سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

مهندس اوحدی:

از همه پژوهشگران درخواست دارم به بنیاد شهید کمک کنند/برنامه‌ریزی‌ها در بنیاد شهید باید بر اساس پژوهش باشد بنیاد شهید و امور ایثارگران

از همه پژوهشگران درخواست دارم به بنیاد شهید کمک کنند/برنامه‌ریزی‌ها در بنیاد شهید باید بر اساس پژوهش باشد
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - مهندس اوحدی در نشست تخصصی پژوهشگران عرصه ایثار و شهادت گفت: از همه پژوهشگران درخواست دارم به بنیاد شهید و امور ایثارگران کمک کنند.

به گزارش «ایثار»، مهندس سعید اوحدی، معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم، ضمن تبریک میلاد پر خیر و برکت امام حسن مجتبی (ع)، گفت: میلاد امام حسن(ع) در آستانه ورود به شب‌های قدر است و این امر حکمتی الهی است تا با بهره‌گیری از کرامت امام مجتبی (ع) به شب‌های قدر ورود کنیم.
وی افزود: یکی از برکات هفته شهید، تفاهم‌نامه‌ای بود که بین بنیاد شهید و صداوسیما امضا شد این امر می‌تواند زمینه‌ساز اتفاق‌های بزرگ برای سال آینده باشد همچنین قرار است صندوقی راه‌اندازی شود تا از موضوعات پژوهشی حمایت شود. این صندوق مبنایی برای کارهای پژوهشی خواهد بود. 
مهندس اوحدی تصریح کرد: همچنین تفاهم‌نامه‌ای با حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌ جمهور امضا کردیم تا در آن به نخبه‌های جامعه ایثارگری توجه شود. جامعه ایثارگری در شرایط سخت‌تری به درجه نخبگی رسیدند و این امر می‌تواند ارزش کارهای آن‌ها را دوچندان کند. 
وی با بیان اینکه ما نیاز به آسیب‌شناسی در امر پژوهش داریم، گفت: در حوزه صنعت اگر پژوهش‌های مناسبی صورت گرفته بود گره‌های اقتصادی موجود وجود نداشت این کم‌کاری‌ها در حالی است که در آموزه‌های دینی روی امر پژوهش تأکید فراوان صورت گرفته است. امام حسین (ع) می‌فرماید ورود به بطن موضوعات علمی و عقلی موجب شکوفایی و برنامه‌ریزی می‌شود. 
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: سال 1440 جمعیت ایران به 45 میلیون نفر خواهد رسید! این هشداری بسیار جدی است زیرا نشان می‌دهد در امر فرزندآوری موفق نبوده‌ایم در چنین شرایطی پژوهش است که می‌تواند راهکاری مناسب برای رهایی از وضعیت موجود فراهم آورد درباره اهمیت پژوهش به حدیثی دیگر از حضرت علی (ع) اشاره می‌کنم. ایشان می‌فرمایند؛ هر تلاشی اگر مبنایش پژوهش نبود به نتیجه نمی‌رسید. 
وی با اشاره به اینکه از دل پژوهش به برنامه‌ریزی و شناخت خواهیم رسید، اظهار کرد: اگر پژوهش وجود نداشته باشد بسیاری از کارها و برنامه‌ریزی‌ها مانایی نخواهد داشت. بنیاد شهید همیشه تلاش کرده در امر پژوهش نهایت تلاش خود را کند ما برای اولین بار به صورت برخط شرایطی فراهم آوردیم تا 65هزار نفر از خانواده شهدا با رئیس‌جمهور دیدار داشته باشند. 
مهندس اوحدی با بیان اینکه پیرامون مدافعان حرم باید پژوهش صورت گیرد، گفت: نسبت به مدافعان حرم، پژوهش‌های لازم صورت گیرد تا مردم بدانند با عوض شدن نظام سیاسی هیچ چیز از ارزش‌های شهدای مدافع حرم کم نشده است. 
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه در آستانه شب‌های قدر باید به موضوعات علمی توجه ویژه شود، بیان کرد: در شب‌های قدر تنها گریه کردن ثواب ندارد بلکه کسب علم نیز در این شب‌ها بسیار ارزشمند است. این امر نشان از اهمیت پژوهش و علم در اسلام دارد در این راستا برنامه‌ریزی‌ها در بنیاد شهید باید بر پایه پژوهش شکل گیرد تا تصمیمات گرفته‌شده بدون هدف نباشد. 
معاون رییس‌جمهور با تأکید بر اینکه هر توسعه‌ای بر پایه پژوهش شکل می‌گیرد، گفت: از همه پژوهشگران درخواست دارم به بنیاد شهید کمک کنند البته بنیاد شهید نیز تصمیم دارد در برج فناوری که به زودی شروع به کار می‌کند اتاقی به عنوان دفتر پژوهش راه‌اندازی کند. 
وی در خاتمه سخنانش گفت: در دوران کرونا ایران از موفق‌ترین کشورهایی بود که با این بیماری مقابله کرد زیرا به شهدای کرونا نگاهی ارزشمند شده بود. در دوران کرونا هم شهدای بسیاری داشتیم و یکی از آنها شهید مهدی وریجی است که خود فرزند شهید دفاع مقدس بوده است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/772116/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدیرعامل تلگرام به دوبی بازگشت

«دی‌برند» پوسته‌ها و قاب‌های شفاف گلکسی S25 اج را به‌نمایش گذاشت

تحولی در صنعت فولاد؛ تولید فولاد سبز فقط با برق، بدون زغال‌سنگ

کشف کدی که انرژی نامحدود اتمی را آزاد می‌کند!

ریلمی P3 با اسنپدراگون 6 نسل 4 و باتری بزرگ معرفی شد

سخنگوی دولت: قولی برای رفع فیلترینگ نداده بودم

مدل‌های هوش مصنوعی و کشف عملکرد مغز در پردازش زبان

قابلیت جدید دردسرساز هوش مصنوعی گوگل

رنگ‌ها و قیمت گلکسی S25 اج فاش شد؛ معرفی کامل در فروردین‌ماه

10 روز تا رونمایی پوکو F7 اولترا و F7 پرو؛ رندرهای رسمی فاش شدند

درخشش یک کهکشان مارپیچی ستاره‌زا در عکس «تلسکوپ فضایی هابل»

تایم‌لپسی جالب از لحظه رسیدن فضانوردان کرو-10 به ایستگاه فضایی

حالت دسکتاپ اندروید 16 تغییری کوچک، اما کاربردی تجربه می‌کند

تصاویر ماکت مدل‌های آیفون 17 منتشر شد؛ مدل ایر مگ‌سیف خواهد داشت

ساخت ورق‌های فلزی 100000 برابر نازک‌تر از موی انسان!

پس از یک قرن تلاش، بالاخره چهار سیاره فراخورشیدی کوچک نزدیک به زمین کشف شد

نهمین رنگ گلکسی S25 اولترا در راه است

تاثیر رژیم غذایی مدیترانه‌ای در کاهش خطر سرطان در افراد چاق

چاپ سه‌بُعدی یک ایستگاه قطار برای اولین بار در جهان

امکان پرداخت فوری قبوض تلفن ثابت فراهم شد

آماده‌سازی اولین ماموریت خصوصی برای سفر به سیاره زهره

ردپای ژنتیک در شکل‌گیری رگ‌های خونی چشم و ابتلا به بیماری قلبی

فرهنگ ایثار و شهادت اثر تربیت پذیری در باورهای اجتماعی مردم دارد

مانیتور «استودیو دیسپلی 2» اپل احتمالاً در چند مدل عرضه می‌شود

iOS 19 با بزرگ‌ترین تغییرات طراحی در تاریخ آیفون عرضه می‌شود

گوشی تاشو جدید هواوی با نمایشگر 16:10 عرضه خواهد شد

ترکیب عصاره گیاهی و فناوری نانوحباب موجب افزایش رشد و سلامت ماهی‌ها می‌شود

ربات‌های انسان‌نمایی که ربات می‌سازند!

مرکز ملی هنر و رسانه بنیاد شهید و امور ایثارگران ایجاد خواهد شد

ترس از اتحادیه اروپا طراحی آیفون 17 ایر را بهم ریخت

«کلاه ثور» در دل کهکشان

رویداد《من نوه‌ی شهیدم》باهدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شد

«چت‌جی‌پی‌تی» چه زمانی به حوزه رباتیک وارد می‌شود؟

آیفون دارید؟ منتظر تغییرات نرم‌افزاری بسیار بزرگ باشید

کشف بیش از 40 هزار نوع میکروب جدید روده در مردم آفریقا

برگزاری همایش فرزندان شهدای فرهنگی به مناسبت بزرگداشت 22 اسفند

شهدا همواره به‌روز و نسبت به مسائل مختلف همیشه پیشگام بودند

تکذیب ارائه کمک مالی به اسرای سابق جنگ ایران و عراق از سوی دفتر نمایندگی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ

چین با پشت‌سرگذاشتن آمریکا بزرگ‌ترین خریدار تراشه‌های سامسونگ شده است

از همه پژوهشگران درخواست دارم به بنیاد شهید کمک کنند/برنامه‌ریزی‌ها در بنیاد شهید باید بر اساس پژوهش باشد

پیکسل 9a گوگل در بنچمارک‌های Geekbench و AnTuTu مشاهده شد

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان

قیمت گوشی آیفون 17 ایر به‌همراه برخی از مشخصات لو رفت

گلکسی رینگ سامسونگ وارد یک کشور دیگر می‌شود

غول ذخیره سازی؛ هارد 26 ترابایتی جدید وسترن دیجیتال رونمایی شد!

گزارش اسپیدتست در ماه فوریه 2025؛ بازگشت ایران به تنظیمات کارخانه!

طراحی دوربین گوشی‌ها عجیب‌تر می‌شود؛ افشای تصاویر نوت 50 پرو پلاس

لحظه اتصال موشک اسپیس ایکس به ایستگاه فضایی

بایدو با معرفی دو مدل جدید رقابت در صنعت هوش مصنوعی را داغ‌تر کرد

ربات انسان‌نما با هوش مصنوعی گوگل، حرکات ظریف انسان را تقلید می‌کند