تکنولوژی ضد جاذبه بشقاب پرندهها در اختیار ارتش آمریکا
نکات خواندني
بزرگنمايي:
سیاست و بازاریابی - گجت نیوز /چند وقتی میشود که دوباره بحث بشقاب پرندهها و موجودات فضایی داغ شده است. این بار ماجرا کمی جدیتر از همیشه به نظر میرسد. جو روگان، مجری مشهور و پادکستر در یکی از قسمتهای اخیر برنامهاش میزبان مایکل شلنبرگر (یک روزنامهنگار تحقیقی) بود. شلنبرگر در این پادکست ادعای عجیبی را مطرح کرده و مدعی شده که ارتش آمریکا به فناوری ضد جاذبه بشقاب پرنده بیگانگان دست یافته است.
شلنبرگر میگوید با افرادی صحبت کرده که مدعی هستند شواهد مستقیمی دارند که نشان میدهد پنتاگون در حال بازیابی و مهندسی معکوس فناوری بشقاب پرندهها است. این ادعا ریشه در ماجرای معروف رازول در سال 1947 دارد، زمانی که گفته میشود یک سفینه فضایی در نیومکزیکو سقوط کرد و از آن زمان، زمزمههایی مبنی بر تلاش آمریکا برای بازسازی سیستم پیشرانه و فناوری ضد جاذبه این سفینه به گوش میرسد.
منطقه رازول
جامعه با شنیدن این خبر دچار فروپاشی میشود!
روگان پس از شنیدن این ادعاها، نگرانی خود را ابراز کرد. او معتقد است که اگر این شواهد تأیید شوند، ممکن است جامعه دچار فروپاشی شود، چرا که این موضوع باور ما به اینکه انسانها کنترل اوضاع را در دست دارند، زیر سؤال میبرد.
اما خود شلنبرگر کمی محتاطتر است. او میگوید برخی معتقدند آمریکا به فناوری ضد جاذبه دست یافته، در حالی که خود او شخصا در این مورد تردید دارد. به نظر او، دستیابی به چنین فناوری پیچیدهای کار بسیار دشوار و زمانبری است. با این حال، شلنبرگر تأکید میکند که با افرادی صحبت کرده که میگویند شواهدی در این زمینه دارند، اما هنوز حاضر به افشای عمومی این اطلاعات نیستند.
در این میان لوئیس الیزوندو، کارمند سابق پنتاگون که به «افشاگر بشقاب پرنده» معروف شده نیز ادعاهای مشابهی را مطرح کرده است. او میگوید خلبانان نیروی دریایی آمریکا شاهد یوفوهایی بودهاند که از فناوری ضد جاذبه استفاده میکردند. الیزوندو در کتاب جدیدش به ویدیوی ضبط شده توسط نیروی دریایی از یوفو Gimbal در سال 2015 اشاره میکند و معتقد است این ویدیو نمونهای از این فناوری است، چرا که این شیء به وضوح تحت تأثیر جاذبه زمین نبوده است.
ماجرای توسعه تکنولوژی ضد جاذبه بشقاب پرنده ها توسط آمریکا
شلنبرگر در ادامه این پادکست توضیح داد که برنامههای قبلی مهندسی معکوس بشقاب پرندهها با برنامه جدید و فوق محرمانهای که او اخیرا فاش کرده، تفاوت دارند. او با انتشار گزارشی درباره یک برنامه مخفی جمعآوری دادههای مربوط به بشقاب پرندهها، توجهات زیادی را به خود جلب کرد. این برنامه که از سال 2017 آغاز شده، هدفش جمعآوری بهترین تصاویر، ویدیوها و شواهد مربوط به بشقاب پرندهها بوده است.
یک منبع ناشناس ادعا کرده که برای چندین دهه، اطلاعات مربوط به هوش غیرانسانی (NHI) و پدیدههای هوایی ناشناس (UAP) که اصطلاحات دقیقتری برای اشاره به موجودات فضایی و بشقاب پرندهها هستند، پنهان شدهاند. به گفته این منبع، دولت آمریکا بدون اطلاع یا نظارت کنگره در حال مدیریت این مسائل بوده است.
شلنبرگر در گفتگو با روگان بر لزوم حمایت از افشاگران و تصویب قانونی برای حفاظت از آنها تأکید کرد. او امیدوار است که با تصویب این قانون، منابعش بتوانند اطلاعات خود را فاش کنند.
برخلاف روگان، شلنبرگر نگرانی چندانی از بابت فروپاشی جامعه در صورت افشای اطلاعات بشقاب پرنده و یوفوها نداشت، اما این احتمال را هم رد نکرد. او در پایان گفت: «مشکل اینجاست که احتمالهای زیادی درباره اتفاقاتی که در جریان است، وجود دارد.»
حال باید منتظر ماند و دید که آیا این ادعاها حقیقت دارند یا صرفا شایعاتی بیش نیستند. آیا واقعا ارتش آمریکا به فناوری ضد جاذبه بیگانگان دست یافته است؟ آیا افشای این اطلاعات میتواند دنیای ما را برای همیشه تغییر دهد؟ پاسخ این سؤالات شاید در آیندهای نه چندان دور مشخص شود.
لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/768327/