سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

نشست هم‌اندیشی مرتبط با هوش مصنوعی برگزار شد وزارت نفت

نشست هم‌اندیشی مرتبط با هوش مصنوعی برگزار شد
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - نشست هم‌اندیشی مرتبط با هوش مصنوعی با حضور مدیران و نمایندگان وزارت‌خانه‌های نفت، ارتباطات و فناوری اطلاعات، نیرو و دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به میزبانی اداره کل نظام فنی و اجرایی و ارزشیابی طرح‌های وزارت نفت برگزار شد.

به گزارش شانا، پرویز سنگین، مدیرکل نظام فنی و اجرایی و ارزشیابی طرح‌های وزارت نفت در ابتدای این نشت با تبیین اهداف کلان همکاری و ضرورت اقدام‌های مشترک همسو با عمل به دستور مقام معظم رهبری مبنی‌ بر تکیه، توجه و تعمیق در حوزه هوش مصنوعی و قرارگیری در تراز 10 کشور برتر دنیا، به اقدام‌های اداره کل در این زمینه اشاره کرد.
وی با اشاره به نخستین کنفرانس بین‌المللی مرتبط با هوش مصنوعی با عنوان AI Safety Summit که 10 و 11 آبان‌ماه امسال در لندن برگزار شد، با بیان انعقاد و محتوای نخستین توافق‌نامه جهانی در این حوزه، حضور ایران در این مجامع را امری ضروری دانست که مانع از عواقب تحریمی در این حوزه خواهد شد.
در ادامه آقاق مفخمی، معاون امور استانداردها و ضوابط فنی وزارت نفت با ارائه موضوعاتی مانند اعلام آمادگی مشارکت وزارت نفت در تدوین استانداردهای ملی هوش مصنوعی و به اشتراک‌گذاری تجربه طرف‌های حاضر در نشست پیرامون تدوین نظام فنی و اجرایی نقشه راه توسعه کاربردهای هوش مصنوعی در حوزه انرژی، به بیان بعضی از توضیحات تکمیلی مانند رفع چندگانگی مرجعیت حکمرانی در حوزه هوش مصنوعی پرداخت.
محمدهادی بکایی، معاون مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز به پیش‌نویس لایحه هوش مصنوعی که با همکاری معاونت امور حقوقی ریاست جمهوری در مرحله انشانویسی است اشاره کرد و گفت: این لایحه طی 4 ماه آینده به مجلس شورای اسلامی ارائه خواهد شد.
وی با اشاره به پروژه آزمایشگاه ارزیابی و توسعه خدمات و محصولات هوش مصنوعی از سوی مرکز، به همکاری‌های انجام‌شده و در حال اجرا با سایر دستگاه‌های اجرایی از جمله جهاد کشاورزی (پروژه احصاء سطح زیر کشت 13 محصول راهبردی با استفاده از هوش مصنوعی) پرداخت.
در ادامه این نشست محمدشهرام معین، مشاور رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزه هوش مصنوعی، ضمن بیان روح و مفاهیم کلیدی یکسان اسناد بالادستی تدوین‌شده در حوزه هوش مصنوعی از سوی مراکز و مجامع ذیربط داخلی، بر مرجعیت فنی فناوری هوش مصنوعی توسط مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی، تأکید کرد و زیرساخت‌های پردازشی را از مهم‌ترین مسائل در این حوزه برشمرد.
مهدی عزیزی‌مهماندوست، مجری پروژه تدوین استانداردهای ملی هوش مصنوعی مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی، اذعان کرد: پس از انجام پروژه پژوهشی مرتبط و توزیع پرسشنامه بین نخبگان و خبرگان حوزه هوش مصنوعی، نسبت به اولویت‌بندی استانداردی این حوزه اقدام شد که سرانجام 29 استاندارد برای ملی‌سازی به سازمان ملی استاندارد ایران پیشنهاد شد.
وی افزود: تا پایان بهمن‌ماه امسال پیش‌نویس 8 استاندارد ملی نهایی و در کمیته ملی برگزار می‌شود.
در پایان این نشست سنگین با تشکر از حضور نمایندگان محترم دستگاه‌های اجرایی، بر تداوم نشست‌های کارشناسی و مدیریتی تأکید کرد و ارتقا سطح تعاملات فنی و کارشناسی طرف‌های حاضر در نشست را برای غنی‌نمودن تصمیمات اجرایی، امری ضروری دانست.
وی برای افزایش سطح همکاری‌های چندجانبه و هم‌افزایی فعالیت‌ها، به استفاده حداکثری از ظرفیت‌های تشکیل کمیته راهبری هوش مصنوعی در حوزه انرژی تأکید کرد که با همکاری پژوهشگاه نیرو و اداره کل نظام فنی و اجرایی و ارزشیابی طرح‌های وزارت نفت در دست اقدام است.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/722138/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از شخصیت Ironeye بازی Elden Ring: Nightreign رونمایی شد

متا در حال ساخت عینک هوشمند 1000 دلاری است

بومی‌سازی کلاستر دیجیتال خودرو به دست محققان ایرانی

هدف بلندپروازانه آرم؛ تسلط بر نیمی از بازار تراشه‌های دیتاسنتر در سال 2025

خشک کردن زعفران با فناوری جدید؛ کیفیتی بهتر با هزینه کمتر

الکسا پلاس به‌صورت محدود عرضه شد؛ بدون برخی از قابلیت‌های پیشرفته

بنچمارک پوکو C71 مشخصات تراشه گوشی اقتصادی شیائومی را فاش کرد

گوگل چگونه از دریا نیرو می‌گیرد؟

مدیرعامل جدید اینتل برنامه‌هایش را اعلام کرد؛ واگذاری واحدهای غیرضروری

اشاره به کنسول دستی ایکس‌ باکس در یک ویدیو تبلیغاتی

کوچک‌ترین پهپاد جهان ساخته شد

ایلان ماسک در برابر اپل؛ آینده ارتباط ماهواره‌ای در خطر است؟

آدامس نیکوتینی برای ترک سیگار والدین؛ هوای تازه برای کودکان آسمی

نشت اطلاعاتی بزرگ ایکس؛ آدرس ایمیل بیش از 200 میلیون کاربر لو رفته است

یوتیوب شمشیر را از رو بست!

بودار کردن گاز طبیعی؛ مشکلات و راهکارها

موتورولا اج 60 فیوژن معرفی شد؛ نمایشگر خیره‌کننده، لبه‌خمیده و بدنه با استاندارد نظامی

بهبود میزان موفقیت «آی‌وی‌اف» با کمک هوش مصنوعی

میلیاردر چینی صنعت بیت‌کوین در مسیر سفر فضایی قطبی

تصاویر نمونه اولیه یک اپل واچ مرموز فاش شد

از تراشه مغزی «نورالینک» بترسیم یا شگفت‌زده شویم؟

تلسکوپ فضایی جدید ناسا اولین تصاویر کیهانی خود را ثبت کرد

تبدیل 1.8 میلیون تُن زباله پلاستیکی به نخ دستگاه‌های ‌چاپ 3 بُعدی

چگونه زندگی در تاریک‌ترین شرایط ادامه می‌یابد؟

برنامه یوبیسافت برای تغییرات ساختاری پیش‌رو مشخص شد

بازی Assassin’s Creed Shadows دل گیمرهای آمریکایی را برده است

مسابقه فضایی میان هند، چین و اسپیس‌ایکس در سال 2025 تا کجا پیش می‌رود؟

ساعت Vivoactive 6 گارمین با پشتیبانی بیش‌از 80 حالت ورزشی معرفی شد

تاریخ انتشار تریلر دوم GTA 6 مشخص شد

نخستین تصاویر ماموریت فضایی «فرم2» از قطب‌های زمین منتشر شد

وقتی مساوی، مساوی نیست/ چالشی که دنیای ریاضی را به‌هم ریخت

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

فیلمبرداری ویوو X200 اولترا معیار جدیدی در گوشی‌های هوشمند تعیین می‌کند

قابلیت تولید تصویر ChatGPT در اختیار تمام کاربران قرار گرفت

گوشی فوق مقاوم یولفون Armor 30 Pro با دو نمایشگر، دوربین دید در شب و باتری 12800 میلی‌آمپرساعتی معرفی شد

ربات‌های انسان‌نما با هوش مصنوعی گام‌های طبیعی‌تر برمی‌دارند

رازگشایی از یک پاپیروس باستانی/ سندی از معجزات حضرت عیسی (ع)

صدای این ماهی کوچک به بلندی صدای هواپیما است!

شرکت OpenAI، پیشرفته‌ترین مدل زبانی وزن‌باز را معرفی می‌کند

رئیس واحد موبایل سامسونگ حالا مسئولیت مهم‌تری برعهده دارد

عبور از تحریم‌ها/دستگاه میکرو سی‌تی‌اسکن به دست پژوهشگر ایرانی ساخته شد

آپدیت iOS 19 برای آیفون XR، آیفون XS و XS Max عرضه نمی‌شود

تحقیق جدید ناسا از اثرات نگران‌کننده فضا بر استخوان‌ موش‌ها خبر می‌دهد

طلوع هم‌زمان 2 خورشید

چرا زنان در برابر استرس‌های فضایی مقاوم‌ترند؟

تبلت و ساعت هوشمند بالارده ویوو به‌زودی معرفی می‌شوند

«اوپن‌ای‌آی» در ماه‌های آینده یک مدل زبانی وزن باز را معرفی می‌کند

هوش مصنوعی گوگل در حل تکالیف درسی به کمک دانش‌آموزان می‌آید

اپل قابلیت‌های هوش مصنوعی خود را به هدست ویژن پرو اضافه می‌کند

ماهواره‌های استارلینک در فضا بیشتر شد