سیاست و بازاریابی
در هند سالیانه 60 میلیون موتور برقی تولید می شود
جمعه 22 دي 1402 - 10:54:06
سیاست و بازاریابی - مدیرعامل مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب گفت: افراد توان خرید موتور برقی را ندارند. امیدواریم برگزاری نمایشگاه موتور در شهر آفتاب به مردمی و ارزان‌سازی استفاده از دوچرخه‌ها و موتورهای برقی در کشور کمک کند.

به گزارش شهر چهارشنبه 20 دی‌ماه 1402 آیین افتتاحیه چهارمین نمایشگاه بین‌المللی دوچرخه، موتورسیکلت و وسایل نقلیه موتوری و هیبریدی با حضور محسن هرمزی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، عبدالله توکلی لاهیجانی مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صمت، عباس تقدسی‌نژاد مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب، مهدی ضیغمی رئیس سازمان توسعه تجارت و تورج فرهادی شهردار منطقه 19 تهران در محل مجموعه نمایشگاه شهرآفتاب برگزار شد.
در ابتدای این مراسم خانی مجری نمایشگاه گفت: این نمایشگاه بزرگترین نمایشگاه صنعت موتورسیکلت در کشور است و 120 شرکت و 400 برند در آن حضور یافتند. این گردهمایی حاصل اعتماد و همراهی مشارکت‌کنندگان و انجمن‌ها در شهرآفتاب است.
هند 60 میلیون موتور برقی تولید می کند
در ادامه عباس تقدسی‌نژاد مدیرعامل مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب بیان کرد: موضوع نمایشگاه و ظرفیت اجرایی نمایشگاه نسبت به دوره گذشته رشد داشته و بستر مناسبی برای افزایش و ارتقا کسب و کار به وجود آمده است. بحث دوچرخه از زمان قاجار مطرح بوده و سال 1324 اولین مجموعه صنعتی در حوزه دوچرخه شکل گرفته است.
وی افزود: کمتر از یک درصد مردم از دوچرخه استفاده می‌کنند. مدام درباره موضوع دوچرخه و هوای پاک گفته می‌شود، خصوصا از مسائلی مانند ممنوعیت استفاده بانوان از دوچرخه یا استفاده از دوچرخه‌ها و موتورهای برقی در جزیره کیش. همچنین در کشورهایی مانند هلند 99 درصد شهروندان از دوچرخه استفاده می‌کنند و 400 کیلومتر مسیر در آمستردام برای دوچرخه تعریف شده است.
تقدسی‌نژاد ادامه داد: ما نیز در کشور تلاش کردیم تا بتوانیم شرایط مناسبی را برای تردد و حضور دوچرخه ایجاد کنیم، ولی اغلب موتورها از این مسیر استفاده می‌کنند و به دلیل عدم استفاده درست موجب تشدید ترافیک شده است. یکی از کارکردهای مهم این نمایشگاه، معرفی دوچرخه‌ها به صورتی است که سال‌های آینده بتوانیم برای آن نمایشگاهی مجزا در نظر بگیریم.
مدیرعامل مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب با بیان اینکه رویکرد برقی‌سازی موتور در کشور به سمت خوبی پیش رفته است اظهار داشت: بخشی از آلاینده‌ها به خاطر موتورهای کار بوده و استفاده از ظرفیت موتورهای برقی نیز با محدودیت‌هایی روبه‌رو است. افراد توان خرید موتور برقی را ندارند. امیدواریم برگزاری این نمایشگاه به مردمی و ارزان‌سازی استفاده از دوچرخه‌ها و موتورهای برقی در کشور کمک کند. در کشورهایی مثل هند در سال 2000، چهار میلیون موتوربرقی تولید می‌شد، اما اکنون بیش از 60 میلیون موتور برقی تولید می‌کنند. با توجه به ظرفیت‌های ملی و منطقه‌ای می‌توانیم به تولید کننده منطقه کمک کنیم.
یازده و نیم میلیون موتورسیکلت فرسوده داریم
همچنین در ادامه این مراسم، عبدالله توکلی لاهیجانی مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صمت عنوان کرد: در خصوص یک جریان تحولی در صنعت موتورسیکلت کشور 4 محور در دولت سیزدهم اتفاق افتاده است. محور اول جریان تولید است. جریان تولیدات موتورسیکلت در سال 1398 به صد و شانزده هزار رسیده بود و عملا شاهد رهاشدگی این صنعت به خصوص در دهه 90 بودیم. همین امر می‌طلبید تا حرکت جدی برای احیای این حوزه انجام شود. در حال حاضر تولید موتورسیکلت در در کشور از مرز 450 هزار گذشته است. سال گذشته 300 هزار تولید داشتیم و تاکنون، بیش از 50 درصد رشد داشتیم. هدف‌گذاری برای آینده روی 600 هزار دستگاه قرار گرفته است.
وی درباره محور دوم اظهار داشت: همت موتورسیکلت‌سازان و قطعات در کنار هم به عمق داخلی‌سازی بالاتر خواهد رسید. باید عمق داخلی‌سازی به صورتی شود که وابستگی و ارزبری در این صعنت کاهش پیدا کند. به این منظور علاوه بر برنامه ریزی‌ها، قوانین و ایین‌نامه‌های مرتبط دچار تحول شدند. به صورتی که تعرفه‌های داخلی سازی بالای 30 درصد، به نصف رسیدند.
توکلی‌لاهیجانی با اشاره به موضوع نوسازی به عنوان محور سوم افزود: در حوزه وسایل نقلیه فرسوده، در کشور حدود 38 میلیون دستگاه که 37 درصد آن‌ها آلاینده‌اند و سهم زیادی از آن‌ها به موتورسیکلت‌ها اختصاص دارند. یازده و نیم میلیون موتورسیکلت فرسوده داریم که میزان آلایندگی را افزایش می‌دهند. آیین نامه ماده 10 قانون ساماندهی تصویب و ابلاغ خواهد شد که در آن به صدور گواهی اسقاط اشاره شده است. مسیر نوسازی نیز بوسیله این گواهی تسهیل می‌شود و سرعت می‌گیرد.
مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صمت درباره چهارمین محور اعلام کرد: تکیه بر فرصت فناوری‌های نوین برقی‌سازی و اتصال‌پذیری که در همین نمایشگاه هم‌اتفاق افتاده است و زمینه پیشرفت را برای مشتریان و تولیدگنندگان فراهم‌می‌کند. در نوسازی هم بیشترین استفاده را از فناوری‌ها خواهیم داشت همچنین فرصت فناوری‌های جدید هم فراهم‌خواهد شد.
توافق شهرداری تهران با وزارت صمت در حوزه خودروهای برقی و شهر هوشمند
در بخش دیگری از افتتاحیه نمایشگاه موتورسیکلت شهر آفتاب، مهدی ضیغمی معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه و تجارت ایران عنوان کرد: طی دو سال اخیر با برنامه‌های دولت توسعه تجارت و توسعه تولید صورت گرفته که پیشرفت آن نیازمند افزایش حضور تاجران در نمایشگاه‌های بین‌المللی است. تهران هم ظرفیت خوبی را در حوزه زیرساخت دارد و از طرف دیگر درخواست‌ها برای برگزاری نمایشگاه افزایش داشته است. طی توافقات خوبی که انجام شده، نمایشگاه شهرآفتاب و دیگر نمایشگاه‌ها مورد بهره‌برداری مطلوب قرار گرفته‌اند. همچنین توافقاتی میان شهرداری تهران با وزارت صنعت معدن و تجارت در حوزه خودروهای برقی و شهر هوشمند مطرح شده و در دست اجرا است. با هم‌افزایی کنونی، تاجران باید نهایت استفاده را ببرند و فضای تجاری کشور نیز رشد پیدا کند.
انتهای پیام/

http://www.PoliticalMarketing.ir/fa/News/729814/در-هند-سالیانه-60-میلیون-موتور-برقی-تولید-می-شود
بستن   چاپ