سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد

میدان رقابت نخبگان علمی با رویکرد جدید و بین‌المللی در «جایزه ملی ایثار» بنیاد شهید و امور ایثارگران

میدان رقابت نخبگان علمی با رویکرد جدید و بین‌المللی در «جایزه ملی ایثار»
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: یکی از اهداف اصلی جشنواره ملی ایثار، شناسایی و تشویق جامعه هدف نخبگانی و همچنین معرفی دستگاه‌های آموزشی است که بیشترین تلاش را برای نخبه‌پروری در جامعه ایثارگران داشته‌اند. ما تلاش می‌کنیم که بهترین‌های علمی و پژوهشی این جامعه را در سطح کشور و حتی در عرصه بین‌المللی معرفی کنیم.

به گزارش ایثار، «جایزه ملی ایثار» یکی از مهم‌ترین رویدادهای علمی، آموزشی و پژوهشی کشور است که با هدف تجلیل از برترین‌های علمی و آموزشی جامعه هدف طرح شاهد برگزار می‌شود. این جشنواره که امسال نهمین دوره خود را پشت سر گذاشت، تغییرات و تحولات مهمی را در شیوه اجرا و مدل ارزیابی تجربه کرد. به همین منظور، با هاشم صابریان، مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت‌وگویی داشتیم تا ابعاد مختلف این جشنواره را بررسی کنیم.
نهمین دوره جایزه ملی ایثار و اهداف آن
هاشم صابریان درباره اهداف برگزاری این رویداد بزرگ توضیح داد: جایزه ملی ایثار، بزرگ‌ترین رویداد علمی، آموزشی و پژوهشی بنیاد شهید و امور ایثارگران است که هر سال در معاونت فرهنگی و از سوی اداره کل آموزش برگزار می‌شود. این جشنواره با هدف معرفی و تجلیل از برترین‌های آموزشی و تحصیلی جامعه هدف طرح شاهد، ایجاد پویایی، تحرک و افزایش انگیزه تحصیلی برگزار می‌شود. ما امسال نهمین دوره این جشنواره را برگزار کردیم. البته در دو سال اخیر روش اجرا و مدل کار تغییراتی داشته، اما اساساً برای نهمین بار برگزار شد. این رویداد در تمامی دستگاه‌های آموزشی پنج‌گانه کشور برگزار شد و افراد برگزیده بر اساس شاخص‌های مشخص انتخاب شدند و به جشنواره راه پیدا کردند.
مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به تاثیر جایزه ملی ایثار بر جامعه علمی و نخبگانی کشور گفت: یکی از اهداف اصلی این جشنواره، شناسایی و تشویق جامعه هدف نخبگانی و همچنین معرفی دستگاه‌های آموزشی است که بیشترین تلاش را برای نخبه‌پروری در جامعه ایثارگران داشته‌اند. ما تلاش می‌کنیم که بهترین‌های علمی و پژوهشی این جامعه را در سطح کشور و حتی در عرصه بین‌المللی معرفی کنیم. در شرایطی که بحث سهمیه‌بندی در جامعه مطرح است، این جشنواره نشان می‌دهد که جامعه هدف طرح شاهد نه‌تنها شایسته این حمایت‌ها است، بلکه به لحاظ علمی و پژوهشی سرآمد است. این یعنی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از طریق علم و دانش.
وی افزود: ایثار و شهادت فقط به مفهوم جنگ و میدان‌های نبرد نیست؛ بلکه یکی از جلوه‌های مهم آن، پیشرفت‌های علمی است. جامعه علمی ما ثابت کرده که مسیر علم و پژوهش، می‌تواند جایگاهی برای ترویج فرهنگ ایثار، ازخودگذشتگی و تلاش برای عزت کشور باشد.
تغییرات جدید در جشنواره نهم
هاشم صابریان به تغییرات جشنواره در دو سال اخیر اشاره کرد و گفت: امسال نسبت به سال‌های گذشته تغییرات زیادی داشتیم. یکی از مهم‌ترین تغییرات، نوع انتخاب برگزیدگان بود. در هفت دوره قبلی، هر دستگاهی تعدادی سهمیه مشخص داشت، اما در این دو سال اخیر این سهمیه را حذف کرده‌ایم. دلیل این کار این بود که برخی دستگاه‌ها به حدنصاب مورد نظر نمی‌رسیدند و ممکن بود برای تکمیل سهمیه خود، استانداردهای علمی را پایین بیاورند. از طرف دیگر، برخی دستگاه‌ها بیش از حدنصاب، افراد توانمند داشتند اما به دلیل محدودیت سهمیه نمی‌توانستند همه را معرفی کنند. با این تغییر، برترین‌ها صرفاً بر اساس معیارهای علمی و پژوهشی انتخاب شدند.
معیارهای انتخاب برگزیدگان
مدیرکل آموزش بنیاد شهید درباره نحوه انتخاب برگزیدگان توضیح داد: یکی از تغییرات عمده امسال در شاخص‌های انتخاب برگزیدگان بود. برخی از افراد بدون نیاز به داوری و صرفاً بر اساس دستاوردهای علمی خود، به عنوان برگزیده معرفی شدند. این گروه شامل؛ «نفرات اول تا دهم کنکور سراسری (بدون استفاده از سهمیه)»، «نفرات اول تا سوم المپیادهای بین‌المللی»، «نویسندگان کتاب سال حوزه یا کتاب سال جمهوری اسلامی»، «مخترعانی که ثبت اختراع به نام آن‌ها انجام شده است» و «نفرات اول تا سوم آزمون‌های پره‌انترنی، علوم پایه، دستیاری و بورد تخصصی» هستند.
وی خاطرنشان کرد: امسال 82 نفر به عنوان برگزیده نهایی معرفی شدند که از این میان، 12 نفر بدون داوری و صرفاً بر اساس موفقیت‌های علمی خود به این جایزه دست یافتند.
افزایش نقش دانش‌آموزان در جشنواره
صابریان با اشاره به تغییرات صورت گرفته در بخش دانش آموزی این رویداد بزرگ بیان کرد: یکی دیگر از مهم‌ترین تغییرات این دوره، افزایش سهم دانش‌آموزان بود. در دوره‌های گذشته، دانش‌آموزان سهمیه کمتری داشتند و جوایز آن‌ها نیز کمتر بود. اما امسال، جوایز به طور مساوی بین برندگان تقسیم شد. علاوه بر این، بروشوری ویژه برای برگزیدگان تهیه شده که شامل اطلاعاتی درباره حمایت‌ها و امتیازات ویژه‌ای است که این افراد از آن برخوردار خواهند شد. به عنوان مثال، برندگان می‌توانند از طریق این جشنواره به عضویت جامعه نخبگانی بنیاد شهید درآیند.
فرآیند انتخاب و میزان استقبال
مدیرکل آموزش بنیاد شهید درباره استقبال از جشنواره ملی ایثار توضیح داد: خوشبختانه امسال نسبت به سال گذشته استقبال بسیار بیشتری داشتیم. بیش از 8 هزار نفر در مرحله شهرستانی شرکت کردند که از این میان، 6 هزار نفر به مرحله استانی راه یافتند. پس از داوری، 2 هزار نفر به مرحله ستادی راه پیدا کردند و در نهایت، 80 نفر به عنوان برگزیدگان نهایی انتخاب شدند. این فرآیند با دقت بالا و از طریق تیم‌های داوری تخصصی در ستاد مرکزی انجام شد.
چالش‌های برگزاری جشنواره
هاشم صابریان با اشاره چالش‌های پیش رو در این دوره از جشنواره گفت: با توجه به سابقه چندین ساله این جایزه، چالش‌های زیادی نداشتیم. اما مهم‌ترین چالش ما در جذب برخی دانشجویان بود. برخی دانشجویان نمی‌خواستند به عنوان دانشجویان ایثارگر شناخته شوند، در حالی که این جشنواره تأکید دارد که استعدادهای علمی جامعه ایثارگران بسیار فراتر از تصور عمومی است. استعدادهای ما بسیار بیشتر از این است که برخی تصور می‌کنند و باید تلاش کنیم که این توانایی‌ها به درستی معرفی شوند.
برنامه‌های آینده و بین‌المللی شدن جشنواره
مدیرکل آموزش بنیاد شهید درباره برنامه‌های آینده جشنواره ملی ایثار اظهار کرد: ما در نظر داریم که این جشنواره را به سطح بین‌المللی ارتقا دهیم. طبق تمهیدات صورت‌گرفته، امیدواریم که تا سال آینده بخش بین‌المللی این رویداد را راه‌اندازی کنیم و از رقابت‌های خارجی نیز استفاده کنیم.
وی درباره مراسم اختتامیه این جشنواره گفت: مراسم اختتامیه این رویداد بزرگ، روز هفتم اسفندماه در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد. این مراسم در فضایی علمی و رسمی برگزار شده و از مقامات عالی‌رتبه کشور از جمله معاون اول رئیس‌جمهور، رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزرای مرتبط برای حضور در این رویداد دعوت کرده‌ایم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/770438/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تمام مدل‌های سری آیفون 17 احتمالاً به تراشه وای‌فای خود اپل مجهز می‌شوند

حالا کاربران نسخه رایگان جمنای می‌توانند اسناد را تجزیه‌و‌تحلیل کنند

هوش مصنوعی، لهجه اپراتورهای تلفنی را عوض می‌کند

اشتباه عجیب وان پلاس در ساعت هوشمند واچ 3: Meda in China

درمان اختلال عضلانی ژنتیکی یک جنین در رحم مادر برای اولین بار

ساعت‌های فیت‌بیت با مشکل شارژدهی مواجه شده‌اند

Grok 3 خطرات جدی برای دنیای هوش مصنوعی و امنیت سایبری به همراه دارد

ساخت موتور موشکی که فضاپیما را در 30 روز به مریخ می‌رساند

تجهیزات بومی اینترنت پرسرعت جایگزین هواوی و نوکیا می‌شود

سخنان بنیانگذار هواوی در دیدار با رئیس جمهور چین: کمبود تراشه‌ها دیگر مشکل نیست

تصاویر و مشخصات کامل ناتینگ فون 3a و 3a پرو لو رفت

ChatGPT هر هفته میزبان 400 میلیون کاربر است

کاهش خطر برخورد سیارک «قاتل شهر» به زمین

سرمایه‌گذاری 20 میلیون دلاری برای حفاری سیارک‌ها

اوپو فایند N5 معرفی شد؛ نازک‌ترین گوشی تاشو جهان

تولید زخم‌پوش زیستی برای بیماران دیابتی توسط رویان

تکنو فناوری Universal Tone جدید خود را با سری Camon 40 ارائه خواهد کرد

نسخه پی‌سی بازی GTA V با آپدیتی بزرگ و رایگان، جذاب‌تر از همیشه می‌شود

دیدار مدیرکل بنیاد مازندران و رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح با والدین معزز شهید مدافع امنیت مصطفی نوروزی

گلکسی S25 اج با بدنه سرامیکی راهی بازار می‌شود

ژست حرکتی خاص و متفاوتی به گوشی‌های هواوی می‌آید

فرودگرِ جالب blue ghost

نقش پنهان AMD در جنگ بر سر خرید اینتل

داستان اپل و پورت لایتنینگ رسما به پایان رسید

شنل نامرئی کننده هم اختراع شد

قیمت آیفون 16e در ایران؛ ارزان‌ترین گوشی اپل چند میلیون تومان خواهد بود؟

زمین از نگاه ایستگاه فضایی در شب

پیام‌رسان پیش‌فرض اندروید برای تغییری کوچک ولی مهم آماده می‌شود

لاک‌پشت‌های نینجا به بلک آپس 6 می‌آیند

نازکترین تاشوی جهان فقط از نظر ظاهری ممتاز نیست

لرزش‌گیر پیشرفته DJI RS4 Mini حالا می‌تواند سوژه‌ها را رهگیری کند

نیم نگاه نانولوله‌های کربنی به صنعت باتری‌؛ جایگاه باتری لیتیم یون متزلزل می‌شود

تعداد بازیکنان Marvel Rivals از مرز 40 میلیون نفر گذشت

دوبله ژاپنی قسمت‌های اصلی Death Stranding 2 به پایان رسید

تبلت گیمینگ ردمی با مشخصات جذاب در راه است

تلسکوپ فضایی اقلیدس را ببینید

ویدیویی واقعی از فرود کاوشگر perseverance بر سطح سیاره ی بهرام

مایکروسافت از تراشه قدرتمند Majorana 1 رونمایی کرد

استودیوهای پلی استیشن مجبور به ساخت عناوین سرویس محور نیستند

نگاه تلسکوپ فضایی جیمز وب به کهکشان کلاه مکزیکی

غبارروبی گلزار شهدای علی بن جعفر (ع) به مناسبت سالروز تأسیس بیمه دی

اختتامیه هجدهمین دوره مسابقات فوتسال دسته یک جانبازان سالم‌تن کشور برگزار شد

ایلان ماسک از استودیوی بازی‌سازی xAI رونمایی کرد؛ ساخت آسان بازی با هوش مصنوعی

تمرین فضانوردان ناسا برای بازگشت به ماه

هندزفری‌های مجهزبه نویز کنسلینگ، سلامتی گوش را به خطر می‌اندازند

مشخصات گلکسی زد فلیپ FE لو رفت؛ نمایشگر زد فلیپ 6 با روشنایی کمتر

نحوه کار کردن منظومه شمسی

خبری خوش برای طرفداران میان‌رده‌های سامسونگ

گوشی WP100 Titan معرفی شد؛ نورافکنی با باتری 33000 میلی آمپر ساعتی و شارژدهی 6 ماهه!

هوش مصنوعی «گروک 3» رایگان شد