بزرگنمايي:
سیاست و بازاریابی - آشنایی با فواید تمشک
خواص تمشک
تمشک میوه ای شبیه شاه توت و توت فرنگی است و به رنگ زرد یا سرخ مایل به سیاه یافت می شود. میوه تمشک ترش مزه بوده و به صورت خام یا پخته، شربت، کمپوت و مربای تمشک و ... خورده می شود. بوته تمشک در مناطق گرم و مرطوب، در جنگل ها و صحراها می روید و گاهی آن را می کارند. در ادامه با خواص تمشک آشنا شوید.
بیشتر خواص تمشک سیاه و خواص تمشک وحشی و خواص تمشک قرمز یکی است در ادامه با خاصیت تمشک آشنا شوید :
انواع خاصیت تمشک:
• تمشک سرشار از فیبر است
تمشک می تواند به دلیل دریافت کالری کم در رژیم های لاغری قرار بگیرد، اما این میوه های قرمز کارهای بسیار بیشتری برای کمک به سلامتی دستگاه وزن شما انجام می دهند. از یک طرف، تمشک سرشار از فیبر است، که احساس سیری را افزایش می دهد و اشتها را کاهش می دهد.
فیبر تمشک همچنین به شکوفایی باکتری های مفید روده کمک می کند. که با ایمنی قوی تر و روحیه مثبت تر مرتبط است.
• تمشک و سایر توت ها اثر ادرار آور دارند، بنابراین به کاهش احساس تورم کمک می کنند. و فواید آن به همین جا ختم نمی شود: کتون تمشک به دلیل اثر چربی سوزی محبوب است. کتون باعث جلوگیری از ریز مو می شود.
• شناخته شده است که ویتامین C برای تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری است. ویتامین C نیز از برخی بیماری ها جلوگیری می کند. کیوی و پرتقال تنها میوه ای نیست که حاوی مقادیر جالب توجهی از این مواد مغذی است، میوه های قرمز دارای مقدار زیادی ویتامین C هستند. یک کاسه تمشک، توت فرنگی و سایر توت ها می تواند راهی مناسب برای جلوگیری از آنفلوانزا باشد.
خوردن میوه برای کودکان همیشه آسان نیست، اما به دلیل اندازه کوچک و عطر و طعم مشخصه آنها، تمشک میوه مورد علاقه بسیاری از کودکان است. ویتامین C موجود در آن می تواند دلیل خوبی برای وارد کردن آنها در رژیم غذایی کودکان باشد، اما تنها مورد نیست زیرا تمشک سرشار از کلسیم است که به حفظ استخوان ها و دندان ها کمک می کند و رشد مناسب را پشتیبانی می کند.
• آیا می توان تمشک را در دوران بارداری خورد؟ این توت ها حاوی اسید فولیک هستند که برای رشد مناسب جنین ضروری است. توصیه می شود بعد از شستن صحیح آنها، مانند سایر میوه ها، سبزیجات و توت های خورده شود.
• از جمله خواص ناشناخته تمشک نیز تأثیر مثبت آن در کاهش استرس یا اضطراب است. مصرف یک فنجان از این میوه های خوشمزه یک روش خوشمزه برای بازیابی آرامش است. در واقع، خوردن تمشک ترفند خوبی برای کمک به ترک سیگار است. فواید قلب و تنظیم تنش، تأثیرات مثبت آن بر سلامت چشم یا خواص آن برای کاهش ناراحتی ورم مثانه از دیگر خواص خوردن مرتب تمشک است.
از فواید تمشک می توان به داشتن آنتی اکسیدان های فراوان اشاره کرد
• قند کمی دارند
تمشک نیز یکی از
میوه های کم قند است که فقط 5 گرم در هر فنجان تازه قند است، در حالی که در یک
سیب متوسط 20 گرم قند است. این گزینه آنها را برای هر کسی که می خواهد مصرف کلی قند خود را به حداقل برساند، گزینه ای عالی می کند.
• آنها غنی از آنتی اکسیدان ضد پیری هستند
تمشک نیروگاه های آنتی اکسیدانی هستند. این ترکیبات محافظ سلامتی با کمتر شدن بیماری های قلبی، سرطان، دیابت و
چاقی مرتبط است. آنتی اکسیدان تمشک همچنین به کاهش التهاب، محرک شناخته شده پیری زودرس کمک می کند. مواد محافظ طبیعی تمشک همچنین با ترمیم DNA بهتر و انسداد آنزیم هایی که باعث درد آرتروز می شوند ارتباط دارد.
• آنها می توانند شما را در برابر
سرطان محافظت کنند
آنتی اکسیدان تمشک و ترکیبات ضد التهاب با کاهش تولید مثل سلول های سرطانی با محافظت از
سرطان در ارتباط هستند. با این حال، تحقیقات همچنین نشان می دهد که عناصر غذایی گیاهی موجود در تمشک، مانند الاژیتانین ها، ممکن است در واقع با نشان دادن آپوپتوز یا مرگ برنامه ریزی شده سلول، به از بین بردن سلول های سرطانی کمک کنند.
• آنها ممکن است به جلوگیری از دیابت کمک کنند
یک مطالعه جدید از انستیتوی فناوری ایلینوی به طور تصادفی 32 بزرگسال از 20 تا 60 سال تا سه وعده صبحانه را تعیین کرد. هر وعده غذایی از نظر کالری و عناصر مغذی مشابه بود، اما اندازه آنها از تمشک قرمز منجمد متفاوت بود: یک وعده غذایی حاوی تمشک نبود، وعده دوم شامل یک فنجان بود، و وعده دوم شامل دو فنجان بود.
محققان دریافتند که برای افرادی که در معرض خطر دیابت هستند، خوردن تمشک بیشتر میزان انسولین مورد نیاز برای کنترل سطح قند خون را کاهش می دهد. در حقیقت، قند خون در کسانی که دو فنجان تمشک قرمز خوردند در مقایسه با کسانی که هیچ کدام را نمی خوردند، کمتر بود.
تمشک از دیابت جلوگیری می کند
• تمشک مغز و حافظه شما را هوشیار می کند
تمشک به مقابله با استرس اکسیداتیو کمک می کند، که اساساً عدم تعادل بین تولید رادیکال های آزاد آسیب رسان به سلول و توانایی بدن در مقابله با اثرات مضر آنها است. از آنجا که استرس اکسیداتیو یک عامل ایجادکننده در بیماری هایی مانند آلزایمر و پارکینسون است، تمشک یک ماده غذایی برتر مغز است. همچنین نشان داده شده است که فلاونوئیدهای موجود در توت به بهبود هماهنگی، حافظه و خلق و خو کمک می کنند. توت ها با پاکسازی پروتئین های سمی که به اختلال عملکرد مغز مرتبط هستند، به "خانه داری" مغز کمک می کنند.
• ممکن است آرتروز را بهبود بخشد
تمشک دارای خواص ضد التهابی است که ممکن است علائم آرتروز را کاهش دهد.
در یک مطالعه، موش های تحت درمان با عصاره تمشک قرمز نسبت به موش های گروه دیگر خطر آرتروز کمتری داشتند. علاوه بر این، کسانی که به آرتروز مبتلا شده اند علائم شدیدتری نسبت به موش های کنترل شده با تمشک مشاهده کردند.
در مطالعه دیگر روی موش ها، کسانی که به آنها عصاره تمشک داده شده تورم و تخریب مفصل کمتری نسبت به گروه دیگر داشتند.
اعتقاد بر این است که تمشک با جلوگیری از COX-2، آنزیمی که عامل ایجاد التهاب و درد است، در برابر آرتروز محافظت می کند.
آرامبخش بودن از خواص برگ تمشک سیاه می باشد
•
سلامت قلب تحقیقات نشان داده است که به ویژه یک گروه از فلاونوئیدها - آنتوسیانین ها - می توانند التهابی را که منجر به بیماری های قلبی
عروقی می شود، سرکوب کنند. آنتوسیانین در تمشک هم وجود دارد.
آنتی اکسیدان های مختلف ممکن است با جلوگیری از تجمع پلاکت ها و کاهش فشار خون با استفاده از مکانیسم های ضد التهابی، خطر ابتلا به بیماری های قلبی
عروقی را در فرد کاهش دهند.
انجمن
قلب آمریکا بیشتر مردم را برای افزایش مصرف پتاسیم و کاهش مقدار سدیم در رژیم غذایی خود تشویق می کند. این تنظیمات غذایی می تواند به جلوگیری از فشار خون بالا، یک عامل خطر برای جلوگیری از بیماری های قلبی
عروقی کمک کند.
یک فنجان تمشک حاوی 186 میلی گرم پتاسیم است. AHA توصیه می کند روزانه حدود 4700 میلی گرم پتاسیم مصرف کنید.
• فیبر موجود در تمشک همچنین می تواند به
مدیریت یا جلوگیری از موارد زیر کمک کند:
فشار خون
سطح کلسترول
چاقی
بیماری قلبی
سکته
•
سلامت چشم تمشک حاوی آنتی اکسیدان زیگزانتین است که پرتوهای مضر نور آبی را فیلتر می کند.
ممکن است در محافظت از
چشم در برابر مشکلاتی مانند تخریب ماکولا که مربوط به سن است نقش داشته باشد، بیماری که باعث مشکلات بینایی در افراد مسن می شود.
داشتن فیبر فراوان از خواص تمشک است
خواص مربای تمشک ، نسبت به
میوه ی تمشک کمتر است زیرا حاوی قند است و حرارت دیده و از خواص آن ها کم شده است.
تمشک تازه یا منجمد بهترین است، زیرا سایر محصولات تمشک معمولاً حاوی قندهای اضافه شده هستند. در صورت امکان، برچسب را بررسی کرده و محصولات تمشک را بدون قند اضافه شده خریداری کنید.
نحوه ی مصرف تمشک:
یک کاسه تمشک طبیعی برای صبحانه بهترین راه برای استفاده از بیشتر خواص تمشک است، اگرچه تنها راه نیست، شما همچنین می توانید از تمشک منجمد یا تازه، آب
میوه یا اسموتی تهیه کنید.
از تمشک می توان در تهیه سالاد
میوه یا سالاد دیگری استفاده کرد که علاوه بر رنگ دهی، مواد مغذی زیادی را نیز تأمین می کند. همچنین می توان از آنها برای تهیه انواع دستور العمل ها، از سس ها گرفته تا دسرها و
شیرینی ها استفاده کرد.
علاوه بر این، مصرف برگ تمشک، که به دلیل اثرات آرامش بخش آن، محبوب است، قسمت زیادی از مزایای توت را حفظ می کند.
تمشک به صورت تازه، یخ زده و منجمد، خشک شده یا به عنوان ماده تشکیل دهنده ژله،
شربت و مربا موجود است.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته