سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

سناتور ارشد آمریکایی: درآمد ایران بیش‌تر شده و ما هیچ غلطی نمی‌کنیم وزارت نفت

سناتور ارشد آمریکایی: درآمد ایران بیش‌تر شده و ما هیچ غلطی نمی‌کنیم
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - سناتور جمهوری‌خواه کارولینای جنوبی در نشست استماع کمیته تخصیص اعتبارات مجلس سنای آمریکا با موضوع «سیاست ایالات متحده درباره چین»، علیه ایران موضع‌گیری کرد.

به گزارش شانا به نقل از خبرگزاری فارس، یک قانونگذار ارشد جمهوری‌خواه سنای آمریکا در نشست استماع با وزرای خارجه، دفاع و تجارت این کشور، خشم خود را از اینکه درآمد نفتی ایران با وجود تحریم‌های آمریکا زیاد شده است، ابراز کرد.
«آنتونی بلینکن» وزیر خارجه، «لوید استین» وزیر دفاع و «جینا رایموندو» وزیر تجارت آمریکا در این نشست که شامگاه سه‌شنبه (26 اردیبهشت‌ماه) برگزار شد، به نمایندگی از دولت جو بایدن حضور یافتند و به پرسش‌های سناتورها پاسخ دادند.
لیندسی گراهام، سناتور ارشد جمهوری‌خواه در این نشست به شدت از سیاست خارجی دولت دموکرات جو بایدن انتقاد کرد و به تکرار مواضع تند خود علیه ایران پرداخت.
این سناتور آمریکایی خطاب به وزیر دفاع آمریکا گفت: «وزیر (دفاع) آستین! من دارم به مردم حوزه (انتخابیه خود) در کارولینای جنوبی می‌گویم که اگر ما در اوکراین تعظیم کنیم و اجازه بدهیم که (ولادیمیر) پوتین راه خودش را در اوکراین پیش ببرد، تجاوز چین به تایوان محتمل‌تر خواهد شد. آیا شما با این حرف موافقید؟»
وزیر دفاع آمریکا در پاسخ به این سوال گفت: «بله من موافقم (البته) فقط چین نیست بلکه دیگر بازیگران بد در سراسر جهان هم سعی می‌کنند همین کار (تجاوز به یک کشور دیگر) را انجام دهند».
لیندسی گراهام به جواب وزیر دفاع آمریکا اینگونه واکنش نشان داد: «من بیش‌تر از این نمی‌توانم موافق حرف شما باشم. اینکه ما چگونه با دیگر بازیگران بد در جهان مواجه می‌شویم، مهم است. آیا شما معتقد هستید که خروج فاجعه‌بار ما از افغانستان دشمنان ما را جسورتر کرد؟»
وزیر دفاع آمریکا گفت: «سناتور همانطور که شما می‌دانید سه اتفاق در افغانستان حادث شد» اما لیندسی گراهام با پریدن در صحبت لوید ‌آستین گفت: «من زمان برای سه اتفاق ندارم. آیا شما معتقد هستید که (خروج فاجعه بار آمریکا از افغانستان) دشمنان ما را جسورتر کرد؟ اگر شما چنین اعتقادی ندارید، واقعا متوجه چیزهای زیادی نشده‌اید».
وزیر دفاع آمریکا در پاسخی کوتاه به پرسش این سناتور ارشد جمهوری‌خواه گفت: «سناتور! نه من چنین اعتقادی ندارم (خروج آمریکا سبب جسارت بیشتر دشمنان ما نشده است)».
سناتور ایالت کارولینای جنوبی در ادامه به سراغ آنتونی بلینکن وزیر خارجه دولت جو بایدن رفت و از او پرسش کرد که چرا روسیه کشور حامی تروریسم اعلام نمی‌شود.
لیندسی گراهام گفت: «وزیر (خارجه )بلینکن! شما چند ماه پیش گفتید که چین در آستانه ارائه کمک مرگبار به روسیه است. آیا او حرف شما وقتی که گفتید، درست بود؟»
وزیر خارجه آمریکا در پاسخی کوتاه به این پرسش گفت: بله درست بود سناتور».
سناتور جمهوری‌خواه گفت: «بسیار خوب، همه ما از چین می‌خواهیم که به روسیه کمک نکند، درست است؟ من ایده‌ای دارم: 100 سناتور ایالات متحده به شما توصیه کردند که روسیه را کشور حامی تروریسم اعلام کنیم تا افرادی شبیه چین را از دادن سلاح به آنها بازداریم. حالا ما اینجاییم و ماه‌ها گذشته و هیچ اتفاقی نیافتاده است. آقای وزیر! من خیلی شما را دوست دارم اما شما هرگز قرار نیست روسیه را حامی تروریسم بخوانید. آیا قصد چنین کاری را دارید؟»
وزیر خارجه آمریکا با رد نکردن احتمال تروریستی اعلام کردن روسیه به این پرسش اینگونه پاسخ داد: «هرگز نگویید هرگز».
قانونگذار ارشد کنگره آمریکایی به بلینکن گفت: «من کاملا می‌توانم اینجا این را بگویم که چین همه این سخنان را (تنها) حرف زدن (و لفاظی) می‌خواند. اگر شما واقعا درباره سلاح دادن چین به روسیه نگران هستید به جای برداشتن تلفن و درخواست از چینی‌ها مبنی بر اینکه لطفا این کار را نکنید، چرا مصوبه 100 سناتور ایالات متحده را به قانون تبدیل نمی‌کنید و به آنها بگویید اگر شما یک گلوله به روسیه بدهید، ما سرتاپایتان را تحریم می‌کنیم».
طبق قوانین آمریکا، اختیارات قانونی برای اعلام یک کشور به‌عنوان «حامی تروریسم» در اختیار وزارت خارجه این کشور است، اما مجلس سنای آمریکا پیشتر طی قطعنامه‌ای که در سپتامبر 202 به مجلس نمایندگان ارائه شد، خواستار قرار گرفتن نام روسیه در این لیست شده بود.
مسکو پیش از این هشدار داده بود که اجرای احتمالی طرح کنگره آمریکا برای اعلام روسیه به عنوان کشور و دولت حامی تروریسم، واکنش‌های تند مسکو را در پی خواهد داشت.
نشست استماع کمیته اعتبارات مجلس سنای آمریکا با موضوع چین، فرصتی شد که لیندسی گراهام فرصتی برای تکرار مواضع ضد ایرانی خود پیدا کند.
این سناتور آمریکایی خطاب به «جینا رایموندو» وزیر تجارت آمریکا درباره روابط چین و ایران و خرید نفت پرسش کرد.
گراهام گفت: «خانم وزیر! خوب بیایید به سراغ ایران برویم. آیا طبق قانون ایالات متحده، ایران کشور حامی تروریسم است؟». این پرسش با پاسخ «بله» وزیر تجارت آمریکا روبه‌رو شد.
سناتور ایالت کارولینای جنوبی سپس پرسید: «بسیار خوب آنها (ایران) کامل در تحریم هستند، اینطور نیست؟». جینا رایموندو به این سوال اینطور جواب داد: «بله»
لیندسی گراهام سپس خطاب به وزیر تجارت آمریکا گفت: «آیا شما این را می‌دانستید که درآمد نفتی ایران در ماه گذشته 20 درصد افزایش یافته است؟»
وزیر تجارت آمریکا به این پرسش اینطور جواب داد: «من می‌دانم که (درآمد نفتی ایران) افزایش یافته است».
سناتور جمهوری‌خواه این بار وسط صحبت وزیر تجارت آمریکا پرید و خطاب به حاضران نشست استماع گفت: «هر ماه 20 درصد (درآمد نفت ایران) بالا می‌رود چرا؟ به خاطر چین. این ایده که ما یک سیاست قوی در قبال چین داشته باشیم، مزخرف است (چرا) که بودجه (آمریکا) در قبال چین بازدارندیگ ایجاد نخواهد کرد بلکه اراده ما برای ایستادن در برابر افرادی شبیه به چین است که بازدارندگی ایجاد خواهد کرد. به همین خاطر من فکر می‌کنم که ما واقعا دچار دردسر و مشکل هستیم».
وی در ادامه این نشست از وزیر دفاع آمریکا بابت کمبود کشتی‌های مورد نیاز نیروی دریایی این کشور و بودجه مدنظر دولت جو بایدن برای تولید کشتی‌ها به شدت گلایه کرد و گفت که برای بازدارندگی ایجاد کردن در برابر چین، آمریکا به کشتی و ناوهای بیشتری نیاز دارد.
گراهام اضافه کرد: «ما کاری را که باید بکنیم که چین بداند درباره حضورمان در حیاط خلوتشان (در دریای چین شرقی و جنوبی) جدی هستیم، انجام نمی‌دهیم».
نماینده ایالت کارولینای جنوبی در مجلس سنای آمریکا در پایان سخنانش خطاب به دولت جو بایدن گفت: «به نظر من همه کارهایی که ما در این دو سال انجام دادهایم سبب جسورتر شده تک تک بازیگران بد شده است و این موضوع با (خروج آمریکا) از افغانستان شروع شد».
وی افزود: «و ایرانی‌ها تحت تحریم‌ها پول بیشتری به دست می آورند به جای اینکه پول کمتری داشته باشند و چین بزرگترین دلیل این موضوع است و ما هیچ غلطی برای (مقابله) با آن نمی‌کنیم».

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/692134/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رندر پیکسل 10 پرو فولد گوگل را ببینید؛ تغییرات طراحی نسبت‌به نسل پیش چیست؟

سالی که پشت سر گذاشتیم برای زیست‌شناسان چه آورده‌ای داشت؟

گوگل مپ آپدیت مهمی دریافت کرد؛ طراحی جدید مسیرها و نمایش زمان تخمینی رسیدن به مقصد

کمک 5.4 میلیارد دلاری ژاپن به یک استارتاپ تراشه

هجوم کاربران به ChatGPT؛ یک میلیون کاربر جدید در ساعت

سیارک قاتل در فکر انتقام از زمین است

ناسا، نزدیکتر از همیشه به شناسایی حیات فرازمینی

اپل iOS 18.4 را منتشر کرد

«اسپیس‌ایکس» اولین ماموریت سرنشین‌دار را بر فراز قطب‌های زمین پرتاب کرد

هوشمندسازی خدمات؛ راهی برای توسعه عدالت اجتماعی

ایموجی‌های جدید به آیفون آمدند؛ انتشار آپدیت iOS 18.4

نمایش فناوری ارتباطات با پرتاب ماهواره جدید چین

سرعت شارژ آنر GT پرو در میان داده‌های گواهی 3C مشاهده شد

تبلت های سامسونگ گلکسی تب S10 FE و S10 FE Plus بی‌سروصدا به بازار آمدند

حل مشکل گرایند Metaphor ReFantazio تقریباً سیستم مبارزه را خراب می‌کرد

استخراج آب از خاک کره ماه ممکن شد

گوشی‌های چینی با باتری 8000 میلی‌آمپری راهی بازار می‌شوند

فرزند ایلان ماسک می‌گوید او گیمر افتضاحی است

کره شمالی پهپاد انتحاری با هوش مصنوعی ساخت

یک استارت‌آپ چینی از عامل هوش مصنوعی جدید خود رونمایی کرد

نرم‌افزار Pentastic سامسونگ با قابلیت‌هایی جدید برای One UI 7 آماده شد

این پرچم‌دار اندرویدی فیلم‌برداری بهتری از آیفون خواهد داشت

هوش مصنوعی هنگام صحبت کردن با این طوطی تشخیص داده که انسان نیست

تعداد بازیکنان Death Stranding به بیش از 20 میلیون نفر رسید

فروش بازی Monster Hunter Wilds از 10 میلیون نسخه فراتر رفت

مشاهده تصادفی پروانه‌ افسانه‌ای در گرافن

هوش مصنوعی و تطبیق‌پذیری رمزارزها

آیا دولت آمریکا سراغ استفاده از دوج‌کوین می‌رود؟

تراشه اگزینوس قطعا به گلکسی S سامسونگ برمی‌گردد؛ ادعای یک افشاگر

انفجار هسته‌ای در مدار زمین چه تبعاتی دارد؟

سونی بزرگترین حامی بازی Black Myth: Wukong بوده است

«چوب شفاف» ساخته شد

گوشی اقتصادی پوکو C71 همین هفته معرفی می‌شود

افزایش 140 درصدی حقوق گمرکی موبایل در 1404؛ قیمت‌ها چقدر بالا می‌رود؟

مشکل جدیدی در کنسول‌های پلی استیشن 5 و PS5 Pro کشف شد

انقلابی در فناوری سلول‌های خورشیدی

بازگشت اگزینوس به پرچمداران Galaxy S سامسونگ؛ چه بخواهید، چه نخواهید!

گوگل با 100 میلیون دلار غرامت از شر شکایت قدیمی خلاص شد

‌فناوری‌نانو در درمان هایپرپیگمنتیشن؛ پیشرفت‌های علمی و چالش‌های اطلاعات نادرست

بنیاد مازندران آماده پاسخگویی به جامعه ایثارگری در ایام تعطیلات است

«اسپیس‌ایکس» در آستانه پرتاب 4 نفر به اطراف قطب‌های زمین

حال سومین دریافت کننده پیوند کلیه خوک خوب است

چگونه در ChatGPT به سبک استودیو جیبلی عکس بسازیم؟

اپل به زلزله‌زدگان میانمار و تایلند کمک مالی می‌کند

طراحی مک‌بوک پرو در سال 2026 با سه تغییر مهم به‌طور کامل به‌روز می‌شود

دانشمندی که به هوش مصنوعی، خواندن و نوشتن دی‌ان‌ای آموخت

توسعه بازی The Elder Scrolls 6 هنوز وارد مرحله آلفا نشده است

آیفون 17 از فیلمبرداری 8K پشتیبانی خواهد کرد

سوغاتی‌های «جیمز وب» از فضا برای ما چه بوده است؟

بازی Split Fiction سه رکورد گینس ثبت کرد