سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

تولید کلاه درمان لهیدگی جمجمه نوزادان با چاپ سه‌بعدی در کشور نکات خواندني

تولید کلاه درمان لهیدگی جمجمه نوزادان با چاپ سه‌بعدی در کشور
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - ایسنا /یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید هلمت (کلاه فرم‌دهی سر نوزاد) چاپ سه‌بعدی برای درمان لهیدگی جمجمه نوزادان شده است که از طریق طراحی سه‌بعدی لایه لایه، جمجمه جدید خیلی دقیق و محاسبه شده مطابق با اصول درمان طراحی می‌شود.
محمد سینا بروجردی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، دستگاه‌های تولید کفی طبی را از تولیدات این شرکت دانست و گفت: کلام فرم‌دهی سر نوزادان یکی از محصولات در حال توسعه شرکت است که شیوه جدید در درمان نوزادان مبتلا به لهیدگی جمجمه به شمار می‌رود. این محصولات برحسب نیاز هر بیمار و با توجه به شرایط آنها تولید و به صورت اختصاصی به کار برده می‌شود.
وی با بیان اینکه این کلاه از طریق چاپ سه‌بعدی برای درمان لهیدگی جمجمه نوزادان به تولید رسیده است، افزود: بسیاری از کودکان در بدو تولد به دلایل ژنتیکی یا محیطی دچار لهیدگی جمجمه یا هیدروسفالی می‌شوند. در روش سنتی درمان این عارضه، از سر نوزادان از طریق قالب‌های نگاتیو قالب‌گیری صورت می‌گیرد. در روش جدید اما با پردازش تصاویر سه‌بعدی از جمجمه بیمار مدلی سه بعدی تهیه شده و سپس با استفاده از طراحی دیجیتال یک جمجمه استاندارد برای بیمار تولید می‌شود.
بروجردی با بیان اینکه بعد از ایجاد یک طراحی سه‌بعدی، این هلمت از طریق چاپ سه‌بعدی تولید شده و در طول مدت دو ماه جمجمه نوزاد به حالت طبیعی باز می‌گردد، اظهار کرد: دقت کار در این شیوه بسیار بالاتر از شیوه‌های سنتی است و عدم آسیب به کودک را به همراه دارد. از سوی دیگر برخی بیماران هیدروسفالی به دلیل استفاده از شنت مغزی و بیرون‌زدگی حاد جمجمه فقط با این روش قادر به درمان اصولی و صحیح هستند.
به گفته وی، در این روش به صورت خیلی دقیق و محاسبه شده از طریق طراحی سه‌بعدی لایه لایه جمجمه جدید مطابق با اصول درمان طراحی می‌شود که همین امر کنترل در رشد جمجمه را بسیار بالاتر از شیوه سنتی پیش می‌برد. بعد از شبیه‌سازی‌های انجام شده، از طریق پرینتر سه‌بعدی، یک هلمت دو تیکه که قابلیت تنظیم فشار دارد، تولید می‌شود. این هلمت با پروتکل مشخصی بر روی سر نوزاد قرار گرفته و جلوی رشد نقاط مشخصی از جمجمه را می‌گیرد و برخی نقاط دیگر را برای رشد آزاد می‌گذارد.
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان خاطر نشان کرد: آمار رسمی و دقیقی در خصوص تعداد مبتلایان به این مساله (لهیدگی جمجمه نوزادان) در کشور وجود ندارد و یکی از چالش‌های ما در این حوزه همین مشخص نبودن آمار است. طبق پیگیری‌‎های انجام شده از نهادهای بیمارستانی سالانه بین سه تا چهار هزار کودک در داخل کشور با این وضعیت به دنیا می‌آیند و ما دسترسی کاملی به اینها نداریم، چرا که خیلی از این افراد از مناطق محروم هستند.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/758359/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تولید نانوذرات پوشش‌دهی از پساب فرآیند آبکاری

آیفون تاشو اپل در اوایل سال 2025 رونمایی خواهد شد

تاریخ معرفی سری نوا 13 هواوی مشخص شد

وقتی استیو جابز سال‌ها قبل از جنجال‌های اپ‌استور، شبیه‌ساز پلی‌استیشن 1 را برای مک رونمایی کرد!

تاکید وزرای دولت بر رفع فیلترینگ و آزادسازی واردات آیفون!

منتظر افزایش قابل توجه طول عمر انسان‌ها در این قرن نباشید

اپل و سامسونگ در میزان فروش گوشی‌های هوشمند برابر شدند

هواوی میت 70 احتمالاً با دو آپشن سیستم‌عامل عرضه می‌شود

جزئیات جدیدی از گوشی ریلمی GT 7 پرو منتشر شد

اصلاح و بهبود کیفیت خاک‌های کشاورزی با تولید کودهای محلول در آب

پردازنده‌های سری E اینتل از فروشگاه‌ها سر درآوردند؛ فقط هسته P-Core با قیمت معقول

کاردستی سنتی ژاپن الهام‌بخش ساخت آنتن‌های بی‌سیم می‌شود

یک همکاری لغو شده میان Call of Duty و Halo در دست ساخت بوده است

آیپد مینی جدید از اپل اینتلیجنس و قلم پشتیبانی می‌کند

بررسی اتصالات غیردائمی سازه‌ها با امواج فراصوت

18 بازی به زودی پلی استیشن پلاس را ترک خواهند کرد

جایگزین احتمالی ایستگاه فضایی بین‌المللی معرفی شد

نشست هم اندیشی مدیرکل بنیاد مازندران با اعضای تشکلهای همسران شهدا

ایلان ماسک کار 4 ساله را در 19 روز انجام داد؛ مدیرعامل انویدیا تعظیم کرد

آمریکا می‌خواهد صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی انویدیا را به برخی کشورها محدود کند

تولید دانش بنیان لنت ترمز خودرو

شیائومی 15 اولترا مجهز به برترین دوربین تله‌فوتو در دنیای موبایل خواهد بود