورشیدی رونمایی کرده‌اند که حتی می‌تواند در تشخیص‌های پزشکی هم تحول ایجاد کند.
یک پژوهش جدید به سرپرستی «دانشگاه کورتین»(Curtin University) کشف کرده است که چگونه می‌توان مولکول‌های بیشتری را به سطح نانوبلورهای کوچک چسباند تا پیشرفت‌هایی در فناوری‌ها و حوزه‌های گوناگون از صفحه‌نمایش‌های روشن‌تر تلویزیون گرفته تا تشخیص‌های پزشکی بهتر و پنل‌های خورشیدی کارآمدتر حاصل شود. این پیشرفت جدید می‌تواند به پیشرفت‌هایی در فناوری‌های روزمره نیز بیانجامد.
به نقل از وب‌سایت رسمی دانشگاه کورتین، «گوهوآ جیا»(Guohua Jia) دانشیار دانشکده علوم مولکولی و زیستی دانشگاه کورتین و پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: این پژوهش بررسی می‌کند که چگونه شکل نانوبلورهای روی-سولفید بر میزان چسبندگی مولکول‌های موسوم به «لیگاند»(Ligand) به سطح آنها تأثیر می‌گذارد. لیگاندها یک نقش کلیدی را در کنترل رفتار و عملکرد نانوبلورهای روی-سولفید در بسیاری از فناوری‌های مهم بر عهده دارند.
جیا ادامه داد: پژوهش ما در کشفی که می‌تواند فرصت‌های جدیدی را برای توسعه دستگاه‌های هوشمندتر و پیشرفته‌تر ایجاد کند، نشان داد که ذرات صاف‌تر و یکنواخت‌تر به نام «نانوپلاکت‌«(Nanoplatelet) در مقایسه با انواع دیگر مانند نانونقطه‌ها و نانومیله‌ها اجازه می‌دهند لیگاندهای بیشتری محکم‌تر به هم بچسبند. ما با تنظیم شکل این ذرات توانستیم نحوه تعامل آنها را با محیط اطراف کنترل کنیم و کارآیی آنها را در کاربردهای گوناگون افزایش دهیم.
وی افزود: این کشف می‌تواند عملکرد دستگاه‌های اپتوالکترونیکی را افزایش دهد که نور تولید می‌کنند یا از نور برای انجام دادن وظایف خود بهره می‌برند. اپتوالکترونیک در بسیاری از فناوری‌های جدید از جمله مخابرات، تجهیزات پزشکی و تولید انرژی اهمیت دارد.
جیا خاطرنشان کرد: توانایی تنظیم کارآمد نور و الکتریسیته برای پیشرفت سیستم‌های الکترونیکی سریع‌تر، کارآمدتر و فشرده‌تر بسیار مهم است. این سیستم‌ها شامل فناوری LED‌ است که الکتریسیته را به نور تبدیل می‌کند و در همه چیز از لامپ‌ها گرفته تا صفحه‌نمایش تلویزیون و سلول‌های خورشیدی تبدیل‌کننده نور به انرژی الکتریکی کاربرد دارد.
وی افزود: دستگاه‌های دیگری که می‌توانند با کمک این کشف پیشرفت کنند، عبارتند از آشکارسازهای نوری که نور را می‌گیرند و آن را به صورت سیگنال الکتریکی ارائه می‌دهند، دوربین‌ها، حسگرها و دیودهای لیزری مورد استفاده در ارتباطات فیبر نوری که سیگنال‌های الکتریکی را برای انتقال داده به نور تبدیل می‌کنند.
این پژوهش در «Journal of the American Chemical Society» به چاپ رسید.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/758243/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران بوشهر با تعدادی از ایثارگران بخش سعدآباد

گوشی هوشمند ردمی A3 پرو در یک فروشگاه آنلاین کنیا رویت شد

آپدیت جدید Circle to Search گوگل یک میان‌بر را حذف می‌کند

اجرای 3 پروژه زیرساختی فرهنگی برای اولین بار در بنیاد شهید استان ایلام

طرفداران خواستار ریمیک شماره اول و سوم Silent Hill هستند

هدست «ویژن» اپل سال آینده عرضه می‌شود

نانوحسگری برای تشخیص سریع تب مدیترانه‌ای

اهدای مدال پارالمپیک توسط قهرمان ملی به مادر شهید البرزی

دیدار سرپرست بنیاد شهید آذربایجان‌شرقی از مادر شهید پورالوار در تبریز

دیدار مسئولان خراسان شمالی با خانواده شهید "ابوالفضل کریمی"

اپل و گوگل موظف به حذف اپ چینی در اندونزی شدند

رکوردشکنی اسنپدراگون 8 نسل 4؛ تاج پادشاهی دنیای اندروید در دستان نماینده کوالکام!

کاهش اثرات منفی مواد مخدر با نانوبادی‌ها

ربات‌های تسلا تقلبی از آب درآمدند

همایش آموزشی همسران جانبازان اعصاب و روان(حامیان سلامت) برگزار شد

اجرای طرح واکسیناسیون جامعه هدف مشمول تهران بزرگ/6700 واکسن آنفلوآنزا تزریق می‌شود

سامسونگ انتشار One UI برای تلویزیون‌های هوشمندش را آغاز کرد

ارسال 2 ماهواره‌ ایرانی بخش خصوصی برای پرتاب به روسیه

برای حل مشکلات اینترنت و فیلترینگ صبوری کنید

گام بزرگی به سوی چند سیاره شدن زندگی برداشته شد

راه‌اندازی فاز پایلوت دستگاه جمع‌آوری بطری‌های فلزی و پلاستیکی در کشور

حل مشکل قطع سیگنال GPS در گوگل مپ با 5 راهکار موثر