سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

ایجاد تحول در حوزه زنان و خانواده با هم افزایی و تعامل بیشتر معاونت امور زنان و خانواده

  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - معاون رییس جمهور : می توانیم با هم‌افزایی، تعامل بیشتر، تقسیم کار و تعریف یک حرکت مردمی، تحول خوبی را در حوزه زنان ایجاد کنیم.

معاون رییس جمهور : می توانیم با هم‌افزایی، تعامل بیشتر، تقسیم کار و تعریف یک حرکت مردمی، تحول خوبی را در حوزه زنان ایجاد کنیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ دومین نشست شورای بین الملل زنان با موضوع «بررسی زمینه‌های مشترک فعالیت‌های فرهنگی در عرصه بین الملل با موضوع زن و خانواده » با حضور خانم دکتر خزعلی، معاون رئیس جمهور در حوزه زنان و خانواده، به ‌همراه جمعی از مدیران، اساتید دانشگاه و فعالان فرهنگی، اجتماعی و رسانه ای دوشنبه 24 آبان ماه در محل این معاونت برگزار شد .
در این نشست، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اهمیت فعالیت‌های فرهنگی مرتبط با زنان در عرصه بین المللی گفت: ما باید بتوانیم جبهه زنان مسلمان و البته غیر مسلمانی که در جهان فعالیت های فرهنگی همسو با اهداف نظام جمهوری اسلامی انجام می‌دهند را تقویت کنیم .
خانم دکتر خزعلی افزود: ما می توانیم با هم‌افزایی، تعامل بیشتر، تقسیم کار و تعریف یک حرکت مردمی، تحول خوبی را در حوزه زنان ایجاد کنیم .
وی تاکید کرد: در معاونت امور زنان و خانواده بر این باوریم که برای موفقیت فعالیت‌ها باید از حلقه‌های وصل مردمی بهره‌برداری نماییم و نکته حائز اهمیت آن است که باید ارتباط پویایی با تشکل‌های مردمی داشته باشیم و از این طریق به فرموده مقام معظم رهبری می توان فعالیت‌های تاثیرگذار و گسترده‌ ای را در راستای معرفی الگوی سوم زن به جهان ارایه داد .
در ادامه این نشست؛ دکتر کریمی مدیر کل امور بین الملل معاونت با اشاره به اهمیت این جلسه برای فتح باب همکاری‌های بیشتر در جهت ترسیم مسیر فعالیت های بین المللی گفت: وجه مشترک همه دوستانی که در این جمع حضور دارند، دغدغه فرهنگی آنان است که موجب تداوم فعالیت‌های مشترک خواهد بود.
وی یکی از مهمترین فعالیت های حوزه بین الملل را ارائه گزارشات مستند و تاثیرگذار به مجامع بین المللی عنوان نمود که برای مقابله با جهت گیری آن مجامع نسبت به بانوان ما تاثیر به‌سزایی خواهد داشت .
کریمی افزود: در اداره بین الملل فعالیتهای متعدد آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در قالبهای مختلف برای بازنمایی صحیح توانمندی‌ها ودستاوردهای زنان ایرانی و توسعه همکاری های مشترک بین دستگاهی تعریف شده است. لذا یکی از مهمترین مباحث مدنظر ما شناسایی توانمندی‌ها و فعالیت هایی است که فعالان این حوزه می‌توانند انجام بدهند .
وی ادامه داد: قرابت و دوستی با کشورهای همسایه و مسلمان و معرفی الگوی زن تمدن‌ساز در تراز جمهوری اسلامی که مدنظر و مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی است از محورهای اصلی فعالیت‌های این حوزه است .
دکتر مجتهد زاده، رئیس سازمان حفظ ارزش ها و مشارکت زنان و خانواده در دفاع مقدس، نیز تصریح کرد: معاونت زنان می تواند با رصد و شناسایی زنان فعال در کل کشورها اعم از جهان اسلام و دیگر کشورهای جهان، دامنه فعالیت های بین المللی خود را گسترده تر نماید. به علاوه با رصد اخبار بین المللی زنان می توان عکس العمل به موقع نسبت به جریانات جهانی نشان داد. لذا بهتر است که هجمه‌ها در این زمینه علیه زنان مسلمان شناسایی و برای مقابله با آن فعالیت فرهنگی صحیح انجام شود .
دکتر کیانی، مدیر کل همکاری های فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با معرفی فعالیت‌های سازمان متبوع خود تصریح کرد: بطور کلی همه فعالیت های فرهنگی در عرصه بین المللی پیش نیازی دارد که آن وحدت رویه و هماهنگی بین سازمانها در عرصه ملی است. در این راستا، ایجاد کارگروه فرهنگی بین ‎‌ الملل راه‌گشا خواهد بود .
مرضیه هاشمی، مستندساز و گوینده خبر در رسانه پرس تی‌وی، با اشاره به اضمحلال جایگاه زن در غرب و بر تلاش هژمونی غرب برای کمرنگ کردن روحیه اسلامی در زنان مسلمان غربی، تاکید کرد.
دکتر داورپناه، پژوهشگر دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اهمیت نوع نگاه به زن و مسئله زن در جامعه بین‌الملل، بیان کرد: در حوزه زنان و بین الملل، اصلاح بینش های نادرستی که از زنان مسلمان در دنیای بین الملل وجود دارد بسیار مهم است. اگر زنان فعال و فرهیخته کشورهای دیگر شناسایی شوند و با حقیقت پیشرفت زنان در کشور ما آشنا شوند، این نگاه نادرست جامعه بین المللی نسبت به زنان ایرانی و زنان مسلمان اصلاح خواهد شد. مراکز اسلامی بزرگی در کشورهای اروپایی وجود دارند که برای فعالیت و همکاری ظرفیت بسیار مناسبی به شمار می روند .
دکتر کیانی مدیر کل همکاری فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با تایید صحبت های سایر مدعوین تصریح کرد: بطور کلی همه فعالیت های فرهنگی در عرصه بین المللی پیش نیازی دارد و آن هم وحدت رویه و هماهنگی بین سازمان ها در عرصه ملی است. در این راستا، ایجاد کارگروه فرهنگی بین ‎‌ الملل راه‌گشا خواهد بود .
در ادامه این نشست دیگر کارشناسان حاضر با اظهار نظر پیرامون اهمیت فعالیت حوزه زنان در عرصه بین الملل به بیان چالش‌ها و آسیب‌های آن پرداختند و پیشنهادات و نقطه نظرات خود را مطرح نمودند.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/221684/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رندر پیکسل 10 پرو فولد گوگل را ببینید؛ تغییرات طراحی نسبت‌به نسل پیش چیست؟

سالی که پشت سر گذاشتیم برای زیست‌شناسان چه آورده‌ای داشت؟

گوگل مپ آپدیت مهمی دریافت کرد؛ طراحی جدید مسیرها و نمایش زمان تخمینی رسیدن به مقصد

کمک 5.4 میلیارد دلاری ژاپن به یک استارتاپ تراشه

هجوم کاربران به ChatGPT؛ یک میلیون کاربر جدید در ساعت

سیارک قاتل در فکر انتقام از زمین است

ناسا، نزدیکتر از همیشه به شناسایی حیات فرازمینی

اپل iOS 18.4 را منتشر کرد

«اسپیس‌ایکس» اولین ماموریت سرنشین‌دار را بر فراز قطب‌های زمین پرتاب کرد

هوشمندسازی خدمات؛ راهی برای توسعه عدالت اجتماعی

ایموجی‌های جدید به آیفون آمدند؛ انتشار آپدیت iOS 18.4

نمایش فناوری ارتباطات با پرتاب ماهواره جدید چین

سرعت شارژ آنر GT پرو در میان داده‌های گواهی 3C مشاهده شد

تبلت های سامسونگ گلکسی تب S10 FE و S10 FE Plus بی‌سروصدا به بازار آمدند

حل مشکل گرایند Metaphor ReFantazio تقریباً سیستم مبارزه را خراب می‌کرد

استخراج آب از خاک کره ماه ممکن شد

گوشی‌های چینی با باتری 8000 میلی‌آمپری راهی بازار می‌شوند

فرزند ایلان ماسک می‌گوید او گیمر افتضاحی است

کره شمالی پهپاد انتحاری با هوش مصنوعی ساخت

یک استارت‌آپ چینی از عامل هوش مصنوعی جدید خود رونمایی کرد

نرم‌افزار Pentastic سامسونگ با قابلیت‌هایی جدید برای One UI 7 آماده شد

این پرچم‌دار اندرویدی فیلم‌برداری بهتری از آیفون خواهد داشت

هوش مصنوعی هنگام صحبت کردن با این طوطی تشخیص داده که انسان نیست

تعداد بازیکنان Death Stranding به بیش از 20 میلیون نفر رسید

فروش بازی Monster Hunter Wilds از 10 میلیون نسخه فراتر رفت

مشاهده تصادفی پروانه‌ افسانه‌ای در گرافن

هوش مصنوعی و تطبیق‌پذیری رمزارزها

آیا دولت آمریکا سراغ استفاده از دوج‌کوین می‌رود؟

تراشه اگزینوس قطعا به گلکسی S سامسونگ برمی‌گردد؛ ادعای یک افشاگر

انفجار هسته‌ای در مدار زمین چه تبعاتی دارد؟

سونی بزرگترین حامی بازی Black Myth: Wukong بوده است

«چوب شفاف» ساخته شد

گوشی اقتصادی پوکو C71 همین هفته معرفی می‌شود

افزایش 140 درصدی حقوق گمرکی موبایل در 1404؛ قیمت‌ها چقدر بالا می‌رود؟

مشکل جدیدی در کنسول‌های پلی استیشن 5 و PS5 Pro کشف شد

انقلابی در فناوری سلول‌های خورشیدی

بازگشت اگزینوس به پرچمداران Galaxy S سامسونگ؛ چه بخواهید، چه نخواهید!

گوگل با 100 میلیون دلار غرامت از شر شکایت قدیمی خلاص شد

‌فناوری‌نانو در درمان هایپرپیگمنتیشن؛ پیشرفت‌های علمی و چالش‌های اطلاعات نادرست

بنیاد مازندران آماده پاسخگویی به جامعه ایثارگری در ایام تعطیلات است

«اسپیس‌ایکس» در آستانه پرتاب 4 نفر به اطراف قطب‌های زمین

حال سومین دریافت کننده پیوند کلیه خوک خوب است

چگونه در ChatGPT به سبک استودیو جیبلی عکس بسازیم؟

اپل به زلزله‌زدگان میانمار و تایلند کمک مالی می‌کند

طراحی مک‌بوک پرو در سال 2026 با سه تغییر مهم به‌طور کامل به‌روز می‌شود

دانشمندی که به هوش مصنوعی، خواندن و نوشتن دی‌ان‌ای آموخت

توسعه بازی The Elder Scrolls 6 هنوز وارد مرحله آلفا نشده است

آیفون 17 از فیلمبرداری 8K پشتیبانی خواهد کرد

سوغاتی‌های «جیمز وب» از فضا برای ما چه بوده است؟

بازی Split Fiction سه رکورد گینس ثبت کرد