سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

مدیرعامل ایرانسل: گسترش ارتباط با دانشگاه، یکی از مهمترین الزامات اپراتور دیجیتال است اخبار

مدیرعامل ایرانسل: گسترش ارتباط با دانشگاه، یکی از مهمترین الزامات اپراتور دیجیتال است
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - ایرانسل و دانشگاه علم و صنعت ایران، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، مراسم امضای این تفاهم‌نامه، بعدازظهر شنبه 12 آذر 1401، با حضور بیژن عباسی‌آرند مدیرعامل و جمعی از مدیران ارشد ایرانسل و منصور انبیاء رئیس و جمعی از معاونان، اعضای هیأت‌علمی و دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران، طی مراسمی در تالار امام خمینی (ره) این دانشگاه برگزار شد.
این تفاهم‌نامه، با هدف تعامل، همکاری و هم‌افزایی در زمینه‌های علمی، پژوهشی و آزمایشگاهی و با چهار موضوع «راه‌اندازی آزمایشگاه پژوهشی (انستیتو) هوش مصنوعی در حوزه فناوری‌اطلاعات و ارتباطات»، «راه‌اندازی آزمایشگاه پژوهشی (انستیتو) سامانه‌های خودران هوشمند»، «برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری از سایت ارتباطی 5G ایرانسل در دانشگاه» و «پشتیبانی از پروژه‌های کارشناسی‌ارشد و دکتری»، بین دو طرف منعقد شده است.

سیاست و بازاریابی


مدیرعامل ایرانسل در این مراسم، با ابراز خرسندی از امضای این تفاهم‌نامه، با اشاره به سابقه حضور یا تحصیل بسیاری از مدیران ارشد کشور در دانشگاه علم و صنعت، این دانشگاه را یک دانشگاه «مدیرپرور» دانست و تأکید کرد: به‌عنوان یک فرد دانشگاهی، علم و صنعت را تا حد خوبی می‌شناسم و از توانمندی‌های این دانشگاه آگاه هستم.
وی با اشاره به سابقه تأسیس ایرانسل و رقابتی که پس از تولد ایرانسل در حوزه ارتباطات شکل گرفت و باعث رفع انحصار در این صنعت شد، رسالت و سیاست اصلی ایرانسل را پیشرو بودن در ارائه فناوری‌های نوین از جمله نسل پنج تلفن‌همراه (5G) به مردم دانست و با بیان اینکه ایرانسل، هم‌اکنون تنها اپراتوری است که خدمات نسل پنج تلفن‌همراه را به صورت تجاری عرضه کرده و تا امروز موفق به بهره‌برداری از 276 سایت تجاری نسل پنج در تهران و شهرهای مختلف کشور در قالب پروژه «توسعه فراگیر 5G برای بهره‌برداری از 460 سایت» شده است، ابراز امیدواری کرد که اجرای این تفاهم‌نامه و راه‌اندازی سایت ارتباطی نسل پنج ایرانسل در دانشگاه علم و صنعت، به تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه و اجرای هر چه بیشتر پروژه‌های پژوهشی مرتبط کمک کند.

سیاست و بازاریابی


عباسی‌آرند با اشاره به ظرفیت های ممتاز موجود در فضای دانشگاهی کشور، با بیان اینکه متأسفانه در حل مسائل کلان کشور، از ظرفیت‌های دانشگاهی به خوبی استفاده نشده است، تأکید کرد: دانشگاه‌ها باید بیش از پیش، درگیر مسائل کلان کشور باشند و برای حل آن ها، راه‌حل ارائه کنند.
وی با بیان اینکه ما در ایرانسل آمادگی داریم که میزبان گروه‌های دانشجویی برای بازدید از زیرساخت‌ها و فرصت‌ها و ظرفیت‌های موجود باشیم و از این طریق بتوانیم فرصت‌های جدید همکاری را شناسایی کنیم، افزود: آماده حمایت از پروژه‌های کارشناسی‌ارشد و دکتری دانشگاه‌ها در زمینه‌های مورد نیاز ایرانسل، با هدف استفاده از ظرفیت دانشگاه در حل مسائل خود هستیم.
عباسی‌آرند با اشاره به تأسیس مجموعه «ایرانسل لبز» در سال 1398، به‌عنوان بازوی تحقیق و توسعه ایرانسل برای ارتباط با دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان با تمرکز بر بومی‌سازی، تولید مودم‌های بومی اینترنت همراه و ثابت را به‌عنوان یکی از نخستین دستاوردهای راه‌اندازی این مجموعه، قابل توجه دانست.
وی همچنین با اشاره به تغییر استراتژی ایرانسل پس از گذر از اپراتور دیجیتال، برای حرکت از اپراتور خدمات‌دهنده ارتباطی (telco) به اپراتور فناوری‌محور (techco)، ارتباط با دانشگاه‌ها را یکی از مهمترین الزامات این تغییر استراتژی برشمرد و ابراز امیدواری کرد که این ارتباط بتواند از طریق اقدامات مجموعه ایرانسل لبز و ارتباطش با دانشگاه‌ها، بیش از پیش توسعه یابد.
مدیرعامل ایرانسل، همچنین با اشاره به آغاز مطالعات نسل ششم شبکه تلفن‌همراه (6G) در ایرانسل از ابتدای سال 1399 با همکاری مراکز معتبر دانشگاهی و تأکید بر بومی‌سازی این فناوری، نقش دانشگاه‌ها را در توسعه این فناوری و رسیدن به مرحله تجاری‌سازی بسیار مهم و اساسی دانست و از دانشگاه علم و صنعت، برای ایفای نقش جدی در این زمینه، دعوت کرد.

سیاست و بازاریابی


رئیس دانشگاه علم و صنعت: دانشجویان باید موفقیت‌های ایرانسل را ببینند
در این مراسم، رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران نیز ضمن تشکر از بیژن عباسی‌آرند و مجموعه ایرانسل، تأکید کرد: من رویداد امروز را برای دانشگاه، ایرانسل و کشور، بسیار مهم می‌دانم و از این بابت خدا را سپاسگزارم و امیدوارم که آنچه امروز امضا می‌کنیم، باعث خیر و برکت برای مردم و کشور باشد.
انبیاء، با بیان اینکه انعقاد این گونه تفاهم‌نامه‌ها و گسترش همکاری‌ها، مهمترین راه بهبود وضعیت کشور در حوزه‌های صنعتی و اقتصادی است، تأکید کرد: دانشجویان باید آنچه در کشور اتفاق افتاده، از جمله موفقیت‌ها و افتخارات ایرانسل را ببینند تا انگیزه و امید آنها هر چه بیشتر افزایش یابد.
وی تصریح کرد: وقتی سخنان دکتر عباسی را گوش می‌کردم، از اینکه شخصی این قدر دقیق به ظرفیت‌های دانشگاه آگاهی دارد، به وجد آمدم. چنین تسلطی، از همه صنایع و بخش‌های مختلف کشور انتظار می‌رود و مدیرعامل ایرانسل با توجه به اینکه یک فرد دانشگاهی هستند، برای گسترش ارتباطی صنعت و دانشگاه آستین بالا زده و قدم مهمی برداشته‌اند.
رئیس دانشگاه علم و صنعت همچنین از مدیرعامل ایرانسل دعوت کرد تا در مراسم سالانه روز پژوهش در این دانشگاه، با حضور وزرای صمت و نفت، حضور یابد.
در ادامه، تفاهم‌نامه همکاری ایرانسل و دانشگاه علم و صنعت، توسط مدیرعامل ایرانسل و رئیس دانشگاه علم و صنعت امضا شد و در بخش بعدی این دیدار نیز، معاونان و اعضای هیأت‌علمی دانشگاه، مسائل و پیشنهادهای خود برای گسترش همکاری را با مدیرعامل ایرانسل مطرح کردند.
همکاری علمی در حوزه کاربست‌های نسل پنج، هوش مصنوعی، خودروهای هوشمند و…، تقویت حضور در مجامع بین‌المللی حوزه فناوری‌اطلاعات و ارتباطات با استفاده از ظرفیت‌های دو طرف، همکاری در حوزه مطالعات 6G، همکاری پژوهشی در حوزه‌های بازاریابی و مدیریت تجربه مشتری، کمک به حل دغدغه‌های سازمان‌های نظارتی و افکار عمومی در حوزه تشعشعات رادیویی با انجام پروژه‌های پژوهشی، مطالعات و پژوهش در حوزه تولید و بومی‌سازی سخت‌افزارها و نیز مشارکت ایرانسل در نمایشگاه کار این دانشگاه و تربیت مهندس برای نقش‌آفرینی در توسعه کشور، از جمله مهمترین درخواست‌ها و مسائل مطرح شده توسط اعضای هیأت‌علمی دانشگاه علم و صنعت بود.
مدیرعامل ایرانسل پس از استماع دغدغه‌ها و درخواست‌های مطرح شده، آمادگی ایرانسل را برای بررسی و اجرایی شدن این پیشنهادها، از طریق تشکیل کارگروه مرتبط و پیگیری درخواست‌ها اعلام کرد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/247217/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازی آنلاین و رایگان جدید گوگل، شما را در برابر ماه قرار می‌دهد!

ردمی A4 5G با قیمت ارزان در بازارهای جهانی عرضه شد

رباتی که نظافت را برعهده می‌گیرد

اولین بتای اندروید 16 اعلان‌های حساس را روی صفحه قفل نمایش نمی‌دهد

اثر مشابه «بربرین» استخراج شده از زرشک با قرص متفورمین

نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکه‌های اجتماعی

بلاتکلیفی در رجیستری گوشی های واردشده قبل از مصوبه دولت

کریستالی که از هوا آب می گیرد

امکان خرید و تجربه بازی در ایکس باکس کلاود گیمینگ فعال شد

گوگل هم وی پی ان فروش می شود!

عکس‌های پزشکی خود را در چت‌بات‌ها آپلود نکنید!

این 50 گوشی آپدیت One UI 7 سامسونگ را دریافت می‌کنند

تریلر معرفی نسخه تلفن همراه Final Fantasy 14 منتشر شد

جهالت مدرن با ادعای زمینِ تخت

جزئیات انتشار بازی Stray برای نینتندو سوییچ مشخص شد

سازنده STALKER 2 به دنبال بررسی بازخوردها و رفع سریع مشکلات بازی است

همه به خاطر این قابلیت، گلکسی A56 سامسونگ را خواهند خرید

یک ایرانی مدیر ارشد مالی ایکس شد

ثبت رکورد باورنکردنی سرعت انتقال اطلاعات؛ دانلود یک فیلم 4K فقط در 260 میلی‌ثانیه!

جزئیات بیشتری از دوربین گوشی پرچم‌دار نوبیا Z70 Ultra منتشر شد

برخی از بزرگترین کهکشان های کشف شده

هواوی میت 70 پرو پلاس در دستان مدیرعامل این شرکت مشاهده شد

فیچرفون تاشوی HMD با رنگ‌‌های جذاب لو رفت؛ جانشین معنوی نوکیا 2660 فلیپ

ماهیچه هایی برای روبات های ایجاد شده!

نقش قانون جالب فیزیک در قوری قدیمی

سازنده اولین گوشی تاشو دنیا ورشکسته شد و از بازار خداحافظی کرد

نقدها و نمرات Diablo 4: Vessel of Hatred منتشر شدند [به‌روزرسانی شد]

در گوشی غرق می‌شوید و کنترل زمان را از دست می‌دهید؟ اندروید به کمک شما می‌آید

ماه چقدر دور است؟

پلی استیشن پورتال بتای استریم ابری دریافت می‌کند

تعداد کاربران بلواسکای به بیش از20 میلیون نفر رسید

حقایقی شگفت انگیز در مورد کهکشان IC 1101

به‌روزرسانی iOS 18.1.1 با یک وصله امنیتی مهم برای آیفون‌ها منتشر شد

استارلینک بازارش را به رقیب چینی باخت

نسخه پیش‌نمایش اندروید 16 برای توسعه‌دهندگان منتشر شد

یک سیستم جدید برای محاسبات پیشرفته مبتنی بر هوش مصنوعی

اگر از پیشنهادهای اینستاگرام خسته‌اید، به‌زودی می‌توانید الگوریتم آن را «ریست» کنید!

نصب تاج نگار خورشیدی

انقلاب استارلینک؛ اینترنتی با سرعت 2 گیگابیت در راه است!

تاشدنی ارزان سامسونگ سال آینده عرضه می‌شود؛ زد فلیپ FE در راه است

سیستم‌های بانک ملت هک نشده است

آیفون‌های وارد شده به زودی رجیستر می‌شوند

تریلر داستانی جدید از بازی Alien: Rogue Incursion منتشر شد

آپدیت جدید تلگرام با قابلیت‌های جدید از راه رسید

سری گلکسی S25 با رم بیشتر و بدون افزایش قیمت راهی بازار می‌شود

تراشه‌های تقلبی با یک ابزار نانویی قابل شناسایی می‌شوند

هوش مصنوعی مایکروسافت، سرطان را تشخیص می‌دهد

حمایت از نظریه اینشتین با ترسیم 11 میلیارد سال از تاریخ کیهان

یک ایرانی، مدیر مالی شبکه اجتماعی «ایکس» ایلان ماسک شد

سونی در طراحی داخلی پلی استیشن 5 پرو یک تغییر کاربردی را لحاظ کرده است