سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

لایحه تشدید جرائم زیست محیطی در پیچ و خم مجلس/ تورهای گردشگری باید از محیط زیست مجوز بگیرند/رصد 274 تخلف در فضای مجازی/معرفی 110 نفر از مجرمین محیط زیست در فضای مجازی به مراجع قضایی سازمان حفاظت محیط زیست

لایحه تشدید جرائم زیست محیطی در پیچ و خم مجلس/ تورهای گردشگری باید از محیط زیست مجوز بگیرند/رصد 274 تخلف در فضای مجازی/معرفی 110 نفر از مجرمین محیط زیست در فضای مجازی به مراجع قضایی
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - رئیس مرکز سایبری یگان حفاظت محیط زیست گفت:حوزه وظایف این مرکز مقابله با حیوان آزاری، خرید و فروش گونه های جانوری، رسیدگی به تخلفات و اخبار شهروندان، تخلفات حوزه شکار از جمله مهم ترین مواردی هستند که به آن ها رسیدگی می شود که در هشت ماه نخست امسال در این رابطه 274 پرونده تشکیل شده است.

به گزارش برنا؛ در این روزها اذیت و آزار حیوانات به مرحله ای رسیده است که حتی برخی به خود اجازه می دهند تا آن را به صورت گسترده بازنشر و دل دوستداران حیات وحش را خدشه دار کنند. این اقدامات منزجر کننده در برخی تورهای گردشگری نیز چهره ای جدیدی را به تصویر کشیده و برخی با اقدامات خارج از عرف به محیط زیست آسیب وارد می کنند و برخی گونه های جانوری را به بهانه چالش های عجیب و غریب به عنوان وعده غذایی صرف می کنند. امری که فقدان نظارت بر تخلفات محیط زیستی را در حوزه مجازی یادآور می کند.
عدم اخذ مجوز توسط تورهای گردشگری تخلف است
علیرضا ساجدین، رئیس مرکز فوریت‌ های سایبری یگان حفاظت محیط زیست در خصوص آنچه که در تعداد کمی از تورهای گردشگری تحت عنوان خوردن برخی گونه های جانوری مشاهده شده است به خبرنگار برنا گفت: بر اساس تعریف جدید، شکار و صید جانوران وحشی که در طبیعت زندگی می کنند و منشا طبیعی دارند اعم از پستانداران‌، پرندگان‌، خزندگان‌ و دوزیستان و بی‌مهرگان، تخلف محسوب می شود و قانون گذار برای شکار و صید این جانوران وحشی جریمه و حبس در نظر گرفته است.
او افزود: زمانی که تورهای گردشگری وارد مناطق تحت مدیریت سازمان‌ حفاظت محیط زیست می شوند، حتما باید از محیط زیست مجوز اخذ کنند. عدم اخذ مجوز تخلف است و در صورت مشاهده فعالیت این تورها ملغی خواهد شد.
این مقام مسئول در سازمان حفاظت محیط زیست خاطرنشان کرد: مرکز فوریت های سایبری از ابتدای سال جاری فعالیت خود را در راستای مقابله با تخلفات محیط زیستی که در فضای مجازی رقم می خورد، راه اندازی شد. وظیفه این مرکز شناسایی تخلفات محیط زیستی و معرفی متخلفان به مراجع قضایی است.
رئیس مرکز فوریت‌ های سایبری یگان حفاظت محیط زیست ادامه داد: حوزه وظایف این مرکز مقابله با حیوان آزاری، خرید و فروش گونه های جانوری، رسیدگی به تخلفات و اخبار شهروندان، تخلفات حوزه شکار و صید است که باید به آن ها رسیدگی شود. در هشت ماه نخست امسال در این رابطه 274 پرونده تشکیل شده است.
ساجدین با اشاره به جزئیات این پرونده ها گفت: از میان این موارد 110 مورد به نتیجه رسیده است و متخلفین آن ها شناسایی و مستندات تخلفات آن ها جمع آوری و به مراجع قضایی معرفی شده اند. باقی موارد نیز در دست بررسی است.
وی افزود: در خصوص فیلم اخیری که مربوط به آزار و اذیت یک گربه است نیز تحقیقات ادامه دارد و پرونده این جرائم باز است. حیوان آزاری در ماده 679 و 680 قانون مجازات اسلامی جرم دانسته شده است و قانونگذار برای آن حبس و جزای نقدی در نظر گرفته است. در ادامه برای تشدید مقابله با این جرائم، پیش لایحه ای تقدیم مجلس شده است که در سال 98 با امضا و درخواست تعداد زیادی از نمایندگان مجلس صورت گرفت و دارای 8 ماده بوده اما هنوز به تصویب نهایی مجلس و شورای نگهبان نرسیده است و در پیچ و خم تایید مجلس قرار دارد.
این مقام مسئول در سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: با تصویب این قانون برخورد با متخلفین در حوزه محیط زیست و حیات وحش به مراتب راحت تر خواهد شد. در این راستا همکاری خوبی نیز با پلیس فتا شکل گرفته است و نشست تخصصی نیز برای همکاری میان تمامی دستگاه های مرتبط انتظامی و استانی برگزار شده که به دنبال برگزاری این نشست همکاری یگان‌های حفاظت محیط زیست استانها با نیروهای پلیس فتاو پلیس پیشگیری در استان ها تقویت شده است
ساجدین افزود: در ادامه نیز ارتباط خوبی با معاون دادستان کل کشور در حوزه فضای مجازی و دبیر کارگروه مصادیق مجرمانه بوجود آمده است تا با همکاری بیشتر بتوانیم به این عرصه سامان دهیم. امید در ماده 21 قانون جرائم رایانه ای، جرائم محیط زیستی را نیز در آن قید کنیم.
رئیس مرکز فوریت‌ های سایبری یگان حفاظت محیط زیست با اشاره به نقش مهم مردم برای حفظ محیط زیست و حیات وحش گفت: در این میان نقش مردم و شهروندان بسیار مهم است و باید در این عرصه به کمک ما بیایند. محیط زیست مسئله همگانی است و باید همه شهروندان به فکر آن باشند. در همین راستا سامانه تلفنی 1540 نیز تعبیه شده است تا شهروندان بتوانند از آن طریق با ما همکاری کنند.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/167895/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رندر پیکسل 10 پرو فولد گوگل را ببینید؛ تغییرات طراحی نسبت‌به نسل پیش چیست؟

سالی که پشت سر گذاشتیم برای زیست‌شناسان چه آورده‌ای داشت؟

گوگل مپ آپدیت مهمی دریافت کرد؛ طراحی جدید مسیرها و نمایش زمان تخمینی رسیدن به مقصد

کمک 5.4 میلیارد دلاری ژاپن به یک استارتاپ تراشه

هجوم کاربران به ChatGPT؛ یک میلیون کاربر جدید در ساعت

سیارک قاتل در فکر انتقام از زمین است

ناسا، نزدیکتر از همیشه به شناسایی حیات فرازمینی

اپل iOS 18.4 را منتشر کرد

«اسپیس‌ایکس» اولین ماموریت سرنشین‌دار را بر فراز قطب‌های زمین پرتاب کرد

هوشمندسازی خدمات؛ راهی برای توسعه عدالت اجتماعی

ایموجی‌های جدید به آیفون آمدند؛ انتشار آپدیت iOS 18.4

نمایش فناوری ارتباطات با پرتاب ماهواره جدید چین

سرعت شارژ آنر GT پرو در میان داده‌های گواهی 3C مشاهده شد

تبلت های سامسونگ گلکسی تب S10 FE و S10 FE Plus بی‌سروصدا به بازار آمدند

حل مشکل گرایند Metaphor ReFantazio تقریباً سیستم مبارزه را خراب می‌کرد

استخراج آب از خاک کره ماه ممکن شد

گوشی‌های چینی با باتری 8000 میلی‌آمپری راهی بازار می‌شوند

فرزند ایلان ماسک می‌گوید او گیمر افتضاحی است

کره شمالی پهپاد انتحاری با هوش مصنوعی ساخت

یک استارت‌آپ چینی از عامل هوش مصنوعی جدید خود رونمایی کرد

نرم‌افزار Pentastic سامسونگ با قابلیت‌هایی جدید برای One UI 7 آماده شد

این پرچم‌دار اندرویدی فیلم‌برداری بهتری از آیفون خواهد داشت

هوش مصنوعی هنگام صحبت کردن با این طوطی تشخیص داده که انسان نیست

تعداد بازیکنان Death Stranding به بیش از 20 میلیون نفر رسید

فروش بازی Monster Hunter Wilds از 10 میلیون نسخه فراتر رفت

مشاهده تصادفی پروانه‌ افسانه‌ای در گرافن

هوش مصنوعی و تطبیق‌پذیری رمزارزها

آیا دولت آمریکا سراغ استفاده از دوج‌کوین می‌رود؟

تراشه اگزینوس قطعا به گلکسی S سامسونگ برمی‌گردد؛ ادعای یک افشاگر

انفجار هسته‌ای در مدار زمین چه تبعاتی دارد؟

سونی بزرگترین حامی بازی Black Myth: Wukong بوده است

«چوب شفاف» ساخته شد

گوشی اقتصادی پوکو C71 همین هفته معرفی می‌شود

افزایش 140 درصدی حقوق گمرکی موبایل در 1404؛ قیمت‌ها چقدر بالا می‌رود؟

مشکل جدیدی در کنسول‌های پلی استیشن 5 و PS5 Pro کشف شد

انقلابی در فناوری سلول‌های خورشیدی

بازگشت اگزینوس به پرچمداران Galaxy S سامسونگ؛ چه بخواهید، چه نخواهید!

گوگل با 100 میلیون دلار غرامت از شر شکایت قدیمی خلاص شد

‌فناوری‌نانو در درمان هایپرپیگمنتیشن؛ پیشرفت‌های علمی و چالش‌های اطلاعات نادرست

بنیاد مازندران آماده پاسخگویی به جامعه ایثارگری در ایام تعطیلات است

«اسپیس‌ایکس» در آستانه پرتاب 4 نفر به اطراف قطب‌های زمین

حال سومین دریافت کننده پیوند کلیه خوک خوب است

چگونه در ChatGPT به سبک استودیو جیبلی عکس بسازیم؟

اپل به زلزله‌زدگان میانمار و تایلند کمک مالی می‌کند

طراحی مک‌بوک پرو در سال 2026 با سه تغییر مهم به‌طور کامل به‌روز می‌شود

دانشمندی که به هوش مصنوعی، خواندن و نوشتن دی‌ان‌ای آموخت

توسعه بازی The Elder Scrolls 6 هنوز وارد مرحله آلفا نشده است

آیفون 17 از فیلمبرداری 8K پشتیبانی خواهد کرد

سوغاتی‌های «جیمز وب» از فضا برای ما چه بوده است؟

بازی Split Fiction سه رکورد گینس ثبت کرد