سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

تشییع پیکر پدر فناوری هسته‌ای ایران در دانشگاه بوعلی سینا نکات خواندني

تشییع پیکر پدر فناوری هسته‌ای ایران در دانشگاه بوعلی سینا
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - ایسنا /رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان از ساخت و نصب تندیس دکتر اکبر اعتماد در دانشگاه خبر داد و گفت: به منظور پاسداشت خدمات ارزشمند این چهره برجسته، تصمیماتی در دانشگاه گرفته و مصوب شد که نام دانشکده مهندسی دانشگاه بوعلی‌سینا به دانشکده فنی و مهندسی دکتر اعتماد تغییر پیدا کند.
غلامحسین مجذوبی دوشنبه یک اردیبهشت در مراسم تشییع دکتر اکبر اعتماد، موسس و نخستین رئیس دانشگاه بوعلی سینا و پدر فناوری هسته‌ای ایران ضمن تجلیل از این مقام علمی و میهن‌پرستانه این دانشمند برجسته، اظهار کرد: دکتر اعتماد، انسانی آگاه، فرهیخته و میهن‌دوست بود که بیش از 60 سال پیش پایه‌های تاسیس دانشگاه بوعلی سینا را بنیان نهاد و در دانشگاه بوعلی سینا در حال آماده‌سازی تندیس این چهره ماندگار علمی بوده و امید داشتیم در زمان حیات و با حضور او، از این اثر رونمایی کنیم اما درگذشت ناگهانی ایشان همه ما را عمیقا متاثر کرد.
وی افزود: با توجه به این فقدان بزرگ، با شتاب بیشتری پروژه ساخت تندیس را به پایان خواهیم رساند و تلاش داریم در مراسم چهلم، این تندیس در ورودی دانشگاه نصب و بنای یادبودی برای این شخصیت بزرگ احداث شود؛ تا یاد و تلاش‌های علمی او در تاسیس یکی از مهم‌ترین کانون‌های علم و پژوهش کشور، همواره در خاطره‌ها زنده بماند.
رئیس دانشگاه بوعلی سینا با بیان اینکه دکتر اعتماد، نه تنها دانشمندی برجسته، بلکه مردی از تبار دانایی و عمل بود اضافه کرد: او با بینشی ژرف و همتی والا، یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های کشور را پایه‌گذاری و با این کار، خدمتی جاودان به شهری کرد که از آن برخاسته بود و تا پایان عمر پربرکت خود، همواره به یاد آن ماند.
مجذوبی با بیان اینکه نام و یاد این فرهیخته فقید، برای همیشه بر تارک تاریخ دانشگاه بوعلی سینا خواهد درخشید و راه پرافتخارش چراغ راه نسل‌های آینده خواهد بود ادامه داد: برای آشنایی بیشتر با زندگی علمی و تلاش‌های بی‌وقفه او در دوران پرحادثه و برنامه‌ریزی‌های کلان برای سازندگی علم در ایران، دانشجویان و علاقه‌مندان می‌توانند به منابع مرتبط مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه دکتر اعتماد، خدمتگزاری واقعی به این سرزمین بود؛ انسانی بزرگ که بزرگ می‌اندیشید. و کارهای بزرگ انجام می‌داد گفت: دانشگاه بوعلی سینا که امروز میراث‌دار اندیشه‌های اوست، حاصل جوشش فکری و دیدگاه سترگ این مرد تاریخ‌ساز است و برای آشنایی با زندگی دکتر اعتماد دو کتاب در پرتگاه حادثه و برنامه سازندگی علوم را مطالعه کنند.
مجذوبی با بیان اینکه ما اکنون میراث‌داران دکتر اعتماد در دانشگاه بوعلی سینا هستیم اعلام کرد: دانشگاه بوعلی‌سینا که خود از ثمرات اندیشه‌های بلند و تلاش‌های این استاد فرهیخته است و افسوس که دانشگاه بوعلی سینا، کشور و جامعه علمی یکی از رادمردان خود را از دست داد و وظیفه ما گرامیداشت و زنده نگهداشتن نام دکتر اعتماد در ذهن مردم است تا اعتمادها بدانند که ملت خادمان خود را فراموش نخواهند کرد.
رئیس دانشگاه بوعلی سینا بیان کرد: به منظور پاسداشت خدمات ارزشمند این چهره برجسته، تصمیماتی در دانشگاه گرفته و مصوب شد که نام دانشکده مهندسی دانشگاه بوعلی‌سینا به دانشکده فنی و مهندسی دکتر اعتماد تغییر پیدا کند همچنین ساخت یادمان این استاد فقید در دانشگاه و احداث آرامگاهی شایسته در باغ بهشت، با همکاری مسئولان استانی در دستور کار قرار گرفته است.
به‌گزارش ایسنا، پیکر دکتر اکبر اعتماد، پدر فناوری هسته‌ای ایران امروز دوشنبه یکم اردیبهشت با حضور خانواده وی و جمعی از مدیران و دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا تشییع و در باغ بهشت همدان آرام گرفت.
همچنین در این مراسم ضمن ابلاغ پیام تسلیت رئیس جمهور توسط استاندار همدان، پیام وزیر علوم و تحقیقات و فناوری کشور و رئیس انرژی هسته‌ای کشور توسط نمایندگان آنها در این مراسم قرائت شد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/775005/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آغاز فرآیند آموزش هوش مصنوعی به یک میلیون دانش‌آموز

چگونه با ChatGPT استیکر مناسب اینستاگرام طراحی کنیم؟

گوگل اطلاعات سربازان کشته شده روسی را فاش کرد

نگاهی اولیه به آپدیت One UI 8 گلکسی S25 اولترا سامسونگ

اسپیس‌ایکس دهمین گروه از ماهواره‌های جاسوسی آمریکا را پرتاب کرد

تلاش ناسا برای ارسال اولین محموله‌های سرنشین‌دار به مریخ

بنیاد شهید و امور ایثارگران در کمیته مربوط به حقوق افراد دارای معلولیت و جانبازان همکاری خوبی با بهزیستی کشور دارد

پاول دورف: فرانسه خواهان دسترسی به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران است

تریلر جدید بازی F1 25 با نمایش پیشرفت‌های گرافیکی و گزینه‌های شخصی‌سازی منتشر شد

جرقه خلاقیت انسان از چه زمانی آغاز می‌شود؟

مهندس اوحدی: بزرگداشت شهدای خدمت از 24 اردیبهشت در کشور آغاز می‌شود/ باید به منظومه فکری شهید رئیسی بپردازیم

سامسونگ به‌لطف هوش مصنوعی، خرابی لوازم خانگی‌اش را از قبل تشخیص می‌دهد

گفتن «لطفا» به هوش مصنوعی چند میلیون دلار هزینه دارد

درمان بیماری «کووید مزمن» کشف شد

سی‌ودومین ماموریت باری «دراگون» به ایستگاه فضایی بین‌المللی پرتاب شد

تشخیص سلول‌های سرطانی و سالم از طریق تحلیل حرکت آنها

برچسب پزشکی سلامت ریه را مشخص می‌کند

کارگاه آموزشی هوش مصنوعی برای کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار می‌شود

هوش مصنوعی سیارات قابل سکونت را پیدا می‌کند

هوش مصنوعی در خدمت علم دندانپزشکی

امضای تفاهمنامه برگزاری رویداد ملی نوآوری اجتماعی در استان قم

گوگل عینک‌ هوشمند XR خود را با پشتیبانی از جمینای به‌نمایش گذاشت

تیر خلاص به چاقی؛ تبدیل سلول‌های چربی به ماشین‌های کالری‌سوز

درمان چندوجهی سرطان با ترکیب باکتری و نانوذرات

هوش مصنوعی سیاراتی را که‌ می‌توانند میزبان حیات باشند، پیدا می‌کند

فناوری رآکتور هسته‌ای چین از آمریکا جلو زد

تشییع پیکر پدر فناوری هسته‌ای ایران در دانشگاه بوعلی سینا

میز خدمت معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

وقتی کاربران آیفون فریب می‌خورند؛ از آپدیت جنجالی iOS تا شارژ گوشی با مایکروویو!

استفاده ژاپنی‌ها از آب جوش برای خنک کردن وسایل الکترونیکی!

انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسلهای آینده نیازمند روایتگری قوی است

ایمیل‌های فاش‌شده در دادگاه نشان داد: تلاش‌های عجیب متا برای بهبود فیسبوک

برچسب انرژی گوشی و تبلت‌ها از خرداد اجباری می‌شود

کشف اولین ویروس غول‌پیکر در خاک فنلاند

دو کهکشان که در قالب یک کهکشان ظاهر شده‌اند

تایید طوفان الکتریکی از جنس توپ‌های خمیری یخی آمونیاک در سیاره مشتری

رابط کاربری One UI 7 در گلکسی S22 تفاوت مهمی با پرچمداران جدیدتر سامسونگ دارد

وزیر ارتباطات: شعار «اتصال و کیفیت» را در دستور کار خود قرار داده‌ایم

صادرات ضدآفتاب‌های نانویی ایرانی به 4 کشور

تماشای پشت دیوار در تاریکی مطلق با امواج وای‌فای

استفاده از تجربیات بازنشستگان موجب ارتقا بهره وری بنیاد است

مدل هوش مصنوعی o3 شرکت OpenAI در ارزیابی‌ها کمتر از انتظار امتیاز گرفت

ظرفیت باتری و اندازه نمایشگر وان‌پلاس 13T فاش شد

پرده‌برداری از راز مسری بودن خمیازه

درمان نوین زخم‌های مزمن با کمک سلول‌های بدن

پنجره ملی خدمات دولت هوشمند چند میلیون کاربر دارد؟

نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران

افزایش سرعت تصمیم‌گیری با تحریک مغز

تأثیر تعرفه‌های آمریکا بر TSMC اندک خواهد بود؟

بازه زمانی تاریخ معرفی ناتینگ فون 3 فاش شد