محمدنبي حبيبي با اشاره به نامگذاري سال جاري به عنوان سال "حماسه سياسي، حماسه اقتصادي"، گفت: شاهد برگزاري انتخابات رياست جمهوري و شوراها هستيم که اهميت بسياري در نظام جمهوري اسلامي دارد.
وي با بيان اينکه "انتخابات رياست جمهوري و شوراها نبايد يکديگر را تحتالشعاع قرار دهند و حضور گسترده مردم در هر دو ضرورتي قطعي است"، بر ضرورت حضور سليقههاي مختلف در انتخابات تاکيد کرد و گفت: اگر تلاش کنيم سليقههاي موجود سياسي که معتقد به انقلاب، کشور و نظام هستند در انتخابات حضور يابند، خود به خود شاهد حضور گسترده مردم در انتخابات خواهيم بود..
اهم اظهارات دبيرکل موتلفه را در ادامه به نقل از ايسنا بخوانيد؛
*درباره شائبه تقلب در انتخابات پيش رو هم وجود 300 هزار ناظر در کشور اطميناني براي برگزاري انتخابات سالم است. در انتخابات شوراها هم مجلس نقش نظارتي دارد که عاملي اطمينانبخش است.
* دستگاههاي اجرايي بايد بدانند که هرگونه دخالت دولت در انتخابات خلاف شرع و قانون است و دولت وظيفه دارد تمام همت خود را براي اجراي مطلوب انتخابات صرف کند. اگر ذهن دولت مشغول اشاره رفتن به سمت فردي خاص در انتخابات شوراها و رياست جمهوري باشد کاري ناشايست صورت ميگيرد.
* رسيدن به ائتلاف همگاني در بين اصولگرايان سخت اما ممکن است. حزب موتلفه معتقد است راه جلوگيري از انشقاق و چندگانگي، ائتلاف بزرگ در بين اصولگرايان است. اين ائتلاف در سايه محوريت روحانيت قابل تحقق است. اگر در ائتلاف بزرگ اصولگرايان با محوريت روحانيت فردي غير از نامزد حزب موتلفه برگزيده شود ما تمکين ميکنيم و از اصولگرايان ميخواهيم براي جلوگيري از شکستن آرا در مقابل رقبا مسير ائتلاف را پيشه کنند.
* آمدن يا نيامدن هاشمي رفسنجاني در دورههاي قبل سابقه دارد. از نوع اظهارنظرهاي دوستان وي اينگونه استنباط ميشود که موضوع ترغيب به آمدن وي رشد يافته است اما موتلفه اسلامي منحصرا از نامزد اصولگراياني که ائتلاف ميکنند با محوريت روحانيت حمايت ميکند.
* درباره حضور اصلاحطلبان و برخي جريانات زاويهدار با انقلاب در انتخابات هماين طيفهاي سياسي وجود دارند و در انتخابات تاثير ميگذارند.البته بين اصلاحطلبان و جريان فتنه تفاوت وجود دارد. هر اصلاحطلب الزاما فتنهگر نيست. در جبهه اصلاحات افرادي وجود دارند که نظام، قانون و رهبري را قبول دارند اما اصولگرايان را قبول ندارند و با اصولگرايان در رقابت هستند. ما در حزب موتلفه مرز بين فتنهگري و اصلاحات را مشخص ميدانيم. بايد زمينه حضور اصلاحطلبان در انتخابات فراهم شود تا شاهد شور انتخاباتي باشيم.
*اينکه گفته شود موتلفه به دست بازار اداره ميشود، حرف نادرستي است. برخي از اعضاي حزب موتلفه کار تجاري انجام ميدهند اما قشر قالب اعضاي حزب را فرهنگيان و کارمندان تشکيل ميدهند.
* اجراي ناقص اصل 44، عدم توفيق دولتها در خصوصيسازي، مشکلات رونق اقتصادي و نرسيدن به حدي مطلوب در صادرات علت توجه مقام معظم رهبري به مباحث اقتصادي در نامگذاري سالهاي اخير است. عملکرد دولت در در بخش اقتصادي ضعيف، در بخش امدادي قوي، مسکن را قابل توجه، سياست را همراه با نقاط قوت و ضعف و تعامل با احزاب را صفر ارزيابي کرد.
http://www.PoliticalMarketing.ir/fa/News/7/نبي-حبيبي-راه-جلوگيري-از-انشقاق-،-ائتلاف-بزرگ-در-بين-اصولگرايان-است