سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

تولید بومی داروهای وارداتی با پلتفرم نوآورانه توسط فناوران کشور نکات خواندني

تولید بومی داروهای وارداتی با پلتفرم نوآورانه توسط فناوران کشور
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - ایسنا /یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با تمرکز بر بومی‌سازی فناوری و تولید داروهای نوین، در حال تولید نوعی «قرص‌های لیوفیلیزه» با استفاده از پلتفرمی نوآورانه هستند که تا پیش از این تنها در چند کشور خاص تولید می‌شد.
حمیدرضا متصدی‌زاده سرخ‌بیدی، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان، گفت: ما در مجموعه خود روی پلتفرمی نوآورانه و دارویی خاص کار می‌کنیم که در بازار جهانی در این پلتفرم حدود 20 محصول عرضه شده است و ما با هدف بومی‌سازی دو داروی وارداتی، تحقیقاتی انجام دادیم.
وی با بیان اینکه تمرکز خود را بر روی قرص‌های لیوفیلیزه معطوف کردیم، اظهار کرد: این فرم از دارو در کمتر از سه ثانیه در دهان حل شده و سرعت جذب بالایی دارد. لیوفلیزه فرآیندی است که به‌طور گسترده برای خشک کردن و بهبود پایداری انواع محصولات دارویی ازجمله ویروس‌ها، واکسن‌ها، پروتئین‌ها، پپتیدها یا حامل‌های کلوئیدی مانند لیپوزوم‌ها، نانوذرات و نانوامولسیون‌ها استفاده می‌شود.
متصدی‌زاده سرخ‌بیدی اضافه کرد: این فرآیند به نسبت آهسته و گران بوده و برای محصولات با ارزش افزوده بالا مناسب است و ما در سال 1400 با ایده محوری تولید قرص‌های لیوفیلیزه کار خود را آغاز کردیم و در سال 1401 نمونه اولیه قرص لیوفیلیزه دسموپرسین که در بازار ایران با نام تجاری "مینیرین ملت" موجود بوده و از کشور انگلستان وارد می‌شود، ساخته شد.
به گفته وی، این مجموعه توانست تحقیق و توسعه محصولات قرص لیوفیلیزه دسموپرسین، قرص لیوفیلیزه بوپرنورفین، ویال تزریقی مولتی ویتامین با برند خارجی سولوویت و قطره خوراکی لاکتاز را تا پایان اردیبهشت 1403 تکمیل و نگارش CTD این محصولات را آغاز کند. همچنین این شرکت برای دو محصول قرص لیوفیلیزه دسموپرسین و ویال تزریقی مولتی ویتامین نیز تاییدیه دانش‌بنیان نوپا را در فروردین 1403 دریافت کرده است.
وی افزود: این داروها کاربردهای خاصی داشته و برای سلامتی انسان‌ها بسیار مفید هستند. ما در تلاشیم تا با بومی‌سازی این پلتفرم و تولید داروهای نوین، گامی مهم در جهت ارتقای سلامت جامعه و خودکفایی کشور برداریم.
متصدی‌زاده سرخ‌بیدی در خصوص بزرگترین یا مهم‌ترین دستاورد این مجموعه، بیان کرد: در مجموعه خود، با تکیه بر دانش و تخصص‌مان و با بهره‌گیری از پتنت‌های موجود، موفق به توسعه نوعی از "قرص‌های لیوفیلیزه" شدیم که تا پیش از این تنها در چند کشور خاص تولید می‌شد. تبدیل علم دانشگاهی به محصولی کاربردی، بزرگترین دستاورد مجموعه ماست و ما به این مهم افتخار می‌کنیم که توانسته‌ایم گامی در جهت ارتقای دانش و فناوری کشور برداریم.
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، وی تاکید کرد: این دستاورد حاصل تلاش شبانه‌روزی و تعهد بی‌وقفه تمامی اعضای مجموعه ماست و ما مصمم هستیم که در مسیر نوآوری و خلق محصولات جدید گام برداریم و سهم خود را در پیشرفت کشور ایفا کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/757712/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آغاز به کار تعاونی توسعه دهندگان هوش مصنوعی کیش

موضوع رجیستری تلفن همراه با حضور وزیر ارتباطات بررسی می‌شود

هکرها به زیرساخت شرکت‌های مخابراتی آمریکایی نفوذ کردند

صفحه کلید جدید و عجیب گوگل!

مدیران یک شرکت فعال حوزه نانو در لیست 2 درصد دانشمندان برتر جهان

این وسیله فضایی جدیدترین کیبورد ساخت گوگل است!

تحول بزرگ هوش مصنوعی برای فیلم‌نامه‌نویسی

اجرای طرح سلامت خانواده در جزیره کیش

این دو عامل مهم شاید قیمت تون‌کوین را به 6 دلار برسانند

زمان می‌تواند «منفی» باشد!

قابل توجه لینوکس‌‎بازها؛ به پردازنده‌های Core Ultra 200V اینتل فکر نکنید!

بازی Assassin’s Creed Mirage سرانجام راهی استیم می‌شود

وزش باد مرگبار از سوی یک ابرسیاهچاله باستانی

طبق یک مطالعه League of Legends باهوش‌ترین بازیکنان را دارد

تست مقاومت اپل واچ اولترا 2 تیتانیوم بلک

سهام‌دار اولیه OpenAI: با وجود تغییرات سازمانی، این استارتاپ همچنان تیمی قدرتمند دارد

نرم‌افزار دانشجویان هاروارد با عینک هوشمند متا اطلاعات هویتی افراد را برملا می‌کند

اپل اینتلیجنس همراه با iOS 18.1 احتمالاً در تاریخ 7 آبان از راه می‌رسد

دولت عربستان سعودی ظاهراً به تصاحب بخش بیشتری از سهام نینتندو فکر می‌کند

انجام 2000 عمل جراحی با گاماپروب‌های ایران‌ساخت

بومی سازی نمونه بردار گوارشی

فرایند 2 نانومتری TSMC ظاهراً دوبرابر گران‌تر از قبل است؛ بیش از 30 هزار دلار به‌ازای هر ویفر تراشه