سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

حملات سایبری به زیرساخت مخابراتی شتاب گرفت نکات خواندني

حملات سایبری به زیرساخت مخابراتی شتاب گرفت
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - ایسنا / نوکیا در دهمین «گزارش اطلاعات تهدید» خود، از سرعت گرفتن حملات سایبری به زیرساخت مخابراتی تحت تاثیر استفاده مجرمان سایبری از هوش مصنوعی مولد و اتوماسیون، خبر داد.
گزارش نوکیا نشان می‌دهد حملات سایبری به زیرساخت‌های مخابراتی در حال افزایش است، زیرا مجرمان سایبری به طور فزاینده‌ای از هوش مصنوعی مولد و اتوماسیون برای افزایش سرعت، حجم و پیچیدگی حملات خود استفاده می‌کنند.
رودریگو بریتو، رئیس بخش امنیت، خدمات ابری و شبکه نوکیا، می‌گوید: استفاده از هوش مصنوعی مولد و اتوماسیون برای اهداف پلید، منجر به افزایش قابلیت‌های بازیگران مخرب و پتانسیل تهدید می‌شود. یافته‌های گزارش نوکیا، نیاز اپراتورها، فروشندگان و تنظیم‌کننده‌ها را برای همکاری بیشتر برای توسعه اقدامات، شیوه‌ها و آگاهی قوی‌تر امنیتی شبکه تقویت می‌کند.
آمریکای شمالی به دلیل تمرکز و گستردگی زیرساختهای مخابراتی و شرکت‌های بزرگ در آمریکا، شاهد بیشترین تعداد حملات سایبری بوده است.
طبق یافته‌های کلیدی این گزارش، تعداد و دفعات حملات انکار سرویس توزیع شده (داس) که می‌توانند زیرساختهای مخابراتی را از ترافیک لبریز کرده و آن را غیرقابل اجرا کند، از یک یا دو مورد در روز، به بیش از 100 مورد در روز در بسیاری از شبکه‌ها رسیده است. بات‌نت‌ها همچنان منبع اصلی حجم حملات داس هستند و حدود 60 درصد از ترافیک داس از ژوئن سال 2023 تا ژوئن سال 2024 را تشکیل دادند.
بات‌نت، شبکه ای از رایانه ها و دستگاههایی است که توسط مجرمان سایبری برای انجام فعالیتهای مخرب مانند حملات داس و سرقت اطلاعات شخصی و حساس مورد استفاده قرار می‌گیرند.
رشد حملات داس با گسترش صدها هزار دستگاه ناامن اینترنت اشیا، از یخچال‌های هوشمند گرفته تا ساعت‌های هوشمند که ظرفیت پهنای باند گیگابیتی و چند گیگابیتی دارند، تقویت شده و گسترش بدافزار را تسهیل کرده است. رایج‌ترین بدافزار در شبکه‌های مخابراتی، رباتی است که دستگاه‌های آسیب‌پذیر با رمزگذاری ضعیف، گذرواژه یا نقص‌های طراحی را جست و جو می‌کند.
بنا بر «گزارش اطلاعات تهدید» نوکیا، آسیای شرقی به دلیل افشای ناخواسته خود شرکت‌ها، با نشت قابل توجه داده ها روبرو است، در حالی که اروپای غربی با ترکیبی از جاسوسی سایبری و رخنه های امنیتی با انگیزه های مالی، دست و پنجه نرم می‌کند.
حتی با وجود اینکه هوش مصنوعی مولد حملات سریع‌تر و پیچیده‌تری را ممکن می‌سازد، ارائه‌دهندگان خدمات ارتباطی به طور فزاینده‌ای از فناوری مشابه برای بهبود زمان پاسخ و اثربخشی خود در برابر تهدیدات سایبری استفاده می‌کنند.
تهدید دیگر مربوط به «سیستم بر روی تراشه» (SoCs) است. این سیستم، مدارهای یکپارچه سخت افزاری هستند که اجزای رایانه ای را در خود جای داده اند که محاسبات و عملکرد شبکه را بالاتر برده و مصرف انرژی را به حداقل می‌رسانند. مجرمان سایبری به طور فزاینده ای «سیستم بر روی تراشه» را برای سوء استفاده از آسیب پذیریها در مولفه های مختلف، مانند رابطهای میان افزار، نرم افزار و سخت افزار هدف قرار می‌دهند.
بر اساس گزارش فایبر سیستم، محاسبات کوانتومی نمونه دیگری از یک تهدید جدید در حال ظهور است. سازمان‌هایی مانند موسسه ملی استاندارد و فناوری(NIST) به کمک به شکل‌دهی استراتژی‌های امنیتی در سطح جهانی ادامه می‌دهند. این سازمان اخیرا اولین الگوریتم‌هایی را که اجزای رویکرد جهانی را برای مقابله با تهدیدات بالقوه محاسبات کوانتومی تشکیل می‌دهند، استاندارد کرده است.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/757527/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خادمیاران شهدا در سراسر کشور گسترش یابد/ هر شهید یک جریان و موضوع است که باید به باطن آن بپردازیم

گروه‌های مردمی بهتر می‌توانند خانواده بزرگ ایثار و شهادت را معرفی کنند

گوشی‌های سری شیائومی 15 بزودی معرفی خواهند شد

درخشش تراشه اگزینوس 1580 در اولین بنچمارک از گلکسی A56 سامسونگ

اولین بسته الحاقی بازی Warhammer 40,000: Space Marine 2 عرضه شد

برگزاری دوره رایگان آموزش کمک های اولیه برای بانوان

معرفی آثار راه یافته به پنجمین جشنواره ملی تئاتر کوتاه کیش

بازی موبایل Palworld توسط سازنده پابجی توسعه می‌یابد

اپل ممکن است تعداد دکمه‌های آیفون 17 را کاهش دهد

پژوهشگران برتر علوم پایه معرفی شدند

دعوت از دانشجویان و اساتید خارجی برای بازدید از نمایشگاه بین‌المللی نانو

چهارمین نسل از حلقه هوشمند Oura رونمایی شد؛ هوشمندتر و کوچک‌تر از نسل قبل

تمامی مشخصات جدیدترین گوشی ارزان قیمت سامسونگ لو رفت

جدیدترین مدل هوش مصنوعی «انویدیا» رونمایی شد

به‌روزرسانی رایگان Gran Turismo 7 خودروهای جدیدی را به‌همراه می‌آورد

مسئولان بنیاد استان قزوین با 101 خانواده شاهد و ایثارگر شهرستان البرز دیدار کردند

شهدا و ایثارگران ارزشمندترین دارایی ایران اسلامی هستند

عزت و امنیت ایران اسلامی به برکت خون پاک شهدا است

طراحی قاب پشتی اوپو Find X8 در رنگ نقره‌ای فاش شد

بررسی نقش فناوری‌های پیشرفته در ارتقای سلامت

مدیر عامل اپل بیش از 50 میلیون دلار از سهام خود را فروخت

نظارت بر عملکرد کارمندان به وسیله هوش مصنوعی ایرانی