بزرگنمايي:
سیاست و بازاریابی - 8 راز برای میلیونر خود ساخته شدن
در چند سال اخیر، موفق شو مطالب بسیاری ارائه کرده است.مطالبی در خصوص اقداماتی که انجام دادن و یا صرف نظر کردن از آن ها می تواند به افراد کمک کند تا از فقر نجات یافته و به یک میلیونر خودساخته تبدیل شوند. بر اساس این تحقیقات، موفق شو دو کشف بزرگ کرده است:
اول اینکه، عادتهای روزمره تا حدود زیادی با شرایط مالی شما ارتباط دارند. برخی از عادتها شرایط شما را بهبود می بخشند و به شما کمک می کنند تا ثروت خود را رشد دهید. در حالی که برخی دیگر از این عادت ها سبب سقوط شما می شوند و می توانند فقر را به خانه شما دعوت کنند.
دوم اینکه، چهار راه برای رسیدن به ثروت وجود دارد:
مسیر پس انداز، صرفه جویی مسیر کار برای یک کمپانی بزرگ مسیر هنری مسیر کارآفرینی با انتخاب مسیر مناسب و استفاده از “عادات توانگری” برای تقویت خود در این راه، ثروت خود به خود به وجود می آید. این در حالی است که اگر مسیر غلط را انتخاب کنید، ثروت اندوزی تقریبا غیر ممکن خواهد بود.
رایج ترین راهی که مردم برای رسیدن به ثروت طی می کنند چیست؟
این مسیر پس انداز و صرفه جویی است که بیش از سایر انتخاب ها، میلیونر خودساخته تحویل جامعه داده است. آنچه این مسیر را منحصر به فرد می کند، در دسترس بودن آن است. این کار به مجموعه خاصی از مهارت ها یا آموزشها نیاز ندارد. همچنین این روش، خطر قابل توجه ساعت های طولانی کار یا انزوای اجتماعی و دوری از دوستان و خانواده را نیز به مراتب کاهش می دهد.
پیش از اجرای تکنیک های مرتبط با تبدیل شدن به یک میلیونر خودساخته، کافی است چند مورد اساسی و کلیدی را بدانید:
1. داشتن حداقل درآمد طبقه متوسط (در صورتی که برای پرداخت هزینههای جاری خود دچار مشکل باشید، پس انداز کردن دشوار است)
2. نظم و انضباط
3. ثبات
4. زمان (به عنوان مثال، شما ممکن است برای کسب ثروت قابل توجه، مجبور باشید مدت زمان طولانی را در یک پروژه سرمایه گذاری کنید).
این صفات یک میلیونر خودساخته، پس اندازگر و صرفه جو است. اما این تنها شروع ماجراست. برای استفاده از این ویژگی ها، شما باید هشت عادت مهم را در خود پرورش دهید.
1. اولین عادت میلیونر خودساخته: صرفه جو باشید اما ارزان نخرید!
صرفه جو بودن به معنای هزینه کردن هوشمندانه پول است. افراد صرفه جو عادت می کنند با کیفیتترین کالا یا خدمات را با کمترین قیمت ممکن خریداری کنند. آنها ابتدا بر روی کیفیت متمرکز میشوند و سپس پول خود را خرج می کنند. در مقابل، ارزان هزینه کردن، به معنای خریدن خدمات و یا کالاهای ارزان قیمت و بدون توجه به کیفیت آن ها است. محصولات ارزان پس از مدت کوتاهی خراب می شوند و شما مجبور می شوید آن ها را بارها و بارها جایگزین کنید. خدمات ارزان معمولا توسط افرادی با تجربه یا مهارت کم در زمینه کاری خود، ارائه می شوند. این امر می تواند منجر به بروز اشتباهاتی شود و در ادامه هزینه های بیشتری را برای شما رقم بزند.
2. دومین عادت میلیونر خودساخته: هزینه های خود را کنترل کنید
میلیونر خودساخته که ثروت خود را از طریق پس انداز و صرفه جویی به دست آورده است، معمولا یک دستورالعمل مشخص را برای مدیریت هزینه های خالص ماهانه خود دنبال می کند. به عنوان مثال:
مسکن – 25 درصد یا کمتر از درآمد خالص ماهانه. نکته جالب این است که ثروتمندان تمایل به خرید خانه دارند و نه اجاره آن. اتومبیل – 5 درصد یا کمتر از درآمد خالص ماهانه. این فقط شامل پرداخت ماهانه نیست، بلکه شامل بیمه، بنزین، عوارض، هزینه ثبت نام و نگهداری نیز می شود. لباس – 5 درصد یا کمتر از درآمد خالص ماهانه. در اینجا به عادت صرفه جوئی مراجعه کنید: روی کیفیت سرمایه گذاری کنید نه کمیت. تعطیلات – 5 درصد یا کمتر از درآمد خالص ماهانه. میلیونر خودساخته معمولا به تعطیلات متوسط و کم هزینه علاقه مند هستند. سرگرمی – 10 درصد یا کمتر از درآمد خالص ماهانه. این دسته شامل کافه ها، رستوران ها، فیلم ها، موسیقی، کتاب، هدیه و غیره است. کنترل هزینه ها کار ساده ای نیست و ممکن است غرور شما را به چالش بکشد. اما اگر خرج کردن هوشمندانه پول به یک عادت روزانه تبدیل شود، اجرای این اصل بسیار راحت تر خواهد بود.
3. احاطه کردن خود با سایر افراد صرفه جو و پس اندازگر
یک میلیونر خودساخته به اثر حلقه اطرافیان واقف است. او معمولا خود را با دوستانی با ذهنیت صرفه جو و پس اندازگر احاطه می کند. عادات می توانند شبیه یک ویروس در شبکه اجتماعی ما پخش شوند. اگر خود را در حلقه ای از افراد ولخرج قرار دهید، خود شما نیز به مرور زمان به فردی ولخرج تبدیل میشوید. در نتیجه، قادر به پس انداز نخواهید بود.
4. درک تفاوت میان نیاز و خواستن
افرادی که بیش از حد به خواسته های خود اهمیت می دهند، زود تسلیم می شوند.آن ها از پس انداز خود را برای خرید چیزهایی که واقعا به آنها نیازی ندارند، خرج می کنند. به عنوان مثال، این افراد خیلی سریع تسلیم تبلیغات و خواسته های آنی خود می شوند. برای مثال خرید یک تلویزیون یا گوشی آخرین مدل، ماشینهای گران قیمت، خانه های بزرگ و جواهرات پرزرق و برق می شوند. ولخرج ها برای تأمین مالی استاندارد زندگی خود معمولاً وام می گیرند. آنها در زمینه هزینه کردن پول خود بی انضباط هستند و خود را فقیر می کنند. مغز آن ها تحت تاثیر تبلیغ کنندگان و جامعه مصرف گرا، تصمیمات غلط میگیرد. در نهایت، خرید بیش از نیاز، به یکی از عادات طبیعی در آن ها تبدیل می شود. زمانی که ولخرج ها به دلیل کهولت سن دیگر قادر به تامین مالی خود نباشند، باقیمانده عمرشان را در فقر شدید زندگی کرده و به دیگران وابسته خواهند شد.
5. از خرید های احساسی خودداری کنید
هنگامی که نسبت به درآمد آتی خود بیش از حد خوشبین باشید، ممکن است در دام مصرف پسانداز یا درآمدهای پیش بینی شده خود، گرفتار شوید. وقتی احساس افسردگی یا اضطراب میکنید، خریدهای احساسی راه حل سریع و موقتی هستند. این نوع خریدها می توانند غم و اندوه شما را از بین ببرند. برای جلوگیری از این اتفاق شما باید مرتباً نسبت به احساسات خود واقف باشید. با مدیریت آن ها، روش های سالمتری را برای رفع ناراحتی ها و استرس های درونی خود پیدا کنید.
6. هزینه های بیهوده را حذف کنید
همه ما هرروز حدود سه ساعت انرژی ارادی داریم که بعد از یک خواب خوب، سطح این انرژی ماکزیمم است. زمانی که قدرت اراده زیاد باشد، قشر پیش پیشانی، کنترل مغز را به عهده می گیرد. در چنین شرایطی، شما تصمیم های بهتری می گیرد. زمانی که قدرت اراده شما پایین باشد، شما در خرج کردن پول بی نظم می شوید. در نتیجه تسلیم هزینه های احساسی می شوید.
به همین دلیل است که سوپرمارکت ها معمولا محصولات کم ارزش تر خود را در نزدیکی صندوق قرار می دهند. آنها امیدوارند که شما پس از یک خرید طولانی، خسته شده باشید و در ضعیف ترین حالت خود برای خرید یک نوشابه، یک بسته چیپس و یا یک روزنامه زرد اقدام کنید. برای از بین بردن این خطر، بهتر است شما خرید خود را به بعد از یک خواب خوب شبانه، یک چرت عصرگاهی یا یک وعده غذایی سبک موکول کنید. در این زمان، ارزیابی و اراده شما برای هزینه ها واقع بینانه تر خواهد بود.
7. از چارچوب های سبک زندگی دوری کنید!
زمانی که متناسب با درآمد خود هزینه هایتان را نیز افزایش می دهید، قربانی سبک زندگی می شوید. این امر توضیح می دهد که چرا بسیاری از مردم، حتی با کسب درآمد بیشتر، به گرفتن حقوق و دستمزد وابسته هستند. عادت کردن به سبک زندگی، به صورت نمایی رشد می کند. این اتفاق طی سالیان متمادی و بدون آگاهی کامل شما، رخ می دهد. برای جلوگیری از این موضوع، شما می توانید یک نرخ مشخص از پس انداز را برای خود تعیین کنید. به عنوان مثال، شما می توانید بدون در نظر گرفتن میزان درآمد خود، ماهانه یک نرخ ثابت (و حتی صعودی) از پس انداز را برای خود مشخص کنید. این کار مانع از هزینه های بیشتر شما می شود و می تواند شما را در مسیر رشد ثروتتان نگه دارد.
8. آخرین عادت میلیونر خودساخته: زندگی خود را بزرگ نکنید
وقتی کانر مک گرگور در سال 2017 با فلوید می ودر در یک مسابقه بوکس شرکت کرد، 30 میلیون دلار را به عنوان تضمین این دوره دریافت کرد. وی با دریافت پول تضمینی خود، یک قایق بادبانی به ارزش 17 میلیون دلار خریداری کرد. از آنجایی که پول تضمین شده درآمد کافی برای پرداخت مالیات بر درآمد وی را تامین نمی کرد، کانر مجبور شد برای تامین هزینه مالیات، از ثروت خود خرج کند. بزرگ کردن زندگی غالبا در نتیجه خوش بینی بیش از حد در مورد افزایش ناگهانی درآمد یا ثروت، مانند دریافت یک پاداش بزرگ، افزایش قابل توجه دستمزد، ارث و یا منابع دیگر ثروت رخ می دهد. راه حل این موضوع؟ نگه داشتن همان خانه، همسر، ماشین مشابه و سبک زندگی قبلی است. وقتی درآمد یا ثروت شما به طور قابل توجهی افزایش می یابد، سبک زندگی خود را تغییر ندهید. برنامه ای برای زندگی خود داشته باشید و به آن پایبند بمانید.
تبدیل شدن به یک میلیونر خودساخته با کمک صرفه جویی و پس انداز، یک اتفاق ناگهانی نیست؛ بلکه یک روند است که خوشبختانه به راحتی با رعایت عادت های مناسب رشد مالی، ثروت سازی و برنامه ریزی ممکن می باشد.