سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

ایران جزء سه کشور برتر دنیا با کسب 12 مدال طلای المپیاد جهانی نکات خواندني

ایران جزء سه کشور برتر دنیا با کسب 12 مدال طلای المپیاد جهانی
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - ایسنا /رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان با بیان اینکه سال گذشته با کسب 12 مدال طلای المپیاد جهانی توانستیم رتبه سوم مدالی دنیا را کسب کنیم گفت: برای سال آینده اولین هدف گذاری این است که جزء سه کشور برتر دنیا بودن را حفظ کنیم و تعداد مدال های طلا را به بیش از 15 مدال برسانیم.
سیدرضا حسینی ، با بیان اینکه امسال اتفاق خوبی رقم خورده است افزود: برای اولین بار المپیاد هوش مصنوعی را در سطح ملی برگزار کردیم، امسال تیم المپیاد هوش مصنوعی ایران را به طور جدی به مسابقات جهانی اعزام می‌کنیم و با یک آموزش متفاوت نسبت به پارسال که اولین دوره المپیاد جهانی هوش مصنوعی بود و متناظر داخلی نداشت، این رشته‌ اضافه شده به جمع المپیادها را به تعداد مدال‌ها اضافه کنیم.
رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان با بیان اینکه در سال 1403 توانستیم رتبه اول دنیا را در المپیاد نجوم و رتبه چهارم المپیاد زیست‌شناسی را کسب کنیم ادامه داد: المپیاد ترکیبیات ایران را داشتیم که به میزبانی، با سیاست گذاری و طراحی سوالی نخبگان ایرانی برگزار شد ادامه داد: در این المپیاد به طور همزمان 65 کشور مختلف شرکت کردند که عدد بزرگی است( در المپیاد جهانی نجوم 52 کشور سال گذشته شرکت کردند) و این نشان می‌دهد نخبگان ما از توانایی بسیار بالایی برخوردارند و اگر به آن‌ها بها بدهیم می‌توانند الگویی برای جهانیان باشند.
حسینی با بیان اینکه امسال در سطح ملی اولین دوره المپیاد هوش مصنوعی اوایل بهمن ماه برگزار شد گفت: کمیته علمی هوش مصنوعی را تشکیل دادیم که انشالله برای سالیان آتی از برندگان این المپیاد هوش مصنوعی، تیمی به مسابقات جهانی اعزام کنیم. همچنین هیئت باشگاه دانش پژوهان جوان توسط بچه‌های فارغ التحصیل راه اندازی شد و تلاش شد گروه‌های پژوهشی از فارغ‌التحصیلان را فعال کنیم.
وی با بیان اینکه امسال کلیه آزمون‌های مرحله اول المپیادهای کشور توسط خود فارغ التحصیلان المپیادی باشگاه انجام شد افزود: سامانه‌ای برای چاپ و تصحیح پاسخ برگ‌ها طراحی شد که شناسایی موارد مشکوک و باز تصحیح برگه‌ها را انجام می‌داد که بسیار خوب جواب داد و باعث شد امسال اعلام نتیجه مرحله اول المپیادهای علمی در زودترین زمان انجام شود.
رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان با بیان اینکه یکی از پرونده‌های باز و دائمی ما در باشگاه، درخشش در المپیادهای جهانی است عنوان کرد: باید هر سال بهتر از سال گذشته باشیم. از اواخر فروردین درگیر اعزام به مسابقات جهانی می‌شویم که مسئله مهمی است، در کنار این رفع دغدغه دانش پژوهان در مورد مسئله امتحان‌های نهایی را داریم. همچنین المپیادهای نوظهور هم در دستور کار قرار گرفته است.
حسینی اظهار کرد: تاکنون اتفاق‌های خوبی رخ داده امیدواریم چند گام کوچکی که باقی مانده انجام شود تا خبرهای خوبی به بچه‌ها بدهیم.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/772652/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

فیلمبرداری ویوو X200 اولترا معیار جدیدی در گوشی‌های هوشمند تعیین می‌کند

قابلیت تولید تصویر ChatGPT در اختیار تمام کاربران قرار گرفت

گوشی فوق مقاوم یولفون Armor 30 Pro با دو نمایشگر، دوربین دید در شب و باتری 12800 میلی‌آمپرساعتی معرفی شد

ربات‌های انسان‌نما با هوش مصنوعی گام‌های طبیعی‌تر برمی‌دارند

رازگشایی از یک پاپیروس باستانی/ سندی از معجزات حضرت عیسی (ع)

صدای این ماهی کوچک به بلندی صدای هواپیما است!

شرکت OpenAI، پیشرفته‌ترین مدل زبانی وزن‌باز را معرفی می‌کند

رئیس واحد موبایل سامسونگ حالا مسئولیت مهم‌تری برعهده دارد

عبور از تحریم‌ها/دستگاه میکرو سی‌تی‌اسکن به دست پژوهشگر ایرانی ساخته شد

آپدیت iOS 19 برای آیفون XR، آیفون XS و XS Max عرضه نمی‌شود

تحقیق جدید ناسا از اثرات نگران‌کننده فضا بر استخوان‌ موش‌ها خبر می‌دهد

طلوع هم‌زمان 2 خورشید

چرا زنان در برابر استرس‌های فضایی مقاوم‌ترند؟

تبلت و ساعت هوشمند بالارده ویوو به‌زودی معرفی می‌شوند

«اوپن‌ای‌آی» در ماه‌های آینده یک مدل زبانی وزن باز را معرفی می‌کند

هوش مصنوعی گوگل در حل تکالیف درسی به کمک دانش‌آموزان می‌آید

اپل قابلیت‌های هوش مصنوعی خود را به هدست ویژن پرو اضافه می‌کند

ماهواره‌های استارلینک در فضا بیشتر شد

هوش مصنوعی مولد تصویر «اوپن‌ای‌آی» اکنون در دسترس همه کاربران است

پرچمدار جمع‌وجور وان‌پلاس 13T با باتری پرظرفیت ماه آوریل رونمایی می‌شود

ال‌جی از نسخه جدید لپ‌تاپ «گرم 15» با تراشه کراکن پوینت AMD رونمایی کرد

شگفتی طبیعت؛ پروانه‌ای که 4200 کیلومتر بدون توقف پرواز کرد!

امن‌ترین برنامه‌های پیام‌رسان کدامند؟

موشک «نیو گلن» در اواخر بهار برای دومین بار پرتاب می‌شود

28 ماهواره «استارلینک» راهی مدار زمین شدند

رندر پیکسل 10 پرو فولد گوگل را ببینید؛ تغییرات طراحی نسبت‌به نسل پیش چیست؟

سالی که پشت سر گذاشتیم برای زیست‌شناسان چه آورده‌ای داشت؟

گوگل مپ آپدیت مهمی دریافت کرد؛ طراحی جدید مسیرها و نمایش زمان تخمینی رسیدن به مقصد

کمک 5.4 میلیارد دلاری ژاپن به یک استارتاپ تراشه

هجوم کاربران به ChatGPT؛ یک میلیون کاربر جدید در ساعت

سیارک قاتل در فکر انتقام از زمین است

ناسا، نزدیکتر از همیشه به شناسایی حیات فرازمینی

اپل iOS 18.4 را منتشر کرد

«اسپیس‌ایکس» اولین ماموریت سرنشین‌دار را بر فراز قطب‌های زمین پرتاب کرد

هوشمندسازی خدمات؛ راهی برای توسعه عدالت اجتماعی

ایموجی‌های جدید به آیفون آمدند؛ انتشار آپدیت iOS 18.4

نمایش فناوری ارتباطات با پرتاب ماهواره جدید چین

سرعت شارژ آنر GT پرو در میان داده‌های گواهی 3C مشاهده شد

تبلت های سامسونگ گلکسی تب S10 FE و S10 FE Plus بی‌سروصدا به بازار آمدند

حل مشکل گرایند Metaphor ReFantazio تقریباً سیستم مبارزه را خراب می‌کرد

استخراج آب از خاک کره ماه ممکن شد

گوشی‌های چینی با باتری 8000 میلی‌آمپری راهی بازار می‌شوند

فرزند ایلان ماسک می‌گوید او گیمر افتضاحی است

کره شمالی پهپاد انتحاری با هوش مصنوعی ساخت

یک استارت‌آپ چینی از عامل هوش مصنوعی جدید خود رونمایی کرد

نرم‌افزار Pentastic سامسونگ با قابلیت‌هایی جدید برای One UI 7 آماده شد

این پرچم‌دار اندرویدی فیلم‌برداری بهتری از آیفون خواهد داشت

هوش مصنوعی هنگام صحبت کردن با این طوطی تشخیص داده که انسان نیست

تعداد بازیکنان Death Stranding به بیش از 20 میلیون نفر رسید