سیاست و بازاریابی - حتی بهترین و جامعترین برنامه های مالی، نیز در برخورد با اتفاقات غیرمنتظره در زندگی و یا کسب و کار، دچار مشکل و عدم اجرا می شوند.
تهیه یک برنامه، برای موفقیت در اهداف مالی، بسیار مهم است ولی از آن مهمتر، پیش بینی یک برنامه جامع و فراگیر، برای مدیریت مشکلات مالی، در هنگام بحران می باشد. در این مقاله از سایت موفق شو به این موضوع خواهیم پرداخت.
استراتژی برای پیش بینی و حل مشکلات مالی
شفاف سازی هزینه ها
اولین مرحله، از استراتژی مؤثر برای پیش بینی و حل مشکلات مالی، شفاف سازی هزینه هاست. اولین قدم، این است که هزینههای مربوط به مشکل مالی خود را تخمین بزنید. به عنوان مثال، اگر قصد جابجایی دفتر کسب و کار خود را داشته باشید، می بایست هزینه های مربوط به جابجایی و اجاره محل جدید را مشخص نمایید. هدف از انجام این کار، اطلاع از منابع مالی موردنیاز، در مواقع ضروری می باشد.
با انجام برخی تحقیقات و پیشبینیهای هزینه، میتوانید در هنگام بروز مشکلات مالی، اقدامات موردنیاز را سریعاً به مرحله اجرا درآورید.
حذف هزینه های غیرضروری
پس از شفافسازی هزینه ها و در دومین مرحله برای تدوین برنامه پیش بینی و حل مشکلات مالی، به حذف هزینه های غیر ضروری می پردازید. یک مدیر موفق، باید از همه هزینه های کسب و کار خود، آگاه باشد؛ و توان تشخیص هزینه های ضروری را داشته باشد. در صورت عدم توجه مدیر، لیست هزینه های ضروری، به قطاری لجام گسیخته از انواع هزینه ها تبدیل می شود. به یاد داشته باشید که هدف از حذف هزینه های غیر ضروری، استفاده صحیح از منابع مالی در دسترس می باشد.
تعیین منابع مالی در دسترس
پس از تهیه لیستی از هزینه های ضروری، در این مرحله از برنامه آمادگی برای حل مشکلات مالی، به تعیین منابع مالی در دسترس، می پردازید. اگر دارای حساب پس انداز اضطراری باشید، این امکان را دارید که در سریعترین زمان ممکن، مشکل را حل نمایید. ولی اگر موجودی حساب پس انداز شما کافی نباشد، می بایست به سایر گزینه های تأمین اعتبار، مانند اخذ وام، فکر نمایید.
حل مشکل مالی و بازگشت به روال عادی
در این مرحله از استراتژی پیش بینی و حل مشکلات مالی و پس از حل بحران، زمان آن فرا میرسد که اقدامات لازم را برای بازگشت به روال عادی در کسب و کار خود، انجام دهید. بهعنوانمثال، اگر از حساب پس انداز اضطراری خود، برداشت نموده اید و یا وامی دریافت کرده اید، لازم است، اقدامات مربوط به افزایش موجودی حساب پس انداز و یا بازپرداخت وام را برنامهریزی نمایید.
به یاد داشته باشید: که هر چه، به منابع مالی بیشتری، دسترسی داشته باشید، سریعتر و آسانتر میتوانید بر مشکلات مالی خود، غلبه نمایید.
http://www.PoliticalMarketing.ir/fa/News/120383/تعیین-استراتژی-مؤثر-برای-پیش-بینی-و-حل-مشکلات-مالی