سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

آنچه اپل باید از گوگل بیاموزد کسب و کار

  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - اقتصاد آنلاین / اپل طی سال‌های اخیر، قابلیت‌های زیادی را به لطف دانش و خلاقیت مهندسان خود در دل سیستم‌عامل آی‌اواس تعبیه کرده و به جرات می‌توان گفت که تقریبا در همه نسخه‌های جدید این پلت‌فرم، شاهد اضافه شدن ویژگی‌های جدید بوده‌ایم.
با این حال، به‌نظر می‌رسد که اپل تاکنون نتوانسته آنچنان که باید و شاید، در شخصی‌سازی گوشی‌های آی‌فون موفق عمل کند و قابلیت‌هایی مطابق با خواسته کاربران را در اختیارشان قرار دهد؛ کاری که گوگل و اندروید در آن بسیار موفق عمل کردند.اما شاید اپل در نسخه جدید آی‌اواس 14، سنت‌شکنی کند و به انتظار چند ساله طرفداران برند خود پایان دهد. گواه این ادعا، اطلاعات جدیدی است که از این نسخه به بیرون درز کرده و نشان می‌دهد که مهندسان اپل در حال ارزیابی امکان اضافه کردن قابلیت‌های جدید به هوم‌اسکرین گوشی‌های آی‌فون هستند که از جمله این موارد می‌توان به استفاده از ویجت‌ها اشاره کرد.اما جدای از این، ویژگی‌های بسیار دیگری نیز وجود دارند که امروزه در گوشی‌های اندرویدی مشاهده می‌شوند و کاربران آی‌اواس، در انتظار اضافه شدن آنها به دستگاه‌های خود هستند. در ادامه قصد داریم تا به پنج مورد از این ویژگی‌ها اشاره کنیم.
نمایشگر همیشه روشن
چند سالی است که قابلیتی تحت عنوان Always-On Display یا همان نمایشگر همیشه روشن به سیستم‌عامل اندروید اضافه شده است. در ابتدا تنها برای چک کردن اعلانات، زمان و تاریخ مورد استفاده قرار می‌گرفت، اما اکنون کاربران می‌توانند از قابلیت به‌منظور نمایش گیف‌ها، مشاهده برنامه‌ریزی‌های خود یا حتی تغییر آهنگ در حال پخش نیز استفاده کنند.
جالب اینجاست که همه این کارها را می‌تواند بدون روشن کردن صفحه نمایش انجام داد و بالطبع، شارژ باتری را حفظ کرد. اپل در سال گذشته، این قابلیت را تنها در اپل‌واچ سری 5 تعبیه کرد و به‌دلیل محدودیت‌های سخت‌افزاری، فقط این دستگاه مجهز به نمایشگر همیشه روشن عرضه شد.
درگاه USB-C
اگرچه این قابلیت را نمی‌توان جزو ویژگی‌های نرم‌افزاری قلمداد کرد، اما کمتر کاربر آی‌فونی را می‌توان پیدا کرد که خواهان اضافه شدن درگاه USB-C به گوشی خود نباشد. در حال‌حاضر، برخی از دستگاه‌های اپل همانند آی‌پدپرو و تمامی مک‌بوک‌ها به این درگاه پیشرفته مجهزاند و اکنون دیگر وقت آن رسیده تا شاهد تعبیه آن در نسل جدید گوشی‌های آی‌فون باشیم.
درگاه USB-C امکان ارتباط میان گوشی‌های آی‌فون با سایر دستگاه‌ها را فراهم می‌کند، کاری که این روزها بسیاری از گوشی‌های اندرویدی قادر به انجام آن هستند. اما متاسفانه با توجه به تصاویری که از نمونه‌های اولیه آی‌فون 12 فاش شده، بعید به‌نظر می‌رسد که شاهد اضافه شدن این درگاه به گوشی‌های امسال باشیم. از طرفی دیگر، اپل در زمینه فناوری شارژ وایرلس نیز جزو پیشگامان است و به همین دلیل، شاید هرگز این خواسته محقق نشود.
بخش «کنترل سنتر» بهتر
بخش کنترل سنتر (Control Center) در گوشی‌های آی‌فون بسیار هوشمندانه طراحی شده و کاربران با سوآیپ کردن از قسمت پایینی (یا بالایی) نمایشگر به جهت مخالف، می‌توانند به ویژگی و ابزارهای متعدد موجود در آن دسترسی داشته باشند. با وجود اینکه در اندروید، چنین طراحی حرفه‌ای را شاهد نیستیم اما قابلیت‌های بیشتری را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. در گوشی‌های اندرویدی، با سوآیپ کردن به پایین، دو صفحه حاوی میانبرها و عملکردهای مختلف نمایان خواهند شد که امکان تنظیم و ویرایش آن نیز برای کاربران فراهم شده است. حتی می‌توان از این قسمت به بخش تنظیمات دستگاه نیز وارد شد که می‌تواند بسیار کاربردی و مفید باشد. از این رو، انتظار می‌رود که چنین امکاناتی را در نسخه جدید سیستم‌عامل آی‌اواس نیز ببینیم.
هوم‌اسکرین با قابلیت شخصی‌سازی
شاید یکی از مهم‌ترین خواسته‌های کاربران آی‌فون، امکان شخصی‌سازی کردن هوم‌اسکرین گوشی‌هایشان باشد. اگرچه اضافه‌شدن ویجت‌ها می‌تواند تا حدی، آی‌فونی‌ها را به تحقق خواسته‌شان نزدیک کند، اما در اندروید همه چیز فرق می‌کند. کاربران این سیستم‌عامل می‌توانند هر بلایی را که می‌خواهند سر هوم‌اسکرین خود بیاورند و حتی برخی‌ها از شلوغ و مبهم بودن آن لذت می‌برند. علاوه‌بر این، در اندروید قابلیتی به نام کشوی اپلیکیشن‌ها وجود دارد که کاربر می‌تواند تمامی‌اپلیکیشن‌های نصب‌شده روی دستگاه را در آن مشاهده کند. همچنین، کاربر می‌تواند تنها اپلیکیشن‌های پرکاربرد را به هوم‌اسکرین اضافه کند و مابقی را در کشوی اپلیکیشن‌های خود نگه دارد. اگرچه اپل اخیرا اقداماتی را از قبیل نمایش لیستی از اپلیکیشن‌ها یا مشاهده اپلیکیشن‌های اخیرا بازشده یا اپلیکیشن‌های پیشنهادی توسط سیری به سیستم‌عامل خود اضافه کرده، اما می‌تواند بیش از اینها در قسمت مانور دهد.
حالت اسپلیت‌اسکرین برای اجرای چند کار
یکی از کاربردی‌ترین ویژگی‌ها در سیستم‌عامل اندروید، قابلیت اسپلیت‌اسکرین نام دارد که از آن به‌عنوان چند پنجره‌ای نیز یاد می‌شود و کاربر این امکان را می‌دهد تا به‌طور همزمان از چند اپلیکیشن استفاده کند. از آنجا که این روزها بسیاری از کاربران آی‌فون از عدم امکان اجرای چند کار به‌طور همزمان در گوشی‌های آی‌فون خود گله دارند، نیاز به چنین قابلیتی در این دستگاه‌ها به شدت احساس می‌شود.
البته چند وقتی است که این قابلیت برای کاربران آی‌پد اواس فراهم شده و هنوز مشخص نیست که چرا اپل، برای اضافه کردن آن به گوشی‌های آی‌فون تا به این اندازه، مردد است. شاید اگر این ویژگی‌ها به سیستم‌عامل آی‌اواس و گوشی‌های آی‌فون اضافه شوند، اپل می‌تواند بیش از رضایت علاقه‌مندان خود را جلب و کاربران بیشتری را به خرید گوشی‌های آی‌فون ترغیب کند.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/121171/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایلان ماسک در برابر اپل؛ آینده ارتباط ماهواره‌ای در خطر است؟

آدامس نیکوتینی برای ترک سیگار والدین؛ هوای تازه برای کودکان آسمی

نشت اطلاعاتی بزرگ ایکس؛ آدرس ایمیل بیش از 200 میلیون کاربر لو رفته است

یوتیوب شمشیر را از رو بست!

بودار کردن گاز طبیعی؛ مشکلات و راهکارها

موتورولا اج 60 فیوژن معرفی شد؛ نمایشگر خیره‌کننده، لبه‌خمیده و بدنه با استاندارد نظامی

بهبود میزان موفقیت «آی‌وی‌اف» با کمک هوش مصنوعی

میلیاردر چینی صنعت بیت‌کوین در مسیر سفر فضایی قطبی

تصاویر نمونه اولیه یک اپل واچ مرموز فاش شد

از تراشه مغزی «نورالینک» بترسیم یا شگفت‌زده شویم؟

تلسکوپ فضایی جدید ناسا اولین تصاویر کیهانی خود را ثبت کرد

تبدیل 1.8 میلیون تُن زباله پلاستیکی به نخ دستگاه‌های ‌چاپ 3 بُعدی

چگونه زندگی در تاریک‌ترین شرایط ادامه می‌یابد؟

برنامه یوبیسافت برای تغییرات ساختاری پیش‌رو مشخص شد

بازی Assassin’s Creed Shadows دل گیمرهای آمریکایی را برده است

مسابقه فضایی میان هند، چین و اسپیس‌ایکس در سال 2025 تا کجا پیش می‌رود؟

ساعت Vivoactive 6 گارمین با پشتیبانی بیش‌از 80 حالت ورزشی معرفی شد

تاریخ انتشار تریلر دوم GTA 6 مشخص شد

نخستین تصاویر ماموریت فضایی «فرم2» از قطب‌های زمین منتشر شد

وقتی مساوی، مساوی نیست/ چالشی که دنیای ریاضی را به‌هم ریخت

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

فیلمبرداری ویوو X200 اولترا معیار جدیدی در گوشی‌های هوشمند تعیین می‌کند

قابلیت تولید تصویر ChatGPT در اختیار تمام کاربران قرار گرفت

گوشی فوق مقاوم یولفون Armor 30 Pro با دو نمایشگر، دوربین دید در شب و باتری 12800 میلی‌آمپرساعتی معرفی شد

ربات‌های انسان‌نما با هوش مصنوعی گام‌های طبیعی‌تر برمی‌دارند

رازگشایی از یک پاپیروس باستانی/ سندی از معجزات حضرت عیسی (ع)

صدای این ماهی کوچک به بلندی صدای هواپیما است!

شرکت OpenAI، پیشرفته‌ترین مدل زبانی وزن‌باز را معرفی می‌کند

رئیس واحد موبایل سامسونگ حالا مسئولیت مهم‌تری برعهده دارد

عبور از تحریم‌ها/دستگاه میکرو سی‌تی‌اسکن به دست پژوهشگر ایرانی ساخته شد

آپدیت iOS 19 برای آیفون XR، آیفون XS و XS Max عرضه نمی‌شود

تحقیق جدید ناسا از اثرات نگران‌کننده فضا بر استخوان‌ موش‌ها خبر می‌دهد

طلوع هم‌زمان 2 خورشید

چرا زنان در برابر استرس‌های فضایی مقاوم‌ترند؟

تبلت و ساعت هوشمند بالارده ویوو به‌زودی معرفی می‌شوند

«اوپن‌ای‌آی» در ماه‌های آینده یک مدل زبانی وزن باز را معرفی می‌کند

هوش مصنوعی گوگل در حل تکالیف درسی به کمک دانش‌آموزان می‌آید

اپل قابلیت‌های هوش مصنوعی خود را به هدست ویژن پرو اضافه می‌کند

ماهواره‌های استارلینک در فضا بیشتر شد

هوش مصنوعی مولد تصویر «اوپن‌ای‌آی» اکنون در دسترس همه کاربران است

پرچمدار جمع‌وجور وان‌پلاس 13T با باتری پرظرفیت ماه آوریل رونمایی می‌شود

ال‌جی از نسخه جدید لپ‌تاپ «گرم 15» با تراشه کراکن پوینت AMD رونمایی کرد

شگفتی طبیعت؛ پروانه‌ای که 4200 کیلومتر بدون توقف پرواز کرد!

امن‌ترین برنامه‌های پیام‌رسان کدامند؟

موشک «نیو گلن» در اواخر بهار برای دومین بار پرتاب می‌شود

28 ماهواره «استارلینک» راهی مدار زمین شدند

رندر پیکسل 10 پرو فولد گوگل را ببینید؛ تغییرات طراحی نسبت‌به نسل پیش چیست؟

سالی که پشت سر گذاشتیم برای زیست‌شناسان چه آورده‌ای داشت؟

گوگل مپ آپدیت مهمی دریافت کرد؛ طراحی جدید مسیرها و نمایش زمان تخمینی رسیدن به مقصد

کمک 5.4 میلیارد دلاری ژاپن به یک استارتاپ تراشه