سیاست و بازاریابی - روش پخت حلوا مرمری
روش تهیه حلوا مرمری
حلوا مرمری یکی از حلواهای خوشمزه و مجلسی است که می توانید آن را به راحتی در
منزل تهیه کنید. و از مهمانانتان پذیرایی کنید.
طرز تهیه حلوا مرمری :
مواد لازم برای حلوا مرمری:
آرد سفید | 1 پیمانه سرخالی |
آرد نخودچی | کمی بیشتر از نصف پیمانه |
کره یا مارگارین | 70 گرم |
پودر قند الک شده | کمتر از نصف پیمانه |
پودر دارچین | یک چهارم قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | یک چهارم قاشق چایخوری |
شکلات تیره | 80 گرم |
شکلات سفید | 90 گرم |
طرزتهیه حلوا مرمری :
ابتدا
شکلات ها را به روش بن ماری آب کنید. کره را در دمای محیط قرار بدهید. سپس آرد سفید را الک کنید و با حرارت ملایم تفت بدهید تا بوی خامی آن گرفته شود اما رنگ آرد تغییر نکند.
آرد را از تابه خارج کنید و آرد نخودچی را داخل تابه بریزید و حدودا 7-8 دقیقه با حرارت ملایم تفت بدهید. و بعد از تابه خارج کنید. هر دو آرد را با هم مخلوط کنید و الک کنید و به داخل تابه بریزید و روی شعله ی ملایم قرار بدهید.
کره را به آرد اضافه کنید و با هم تفت بدهید تا آرد و کره با هم خوب مخلوط شوند. در این مرحله آرد حالت پودری پیدا می کند که طبیعی است. اکنون پودر قند الک شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
آرد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. به یکی از ظرف های آرد
شکلات سفید بن ماری و پودر
زنجبیل را اضافه کنید و در ظرف دیگر پودر دارچین و
شکلات تیره بن ماری شده را اضافه کنید. هر دو ظرف را خوب مخلوط کنید. تا یکدست شوند. اگر سفت و خشک بود مقداری
شکلات دیگر به آن ها اضافه کنید تا نرم و روان و یکدست شود.
سپس مواد شکلاتی را به مواد سفید اضافه کنید و با قاشق به آرامی مخلوط کنید تا کاملا حل نشوند و طرح مرمر روی آن ایجاد شود.
اکنون قالب های سیلیکونی را با کمی
روغن چرب کنید. و خیلی سریع آن ها را داخل قالب ها بریزید زیرا اگر سرد شود، سفت می شود و شکل و حالت آن مشخص نمی شود.
در حین ریختن چند بار قالب را روی زمین بزنید، تا اگر هوایی بین آن ها وجود دارد، خارج شود.
سپس آن را چند
ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا سفت شود و خودش را بگیرد. در پایان آن ها را از قالب جدا کنید و در ظرف مورد نظر بچینید. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوا مجلسی )
طرز درست کردن حلوا مرمری
نکته برای تهیه ی حلوا مرمری :
• اگر قالب سیلیکونی نداشتید می توانید از قالب های دیگر برای تهیه ی حلوا مرمری استفاده کنید و در پایان آن ها را برش بزنید.
• دقت کنید آردها نباید زیاد تفت داده شوند زیرا رنگ و مزه ی آن ها تغییر می کند.
• آردها حتما باید الک شوند.
• به جای پودر قند می توانید از پودر شکر هم استفاده کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
http://www.PoliticalMarketing.ir/fa/News/170719/طرز-تهیه-حلوا-مرمری،-حلوایی-مجلسی