سیاست و بازاریابی
ابوترابي فرد: بايد نگاه کارشناسانه بر تصميمات حاکم باشد
شنبه 24 فروردين 1392 - 2:47:16 PM
نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اهداف کساني که اسلاميت نظام را هدف قرار مي‌دهند، خاطر نشان کرد: هدف نهايي اين افراد حذف جمهوريت نظام است و قصد دارند با کمرنگ کردن حضور مردم زمينه را براي ورود اجانب باز کنند.

حجت الاسلام سيد حسن ابوترابي فرد، در جمع دانشجويان اصفهان با بيان اينکه جمهوريت در حضور و مشارکت مردم در شکل گيري نهادهاي سياسي و اسلاميت در حضور فقيه عادل، مدبر و صالح در نوک هرم سياسي نظام معنا مي‌يابد، اظهار داشت: در طول 33سال عمر انقلاب به واسطه‌ي حضور مردم در صحنه و احساس مسئوليت آنها جمهوريت و اسلاميت نظام حراست شده است و نقش رهبري صالح در پاسداري از آن بي بديل است.

وي ادامه داد: امام بزرگوار با الهام از آموزه‌هاي دين مبين اسلام و واکنش عميق نسبت به فضاي سياسي امروز جهان و نقش مردم در مقبوليت مشروعيت و اقتدار نظام‌هاي سياسي، جمهوري اسلامي را به عنوان شاکله‌ي نظام سياسي ايران تعريف فرمودند.

نامزد دهمين انتخابات رياست جمهوري افزود: جمهوريت و اسلاميت را مي‌توان از متن آموزه‌هاي دين بدست آورد و خداي متعال مسئوليت حکومت را بر عهده‌ي دين‌مداران قرار داده است که مبتني بر آموزه‌هاي وحياني باشد. بر اين اساس است که رهبر معظم انقلاب تاکيد کرده‌اند جمهوريت و اسلاميت يک واقعيت هستند.

ابوترابي در ادامه با تاکيد بر داشتن بصيرت براي عبور از چالش‌ها گفت اگر اين بصيرت نبود، انقلاب در چالش‌هاي فراروي خود از جمله جريان فتنه با قدرت و عزت عبور نمي‌کرد.

وي با بيان اينکه بايد گفتمان نظام و انقلاب اسلامي در تمامي عرصه‌ها و عملکرد دولت جاري و ساري باشد، اظهار داشت: کمترين زاويه در اين مسير به چالش کشيدن حوزه‌هاي گوناگون و تضعيف ارکان نظام را به دنبال دارد. هرگونه چالشي ريشه در اين زاويه‌ها دارد وگرنه ظرفيت‌هاي نظام و جايگاه رهبري زمينه را براي عبور از هر چالشي فراهم کرده است.

وي در ادامه به سؤالات دانشجويان در عرصه‌هاي مختلف پاسخ گفت.

نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به سؤالي در مورد نکات مثبت دولت فعلي گفت: يکي از ويژگي‌هاي مثبت دولت فعلي شعارهاي اين دولت است که همان شعارهاي انقلاب و نظام است.

وي ادامه داد: براي تحقق اين شعارها و در مقام عمل سبک زندگي دولت‌مردان نيز بايد بر اين گفتمان مبتني شود.

وي ديگر نکته‌ي مثبت اين دولت را پرکاري و وقت‌گذاشتن براي پيشبرد امور توصيف کرد و گفت: نبايد تصميمات به صورت مقطعي اتخاذ شود و بايد نگاه بلند و مبتني بر نگاه کارشناسي برآن حاکم باشد و به خرد جمعي احترام گذاشته شود.

وي در پاسخ به پرسش ديگري در مورد رويکردها در برابر کانون‌هاي قدرت و ثروت گفت: راه عبور از تنگناها شايسته‌سالاري و اگر براي شناسايي نيروهاي صالح، متعهد و کارآمد که داراي تجربه‌ي علمي و مديريتي لازم هستند. تلاش کنيم، قطعا کانون‌هاي قدرت و ثروت فرو مي‌ريزد.

وي در ادامه‌ي اين سؤال در مورد عملکرد خانواده‌ي هاشمي نيز اظهار عقيده کرد: عملکرد خانواده‌ي ايشان قابل دفاع نيست و بايد اصلاح شود.

وي تصميم خود براي حضور در عرصه انتخابات را جدي اعلام کرد و گفت: اين حضور براي فراهم آوردن صالح‌ترين فرد در عرصه‌ي مديريت اجرايي کشور است، نبايد حضور زمينه‌ي آسيب به اين هدف را فراهم آورد.

يکي از دانشجويان از ابوترابي درمورد مذاکرات جبهه‌ي پايداري براي حمايت از وي پرسيد، که وي در پاسخ گفت: از سوي جبهه‌ي پايداري مذاکره‌اي صورت نگرفته اما از سوي نيروهاي فعال اين جبهه حمايت‌هايي انجام شده و رايزني‌هايي داشته‌اند.

نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به سؤال ديگري در مورد چالش‌هاي فراروي انتخابات رياست جمهوري با اشاره به اينکه در سال 88 بعد از اعلام نتايج انتخابات چالش ظهور يافت در اين دوره اگر با چالشي روبرو باشد با پايان اعلام نظر شوراي نگهبان صورت خواهد گرفت.

وي همچنين درباره‌ي توان خود براي حضور در عرصه‌ي انتخابات گفت: هيچ يک از کانديداهاي مطرح به اندازه‌ي من به مسائل کشور اشراف ندارند که اين مسئله با تجربه‌ي 4 دوره نايب رئيسي مجلس و حضور در هيات عالي حل اختلاف قواي سه گانه و حضور در جلسات کميسيون تلفيق برنامه و بودجه حاصل شده است.

ابوترابي فرد در پاسخ به سؤالي در مورد مباحث مطرح شده با تصميم وي براي کانديداتوري و خواب مرتبط با يکي از مراجع گفت: اينها بداخلاقي‌هاي سياسي است که ورود به اين عرصه را با خواب تلفيق مي‌کنند.

نايب رئيس مجلس در خصوص سران فتنه نيز اظهار داشت، اينها کساني هستند که خطاها و تنگناها را خلق کردند و به کشور آسيب زدند و بايد در چارچوب نگاه رهبري در اين زمينه عمل کرد.

وي از تشکيل چهارده کارگروه در مسير تدوين برنامه‌ها و فعاليت‌هايش خبر داد.

وي در پايان در مورد بحث تحريم‌ها نيز اظهار داشت: بدون ترديد مي‌توانستيم به نوعي مديريت کنيم، که يا با تحريم مواجه نشويم و يا اگر مواجه شديم، اقتصاد ما به چالش کشيده نشود. لذا اين امکان وجود داشت که ذخاير ارزي خودمان را به گونه‌اي سامان دهيم و در عرصه‌ي توليد به گونه‌اي حرکت کنيم که از تحريم‌هاي موجود کمترين آسيب را ببينيم.

وي همچنين به قطع هزينه‌هاي جاري از نفت و مقابله با بي انضباطي مالي تأکيد کرد.



http://www.PoliticalMarketing.ir/fa/News/8/ابوترابي-فرد--بايد-نگاه-کارشناسانه-بر-تصميمات-حاکم-باشد
بستن   چاپ