سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

رئیس جامعه المصطفی العالمیه در جشن هفته وحدت در جزیره کیش عنوان کرد؛

ندای تفرقه، صدای دشمن است منطقه آزاد کیش

ندای تفرقه، صدای دشمن است
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - آیت الله علی عباسی گفت: با درایت امام خمینی (ره)، وحدت اسلامی در تمامی زمینه های نظام اسلامی کشور به عنوان یک راهبرد در اولویت قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، آیت الله علی عباسی عضو مجلس خبرگان رهبری و رئیس جامعه المصطفی العالمیه درجشن هفته وحدت که یکشنبه شب 25 شهریور در مسجد نور اهل سنت با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و ائمه جمعه اهل سنت و تشیع کیش و مقامات محلی و حضور گسترده مردم برگزار شد؛ اظهار داشت: امام خمینی (ره ) عزت، اتحاد و اقتدار امت اسلامی را احیا و این هفته را به عنوان نمادی از وحدت امت اسلامی مطرح کردند.
وی با تبریک هفته وحدت و سالروز میلاد پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع) یادآور شد: امروز امت اسلامی بیش از هر زمانی به وحدت اسلامی نیازمند است و محور وحدت ما، قرآن کریم و محبت و مودت اهل بیت رسول الله است.
آیت الله عباسی با بیان این که در حال حاضر بیش از گذشته نیاز به وحدت داریم؛ تاکید کرد: هر صدا و ندایی که امروز در میان امت اسلامی دم از تفرقه بزند چه بداند و چه نداند صدای دشمن است.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه با اشاره به ظهور برخی گروه ها در امت اسلامی که به تفرقه دامن زدند و اعضا امت اسلامی را بیرون از دایره دین تعریف کردند؛ یادآور شد: این گروه ها هرگز حاضر نشدند در برابر دشمنان دین و اشغالگران صهیونیستی بایستند اما تا توانستند به برادرکشی و دشمنی میان مسلمانان پرداختند.
وی تاکید کرد:آرمان بلند انقلاب اسلامی و نظام اسلامی این است که تمدن و نظام زندگی اجتماعی تازه ای به بشریت هدیه کند تا برهمه انسان ها رحمت باشد و مسلمان و غیر مسلمان در سایه این تمدن بتوانند از ارزش های الهی، اخلاقی، معنوی و انسانی برخوردار شوند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به سکوت جامعه جهانی و عدم واکنش موثر در برابرجنایات رژیم صهیونیستی و نیز قتل عام 40 هزار انسان بی گناه در غزه یادآور شد: این بی عدالتی و ظلم است. انسان آزاده که دارای فطرت الهی است به دنبال عدالت است.در حال حاضر عدالت، ارزش های اخلاقی و معنویت در دنیای امروزی گم شده است. عدالت یک ارزش مشترک انسانی است و همه انسان ها عدالت را دوست دارند و از ظلم و بی عدالتی برائت دارند.
وی با بیان این که در دنیای امروزی اخلاق، حیا و خانواده در معرض زوال قرار گرفته است؛ به نقش حاکمان نظام غیر عادلانه و سیطره آنان بر این عالم اشاره کرد و گفت: این نظام غیرعادلانه خواهان تسلیم همگان در برابر خود است و هر کس که مخالفت کند درصدد حذف او بر می آید. از اینرو امروز جهان نیازمند پیام عدالت پیامبر خاتم (ص) است.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه ادامه داد: پیش نیاز این مهم، برادری، اتحاد و وحدت ما است و دشمن می داند که اگر این وحدت باشد؛ ناکام است پس برای دامن زدن به تفرقه و جلوگیری از وحدت تلاش می کند.
عضو مجلس خبرگان رهبری،عزت جامعه ما و امت اسلامی در دنیای معاصر را مرهون مجاهدت های امام خمینی(ره) عنوان کرد و گفت: ایشان پرچمی را در عالم به اهتزاز درآورد که صحنه عالم را به سمت ارزش های الهی و ارزش های پیامبر رحمت پیش برد. این پرچم امروز در دست شما است دشمنان تمام تلاششان این است که این پرچم را از شما بگیرند و دل های شما را به لرزه در بیاورند. صبر و تقوای الهی عنصر پیروزی و موفقیت ما است .
همچنین در این جشن حجت الاسلام و المسلمین بی نیاز امام جمعه کیش با تبریک هفته وحدت و سالروز میلاد پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع) گفت: نامگذاری هفته وحدت حاصل اندیشه بلند و تفکر آزاد اندیشی و وحدت آفرین حضرت امام خمینی (ره) است. اختلاف نظری که ممکن بود به عاملی برای تفرقه تبدیل شود با ابتکار آن بزرگوار به تجلی اتحاد و وحدت امت اسلامی در برابر کفر و استکبار جهانی تبدیل شد.
امام جمعه کیش با بیان این که خداوند به وحدت امت اسلامی امر و از تفرقه نهی کرده است؛ از پیامبر گرامی اسلام ( ص) و قرآن به عنوان نخستین منادیان وحدت یاد کرد و افزود: قرآن بر اطاعت از خدا و پیامبر و پرهیز امت اسلامی از نزاع و درگیری با یکدیگر امر کرده است.
وی خاطر نشان کرد: شعار محوری این هفته "وحدت امت اسلام، عامل نجات غزه و مردم مظلوم فلسطین" است. اگر امت اسلامی وحدت داشتند؛ شاهد جنگ و خونریزی و درگیری داخلی در برخی کشورهای اسلامی نبودیم. تکفیری ها به جان مسلمانان نمی افتادند و رژیم غاصب صهیونیستی اقدام به نسل کشی، جنایت و قتل عام مردم مظلوم فلسطین نمی کرد.
امام جمعه کیش با بیان این که راه حل مشکلات جهان اسلام و امت اسلامی وحدت است و زمینه ساز تحول تمدن نوین اسلامی است؛ اظهار داشت: در جایی که یهودیان در عالم و مسیحیان در آمریکا و دانشجویان در این کشور و اروپا از مردم مظلوم فلسطین حمایت می کنند اما برخی از کشورهای اسلامی بی تفاوت هستند. این یعنی تفرقه و عدم وحدت اسلامی که باعث این جنایت ها است.
حجت الاسلام و المسلمین بی نیاز خاطر نشان کرد: همه وظیفه داریم تا از مردم مظلوم فلسطین پشتیبانی کنیم و در برابر دشمنان اسلام وحدت، انسجام،اتحاد و همدلی خود را تقویت کنیم.
همچنین شیخ یعقوب شمس امام جمعه اهل سنت کیش در این جشن با تبریک هفته وحدت و با اشاره به خصوصیات فردی پیامبرگرامی اسلام( ص) گفت: وحدت مسلمین نه تنها به معنای یکپارچگی در برابر دشمنان مشترک است بلکه به معنای پیوند قلب ها و افکار جهت ساختن دنیا بهتر برای نسل آینده است.
وی تاکید کرد: در کشور عزیز ما ایران که خانه تمامی مسلمانان با مذاهب مختلف است؛ این وحدت اهمیت ویژه ای دارد و ما شاهد همزیستی مسالمت آمیز و برادری شیعه و سنی هستیم که الگویی برای سایر نقاط جهان است.
شیخ یعقوب شمس ادامه داد: این همبستگی و احترام متقابل نه تنها نشانه ای از قدرت پویایی جامعه ما بلکه گواهی است برتعهد ما به ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی و اصول اسلامی و انسانی که پیامبر اکرم(ص) به ما آموخته است.
امام جمعه اهل سنت کیش با بیان این که این هفته فرصت مناسبی است تا بر وحدت، همدلی و همکاری میان مسلمانان و همچنین ادیان مختلف تاکید کنیم؛ از تمامی مردم خواست تا با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری، درخصوص وحدت و اتحاد مسلمین اهتمام ورزند و این همبستگی و برادری را در جامعه هر چه بیشتر تقویت کنند.
وی ادامه داد: بیایید با یکدیگر دست در دست یکدیگر برای رسیدن به صلح و آرامش کار کنیم و از آموزه های پیامبرگرامی اسلام ( ص) برای ساختن دنیای بهتر بهره برداری کنیم.
گفتنی است حضور باشکوه مردم اهل سنت و تشیع و مسوولان نهادها و سازمان های مستقردر کیش و نیز اجرای زیبای تواشیح خوانی گروه الفردوس عسلویه از نکات بارز جشن هفته وحدت در کیش بود.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/755467/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گوگل مپ آپدیت مهمی دریافت کرد؛ طراحی جدید مسیرها و نمایش زمان تخمینی رسیدن به مقصد

کمک 5.4 میلیارد دلاری ژاپن به یک استارتاپ تراشه

هجوم کاربران به ChatGPT؛ یک میلیون کاربر جدید در ساعت

سیارک قاتل در فکر انتقام از زمین است

ناسا، نزدیکتر از همیشه به شناسایی حیات فرازمینی

اپل iOS 18.4 را منتشر کرد

«اسپیس‌ایکس» اولین ماموریت سرنشین‌دار را بر فراز قطب‌های زمین پرتاب کرد

هوشمندسازی خدمات؛ راهی برای توسعه عدالت اجتماعی

ایموجی‌های جدید به آیفون آمدند؛ انتشار آپدیت iOS 18.4

نمایش فناوری ارتباطات با پرتاب ماهواره جدید چین

سرعت شارژ آنر GT پرو در میان داده‌های گواهی 3C مشاهده شد

تبلت های سامسونگ گلکسی تب S10 FE و S10 FE Plus بی‌سروصدا به بازار آمدند

حل مشکل گرایند Metaphor ReFantazio تقریباً سیستم مبارزه را خراب می‌کرد

استخراج آب از خاک کره ماه ممکن شد

گوشی‌های چینی با باتری 8000 میلی‌آمپری راهی بازار می‌شوند

فرزند ایلان ماسک می‌گوید او گیمر افتضاحی است

کره شمالی پهپاد انتحاری با هوش مصنوعی ساخت

یک استارت‌آپ چینی از عامل هوش مصنوعی جدید خود رونمایی کرد

نرم‌افزار Pentastic سامسونگ با قابلیت‌هایی جدید برای One UI 7 آماده شد

این پرچم‌دار اندرویدی فیلم‌برداری بهتری از آیفون خواهد داشت

هوش مصنوعی هنگام صحبت کردن با این طوطی تشخیص داده که انسان نیست

تعداد بازیکنان Death Stranding به بیش از 20 میلیون نفر رسید

فروش بازی Monster Hunter Wilds از 10 میلیون نسخه فراتر رفت

مشاهده تصادفی پروانه‌ افسانه‌ای در گرافن

هوش مصنوعی و تطبیق‌پذیری رمزارزها

آیا دولت آمریکا سراغ استفاده از دوج‌کوین می‌رود؟

تراشه اگزینوس قطعا به گلکسی S سامسونگ برمی‌گردد؛ ادعای یک افشاگر

انفجار هسته‌ای در مدار زمین چه تبعاتی دارد؟

سونی بزرگترین حامی بازی Black Myth: Wukong بوده است

«چوب شفاف» ساخته شد

گوشی اقتصادی پوکو C71 همین هفته معرفی می‌شود

افزایش 140 درصدی حقوق گمرکی موبایل در 1404؛ قیمت‌ها چقدر بالا می‌رود؟

مشکل جدیدی در کنسول‌های پلی استیشن 5 و PS5 Pro کشف شد

انقلابی در فناوری سلول‌های خورشیدی

بازگشت اگزینوس به پرچمداران Galaxy S سامسونگ؛ چه بخواهید، چه نخواهید!

گوگل با 100 میلیون دلار غرامت از شر شکایت قدیمی خلاص شد

‌فناوری‌نانو در درمان هایپرپیگمنتیشن؛ پیشرفت‌های علمی و چالش‌های اطلاعات نادرست

بنیاد مازندران آماده پاسخگویی به جامعه ایثارگری در ایام تعطیلات است

«اسپیس‌ایکس» در آستانه پرتاب 4 نفر به اطراف قطب‌های زمین

حال سومین دریافت کننده پیوند کلیه خوک خوب است

چگونه در ChatGPT به سبک استودیو جیبلی عکس بسازیم؟

اپل به زلزله‌زدگان میانمار و تایلند کمک مالی می‌کند

طراحی مک‌بوک پرو در سال 2026 با سه تغییر مهم به‌طور کامل به‌روز می‌شود

دانشمندی که به هوش مصنوعی، خواندن و نوشتن دی‌ان‌ای آموخت

توسعه بازی The Elder Scrolls 6 هنوز وارد مرحله آلفا نشده است

آیفون 17 از فیلمبرداری 8K پشتیبانی خواهد کرد

سوغاتی‌های «جیمز وب» از فضا برای ما چه بوده است؟

بازی Split Fiction سه رکورد گینس ثبت کرد

تفاوت آمریکا و اروپا در حکمرانی هوش‌مصنوعی؛ شکاف دیجیتال عمیق‌ می‌شود

منظومه شمسی از چشم «کاوشگر خورشیدی پارکر»