سیاست و بازاریابی - ایسنا / مانند بسیاری از مردم، فضانوردان هر از گاهی از یک فنجان قهوه لذت میبرند، اما کمبود جاذبه به این معنی است که تهیه و نوشیدن آن کمی متفاوت از روشی است که بر روی زمین انجام میشود.
با در نظر گرفتن این موضوع، ناسا به تازگی ویدیوی کوتاهی منتشر کرده است که نشان میدهد چگونه فضانوردان ایستگاه فضایی بینالمللی(ISS) قهوه روزانه خود را دریافت میکنند.
به نقل از دیجیتالترندز، فضانوردان برای تهیه آب برای دم کردن قهوه از یک واحد توزیع آب طراحی شده استفاده میکنند که مایعات بازیافتی و رطوبت گرفته شده از هوا را میگیرد و آن را تبدیل به آب میکند. هنگامی که آب گرم شد، فضانورد یک کیسه پلاستیکی پر شده با قهوه خشک را بر میدارد، آن را به دستگاه متصل میکند و با آب داغ پر میکند. پس از آن، آنها میتوانند برای لذت بردن از قهوه خود از یک نی یا حتی از یک فنجان استفاده کنند.
فنجان قهوه در گرانش صفر
در سال 2008، یک فضانورد به نام دون پتیت که اکنون نیز در ایستگاه فضایی حضور دارد، تصمیم گرفت که میخواهد قهوهاش را به روش سنتیتر، با نوشیدن قهوه از یک لیوان، بنوشد. بنابراین او چیزی را اختراع کرد که در نهایت به فنجان قهوه با جاذبه صفر معروف شد که میتوان آن را در ویدیو مشاهده کرد.
پتیت برای ساختن یک نمونه اولیه، یک تکه پلاستیک از کتاب ماموریت Flight Data File خود را پاره کرد تا یک ظرف نوشیدنی به شکل قطره اشک بسازد. این طراحی به کشش سطحی و قوانین فیزیک برای جلوگیری از شناور شدن مایع در شرایط ریزگرانش متکی است.
توسعه بیشتر و اصلاح طرح منجر به این شد که فنجان قهوه با جاذبه صفر به اولین محصول ثبت اختراع شده در فضا تبدیل شود.
http://www.PoliticalMarketing.ir/fa/News/757407/فضانوردان-چگونه-در-فضا-قهوه-مینوشند؟