سیاست و بازاریابی
3 فضانورد با فضاپیمای روسیه به ایستگاه فضایی بین‌المللی رسیدند
چهارشنبه 20 فروردين 1404 - 12:10:08
سیاست و بازاریابی - ایسنا /یک فضانورد ناسا و دو فضانورد آژانس فضایی روسیه با فضاپیمای «سایوز» به ایستگاه فضایی بین‌المللی رسیدند.
فضاپیمای روسی «سایوز»(Soyuz) حامل «جانی کیم»(Jonny Kim) فضانورد ناسا، «سرگئی ریژیکوف»(Sergey Ryzhikov) و «الکسی زوبریتسکی»(Alexey Zubritsky) فضانوردان آژانس فضایی روسیه روز سه‌شنبه، هشتم آوریل ساعت 4:57 صبح به وقت منطقه زمانی شرقی به آزمایشگاه مداری متصل شدند.
به نقل از اسپیس، این یک سفر سریع برای این سه نفر بود که روز سه‌شنبه در ساعت 1:47 بامداد به وقت منطقه زمانی شرقی با یک موشک سایوز از پایگاه فضایی بایکونور در قزاقستان راهی ایستگاه فضایی بین‌المللی شدند.

سیاست و بازاریابی

فضاپیمای سایوز در مسیر خود به سمت ایستگاه فضایی بین‌المللی

سیاست و بازاریابی

فضاپیمای سایوز بر فراز زمین
این اولین پرواز فضایی برای کیم پزشک و عضو سابق نیروی دریایی آمریکاست که به عنوان اولین فضانورد کره‌ای-آمریکایی به ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌رسد و همچنین، اولین پرواز فضایی برای زوبیتسکی است. این سومین ماموریت برای ریژیکوف است که طی دو ماموریت سال‌های 2016 تا 2017 و 2020 تا 2021 نزدیک به یک سال را در آزمایشگاه مداری گذراند.
این سه تازه‌وارد حدود هشت ماه را به عنوان اعضای مأموریت‌های «اکسپدیشن 72»(Expedition 72) و «اکسپدیشن 73» در مدار خواهند گذراند. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، آنها در ماه دسامبر به زمین بازخواهند گشت.

http://www.PoliticalMarketing.ir/fa/News/773320/3-فضانورد-با-فضاپیمای-روسیه-به-ایستگاه-فضایی-بین‌المللی-رسیدند
بستن   چاپ