سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

همکاری «امیرکبیر» با ستاد کل نیروهای مسلح در توسعه هوش مصنوعی نکات خواندني

همکاری «امیرکبیر» با ستاد کل نیروهای مسلح در توسعه هوش مصنوعی
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - ایسنا / رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه این دانشگاه در دهه 90 از 43 طرح کلان ملی در 16 پروژه کلان همکاری داشته است، گفت: امروزه نیز تحقیقات کاربردی در حوزه های نوظهور مانند هوش مصنوعی تحقیقات را در دستور کار داریم و در این راستا با ستاد کل نیروهای مسلح برای مطالعات هوش مصنوعی با کاربرد در این ستاد کل موافقت نامه همکاری، منعقد و مرکز تحقیقات مشترک ایجاد کردیم.
دکتر علیرضا رهایی امروز در همایش علمی ترویجی کاربردهای هوش مصنوعی در کسب و کار سازمان اتکا، امنیت غذایی را یکی از موضوعات مهم و مطرح در یک دهه اخیر دانست و افزود: سازمان اتکا در تامین مواد غذایی نقش تعیین کننده ای در این حوزه دارد.
وی دانشگاه امیرکبیر را متشکل از 18 دانشکده، 20 پژوهشگاه و مراکز تحقیقاتی با قدمت 70 ساله فعالیت دانست و ادامه داد: تاکنون این دانشگاه 40 هزار دانش آموخته به جامعه ارائه داده که در بخش‌های فنی و مهندسی و مدیریتی و صنعتی مشغول به فعالیت هستند.
رهایی با بیان اینکه از 18 دانشکده این دانشگاه 16 دانشکده در حوزه فنی و مهندسی اقدام به تربیت نیروی انسانی کرده‌اند، یادآور شد: این دانشگاه جدولی کامل از رشته های فنی و مهندسی چه در حوزه های کلاسیک آن مانند رشته های مهندسی برق و کامپیوتر و چه رشته های نوظهور مانند نفت و پلیمر و غیره دارد و در این رشته ها دانشجو پذیرش می کند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: یکی از اهدافی که دانشگاه در کنار تربیت نیروی انسانی متخصص پیگیری می کند انجام تحقیقات در سطح کلان است و در این راستا ما در همکاری با دستگاه های مختلف نیازهای آنها را احصاء می کنیم و در قالب تعریف پروژه های تحقیقانی، در دانشگاه اجرا می کنیم.
رهایی با اشاره به همکاری این دانشگاه در طرح های کلان ملی در دهه 90 خاطر نشان کرد: در آن برهه زمانی از 43 طرح کلان ملی ما در 16 پروژه کلان همکاری داشتیم که از جمله آنها می توان به پروژه کلان شبکه اطلاعات و ساخت ماهواره اشاره کرد.
رهایی با بیان اینکه امروزه این جهت گیری در دانشگاه به صورت فراتحقیقاتی دنبال می شود، ادامه داد: یکی از حوزه های نوظهوری که در دستور کار ما قرار دارد حوزه هوش مصنوعی و کوانتوم است و ما در مهر ماه سال جاری در 80 رشته راهبردی و اولویت دار پذیرش دانشجو داشته‌ایم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به حرکت این دانشگاه به سمت توسعه فناوری های مرتبط با هوش مصنوعی، خاطر نشان کرد: کشورهای مختلف سرمایه گذاری های زیادی در این حوزه داشته اند و این دانشگاه نیز جزء اولین دانشگاه های کشور است که از سال های قبل اقدام به ایجاد رشته مهندسی کامپیوتر و هوش مصنوعی به عنوان یکی از گرایش های این رشته کرد.
وی با بیان اینکه این دانشگاه اقدام به پذیرش دانشجوی دکتری در رشته مهندسی کامپیوتر از سال های قبل کرده است، ادامه داد: ما به دنبال اجرای تحقیقات کاربردی با حضور 40 نفر از اعضای هیات علمی این دانشگاه اقدام به تأسیس دانشکده هوش مصنوعی کردیم و تاکنون موفقیت نامه ای با ستاد کل نیروهای مسلح در راستای انجام مطالعات حوزه هوش مصنوعی مورد نیاز این ستاد امضا شد.
رهایی راه اندازی مرکز تحقیقاتی مشترک با ستاد کل نیروهای مسلح را اقدام دیگر این دانشگاه نام برد و یادآور شد: امروزه هوش مصنوعی در همه عرصه های زندگی ما نفوذ کرده است و از سوی دیگر کشورهای بزرگ و پیشرفته سرمایه گذاری های زیادی در این حوزه داشته اند چرا که آنها می دانند برای ترسیم دورنمایی از صنعت آینده خود، هوش مصنوعی نقش بی بدیلی را دارد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری درباره اهمیت هوش مصنوعی، اظهار کرد: در این راستا در وزارت علوم با حضور جمع زیادی از اساتید سند توسعه هوش مصنوعی در آموزش را تدوین کردیم و در معاونت علمی ریاست جمهوری نیز سند ملی هوش مصنوعی تدوین و همچنین سازمان ملی هوش مصنوعی تاسیس شد و در کشور نیز برنامه ریزی هایی صورت گرفته تا سرمایه گذاری در این حوزه گسترش یابد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/758589/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدیر فناوری سابق OpenAI برای استارتاپ هوش مصنوعی جدید خود سرمایه جذب می‌کند

چالش‌های توسعه هیدروژن و پیل‌های سوختی در ایران

استراتژی

راهبرد

گلکسی A26 5G سامسونگ با تراشه اورکلاک شده اگزینوس 1280 فاش شد

ربات های مجهز به هوش مصنوعی

همکاری «امیرکبیر» با ستاد کل نیروهای مسلح در توسعه هوش مصنوعی

ماهواره‌های جدید رقیب استارلینک به مدار رسیدند / اینترنت ماهواره‌ای نزدیک‌تر از همیشه

تصویر ماکت منتسب به آیفون SE 4 فاش شد؛ شاید یک مدل پلاس هم عرضه شود

ظاهراً One UI 7.0 با سرعت در حال تکامل است؛ رابط کاربری سامسونگ به دموی دو هفته قبل شباهتی ندارد!

بزرگترین انتشارات جهان علیه هوش مصنوعی به پا خاست

کشف اسرار سیاره زهره از دل داده‌های قدیمی و جدید

درآمد یوتیوب به‌تنهایی از کشور نپال بیشتر است

ماده‌ای که هرگرم آن بیش از صد میلیون پوند قیمت دارد!

مادر شهیدان «یارمحمدی» به لقاءالله پیوست

گوشی iQOO 13 با حاشیه نمایشگر باریک در تصاویر زنده فاش شد

تهدیدی مرگبار در کمین سیاره‌های احتمالی میزبان حیات

فراخوان نهمین کنگره بین‌المللی «شعر و داستان ایثار»

عدم استقبال از دستگاه پایش هوشمند موزه‌ها در کشور/امکان دفع کرم‌کتاب و بید با AI

برگزاری مسابقات عملیاتی_ورزشی قهرمانی آتش نشانان فرودگاه های کشور در کیش

جمهوری اسلامی ایران مرهون خون شهدا، جانبازان و ایثارگران است

بارش شهابی اورونیدز این هفته به اوج فعالیت خود می‌رسد/ چه زمانی و کجا آن را ببینیم؟