سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

پرتاب فضانوردان هند به سال 2026 موکول شد نکات خواندني

پرتاب فضانوردان هند به سال 2026 موکول شد
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - ایسنا / پرتاب فضانوردان هند که قرار بود در سال 2025 انجام شود، یک سال به تعویق افتاد تا آزمایش‌های مورد نیاز انجام شوند.
هند قصد دارد در سال 2026 برای اولین بار فضانوردان را پرتاب کند. این تاریخ تقریبا یک سال پس از جدول زمانی اعلام‌شده پیشین است و پس از یک مجموعه آزمایش پرواز بدون سرنشین آغاز خواهد شد که قرار است در دسامبر انجام شوند.
به نقل از اسپیس، «سیدارتا سومانات»(Sreedhara Somanath) رئیس «سازمان تحقیقات فضایی هند»(ISRO) در سخنرانی برگزارشده در دهلی نو، این تأخیر را ناشی از احتیاط شدید برای اطمینان از ایمنی خدمه و همچنین چالش‌هایی دانست که در توسعه فناوری داخلی پیش می‌آیند.
سومانات گفت: در برنامه «گاگانیان»(Gaganyaan) سیستم‌های پیچیده‌ای وجود دارد و ما در حال توسعه آنها از طریق یک فرآیند سیستماتیک هستیم. من نمی‌خواهم اتفاقی که برای کپسول «استارلاینر»(Starliner) شرکت «بوئینگ»(Boeing) افتاد، برای ما هم رخ دهد. بنابراین، باید بسیار مراقب باشیم.
پرواز سرنشین‌دار موسوم به «H1»، یک یا دو فضانورد را به مدار پایین زمین در فاصله تقریبا 400 کیلومتری از سیاره ما منتقل خواهد کرد. در صورت موفقیت این ماموریت، هند پس از آمریکا، روسیه و چین به چهارمین کشوری تبدیل خواهد شد که به طور مستقل انسان‌ها را به فضا می‌فرستد.
سازمان تحقیقات فضایی هند در سال‌های اخیر آزمایش‌های مهمی را از جمله تأیید سیستم‌های فرار اضطراری بدون سرنشین و روش‌های بازیابی انجام داده است. این آژانس فضایی در ماه‌های اخیر خود را برای اولین پرواز آزمایشی بدون سرنشین آماده کرده که هدف آن تایید فناوری پیش از مأموریت‌های سرنشین‌دار است.
سومانات گفت: ماژول‌های سرنشین‌دار و خدماتی از مراکز پژوهشی سازمان تحقیقات فضایی هند در کرالا و کارناتاکا به فرودگاه فضایی آن در سریهاریکوتا منتقل می‌شوند.
پرواز آزمایشی برنامه‌ریزی‌شده، چهار سال از جدول زمانی اولیه خود گذشته که بخشی از آن به دلیل چالش‌های ناشی از همه‌گیری کووید-19 بوده است. سازمان تحقیقات فضایی هند در آن زمان برخی از منابع خود از جمله مخازن اکسیژن مایع و تجهیزات پزشکی را برای کمک به سیستم مراقبت‌های بهداشتی تحت فشار کشور تغییر کاربری داد.
پرواز بدون سرنشین آینده موسوم به «G1»، ماژول‌های سرنشین‌دار و خدماتی، ورود مجدد، استقرار چتر نجات و فرود ایمن در خلیج بنگال را آزمایش خواهد کرد. اگرچه G1 سرنشین ندارد اما یک ربات انسان‌نما را به نام «ویومیترا»(Vyomitra) -در زبان سانسکریت به معنای دوست فضایی- برای اعتبارسنجی فناوری حمل خواهد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/759714/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ساخت آجر از خاک ماه برای ساخت پایگاه‌های آینده

تست سقوط آیفون 16 پرو مکس و گلکسی s24 اولترا

بازی/ Tangled Snakes؛ مارها را از یکدیگر جدا کنید

انفجار آیفون 14 پرو مکس هنگام اتصال به شارژر

پیچیده‌ترین کاوشگر مریخ

جلسه تفاهم بنیاد سمنان و سپاه قائم آل محمد (عج) استان و هم افزائی در اجرای اردوهای سیاحتی و زیارتی ایثارگران

جلسه ستاد شاهد آموزش و پرورش استان اصفهان برگزار شد

سیستم مورد نیاز برای اجرای استاکر 2 روی کامپیوتر اعلام شد

زنگ‌های هشدار انقراض انسان‌ها و پستانداران به صدا درآمد

جلسه کمیته‌های تکریم و جمع آوری آثار شهدا و ایثارگران در استان البرز برگزار شد

مک‌بوک ایر M4، مک استودیو و مک پرو جدید اپل چه زمانی عرضه می‌شوند؟

هشدار اف‌بی‌آی درباره دیپ‌فیک ها قبل از انتخابات آمریکا

بومی‌سازی چرخ‌دنده خورشیدی با یک بیستم قیمت نمونه مشابه خارجی

تکریم و عیادت مدیرکل بنیاد مازندران از 12 خانواده شهید و ایثارگر

هدست سامسونگ در سال 2025 برای رقابت با ویژن پرو معرفی می‌شود

آپدیت بتای One UI 7 سامسونگ احتمالاً تا دو هفته آینده منتشر می‌شود

ژاپن یک ماهواره ارتباطی نظامی پرتاب کرد

موبایل ساز چینی رنگ پوست واقعی افراد را نشان می‌دهد

پرتاب ماموریت محرمانه «راکت لب» به فردا موکول شد

اطلاعات جدیدی از دوربین شیائومی 15 اولترا فاش شد

بهترین سیاره برای زندگی در کیهان

پایش ایثارگران واجدالشرایط دریافت حق پرستاری استان تهران آغاز شد