سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

دو هیچ به نفع گوگل؛ پیام‌رسان ورایزن تعطیل می‌شود نکات خواندني

دو هیچ به نفع گوگل؛ پیام‌رسان ورایزن تعطیل می‌شود
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - زومیت / ورایزن نیز مانند سامسونگ تصمیم گرفته تا اپلیکیشن پیام‌رسان خود را به نفع اپلیکیشن پیام‌رسان گوگل تعطیل کند.
عرضه‌ی فناوری RCS روی گوشی آیفون با به‌روزرسانی iOS 18، چشم‌انداز پیام‌رسانی در ایالات متحده را تغییر می‌دهد. کاربران آیفون اکنون می‌توانند پیام‌های RCS را به کاربران اندروید نیز ارسال کنند و شاهد ادغام بیشتر بین اپلیکیشن‌های پیام‌رسانی هستیم.
در ابتدا سامسونگ اپلیکیشن Samsung Messages خود را به نفع Google Messages کنار گذاشت. اکنون طبق گفته‌‌ی کاربری با نام مستعار odoggyfresh در رددیت و طبق بیانیه‌ی ورایزن، این شرکت نیز اپلیکیشن Message Plus خود را به‌نفع اپلیکیشن پیام‌رسان گوگل تعطیل می‌کند. فعالیت این اپلیکیشن در 7 نوامبر 2024 (17 آبان) به‌طور کامل متوقف می‌شود.

کاربران دیگر قادر نخواهند بود از Message Plus برای ارسال و دریافت پیام استفاده کنند و همچنین نمی‌توان اپلیکیشن Message Plus را در پلی‌استور یا اپ‌استور مشاهده یا دانلود کرد. هر پیام برنامه‌ریزی شده در Message Plus که قرار باشد پس از توقف کامل آن ارسال شود، ارسال نخواهد شد.
RCS مجموعه‌ای از استانداردها برای ارتقای سیستم پیام‌رسان موبایل است. به‌کمک RCS، کاربران می‌توانند ازطریق وای‌فای یا اینترنت سیم‌کارت، پیام‌ها، تصاویر و ویدیوهای خود را با کیفیت بالاتری ارسال کنند و از قابلیت‌های دیگری بهره ببرند.
ورایزن می‌گوید تقریباً دلیل توقف Message Plus فناوری RCS است. این شرکت به کاربران توصیه می‌کند از اپلیکیشن Google Messages، که اکنون روی همه‌ی دستگاه‌های اندروید بارگذاری شده استفاده کنند. در iOS 18 نیز کاربران آیفون می‌توانند از اپلیکیشن Apple Messages برای ارسال پیام‌های RCS به کاربران اندروید استفاده کنند.
دلیل سامسونگ برای حذف Samsung Messages نیز فناوری RCS بود. استدلال سامسونگ این بود که اگر همه‌ی کاربران از یک اپلیکیشن واحد به‌عنوان پلتفرم پیام‌رسانی، مانند Google Messages، استفاده نکنند ایجاد هماهنگی، ارسال و دریافت هر پیام بین کاربران بسیار دشوار خواهد بود. نتیجاً سامسونگ اپلیکیشن گوگل را به‌عنوان یک راه‌حل واحد ترجیح داد.
به‌نظر می‌رسد ادغام اپلیکیشن‌های پیام‌رسانی اندروید به نفع Google Messages اثر جانبی ناخواسته‌ی پذیرش RCS روی آیفون‌ها باشد. با توجه به جامعه‌ی آماری محدود افرادی که از اپلیکیشن‌های پیام‌رسان سایر شرکت‌ها استفاده می‌کنند و تغییر رویه‌ی این شرکت‌ها به نفع پیام‌رسان گوگل، این موضوع نباید مشکل چندانی برای کاربران به‌وجود بیاورد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/757505/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وان پلاس 13 با یک باتری غول‌پیکر در راه است

بازی/ Sniper Ops 3D - Shooting Game؛ تک تیراندازی ارتش را تجربه کنید

هشدار مدیرعامل Epic Games: بازی‌های پرهزینه فروش خوبی ندارند

سیستم‌عامل اندروید 16 زودتر از موعد زمانی مورد انتظار عرضه خواهد شد

ابداع پارچه‌ای که دمایش به دلخواه کاربر تغییر می‌کند

یکی از طراحان ایکس باکس اورجینال به آمازون پیوست

تجهیزات علمی کاوشگر ناسا برای نجات جان آن خاموش شدند

فیسبوک می‌گوید امسال به تولیدکنندگان محتوا 2 میلیارد دلار پرداخت کرده است

جیمز وب در قمر پلوتو دی‌اکسید کربن کشف کرد

پیش‌بینی رشد و سقوط انویدیا از زبان مارک زاکربرگ

عینک هوشمند متا زندگی نابینایان را متحول می‌کند

مقایسه عملکرد دوربین آیفون 16، شیائومی 14T و گلکسی S24

موتورولا هم هوش مصنوعی جمینای نانو را به گوشی‌هایش اضافه کرد

سونی از دو ایرباد و یک اسپیکر جدید از سری LinkBuds رونمایی کرد

دانشمندان سریع‌ترین تصاویر جهان از اتم‌ها را ثبت کردند

فضاپیما استارشیپ از روی مجموعه باز شد!

نینتندو دومین شبیه‌ساز محبوب کنسول دستی سوئیچ را نیز از صحنه محو کرد

مدیرعامل اپیک‌گیمز: اپل و گوگل بیشتر از خود توسعه‌دهندگان از بازی‌ها سود می‌کنند

اپل شاید در آیفون 17 پرو دکمه اکشن را با دکمه‌های تنظیم صدا ادغام کند

وداع با ابزار قدیمی ویندوز؛ وردپد بالاخره با نسخه 24H2 از ویندوز 11 حذف شد

یک کشف غیر عادی درباره کهکشان‌های اقماری

هشدار درباره تکرار فاجعه پیجرها در مورد موبایل‌های وارداتی