سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

خداحافظی نجارها با مداد پشت گوش! نکات خواندني

خداحافظی نجارها با مداد پشت گوش!
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - ایسنا /یک سیستم جدید که برای کمک به نجاری ساخته شده است، با بهره‌گیری از فناوری واقعیت افزوده(AR) نیاز به مداد و متر را برای نجاران از بین می‌برد.
ربات‌های چوب‌بُر کارخانه‌ای ممکن است قادر به انجام کارهای نجاری به صورت سریع و پیچیده باشند، اما گران‌قیمت هستند. به علاوه، نجاران واقعی را از کار بیکار می‌کنند.
اکنون یکی از دانشجویان دانشگاه EPFL سوئیس یک سیستم واقعیت افزوده جدید ابداع کرده است که با هدایت دقیق دست‌های نجاران، تفاوت را رقم می‌زند و نیاز قدیمی آنها به مداد و متر را از بین می‌برد.
بازار


این سیستم توسط «آندریا ستیمی»(Andrea Settimi) و همکارانش در دانشگاه EPFL سوئیس توسعه داده شده است و به عنوان «نجاری افزوده»(Augmented Carpentry) شناخته می‌شود.
از نظر سخت افزاری، عمدتاً از تبلتی تشکیل شده است که بر روی اره یا ابزار برقی دیگری که توسط نجار استفاده می‌شود، نصب می‌شود و در صورت لزوم می‌توان آن تبلت را از ابزاری به ابزار دیگر جابجا کرد.


کاربران با استفاده از دوربین تبلت برای اسکن هر تکه چوبی که روی آن کار می‌کنند، شروع می‌کنند که به نرم‌افزار «نجاری افزوده» اجازه می‌دهد تا بداند با چه چیزی باید کار کند. سپس روی هر قطعه یک نشانگر می‌چسبانند. این کار به سیستم اجازه می‌دهد بعداً آن نقطه را شناسایی کند و جهت آن را در فضای سه بعدی تشخیص دهد.
در نهایت، کاربر نقشه‌های پروژه نجاری را بارگذاری می‌کند. هنگامی که نجار متعاقباً هر یک از تکه‌های چوب را روی صفحه تبلت مشاهده می‌کند، روی شیء با خطوطی با رنگ‌های متفاوت پوشانده می‌شود که دقیقاً محل برش‌ها را همراه با عمق، زاویه، طول و سایر اطلاعات هر برش نشان می‌دهد.
این خطوط تا کسری از میلی‌متر دقیق هستند و روی چوب نمایش داده می‌شوند؛ حتی زمانی که زاویه دوربین به همراه دید کاربر تغییر می‌کند.
مهمتر از همه اینکه دیگر نجار نیازی به اندازه‌گیری یا کشیدن خط روی چوب ندارد.

سیاست و بازاریابی

یکی از چالش‌های بزرگی که سازندگان با آن مواجه بودند، آموزش الگوریتم‌های بینش رایانه‌ای بود تا ابزارهای غیر مرتبط با پروژه و تکه‌های چوب قابل مشاهده در پس‌زمینه هر عکس را نادیده بگیرند، چرا که یک کارگاه نجاری یا کارخانه چوب‌بری پر از چنین حواس‌پرتی‌هایی است.
امید است که پلتفرم حاصل به‌زودی به شرکت‌های ساختمانی کوچک‌تر کمک کند تا با شرکت‌های بزرگ‌تری که بودجه بیشتری دارند، رقابت کنند. در عین حال که نجاران آن را به کار می‌گیرند.
ستیمی می‌گوید: «نجاری افزوده» با استفاده از پتانسیل همکاری انسان و ماشین برای نجاری مدرن و طراحی سازه‌های چوبی می‌تواند اطمینان حاصل کند که اپراتورهای انسانی در این فرآیند مشارکت دارند، بنابراین روش‌های نجاری دیجیتالی را ترویج می‌دهد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/773782/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لنوو رقیب مک مینی را با جدیدترین پردازنده اینتل معرفی کرد

سامسونگ احتمالاً برای توسعه تراشه‌های اگزینوس از هوش مصنوعی متا استفاده می‌کند

تصویر جدیدی از سحابی عقابِ

شیائومی با بهبودهای مهیج در دوربین، عکاسی موبایل را متحول می‌کند

آیا پرچم آمریکا هنوز روی ماه است و می‌توان با تلسکوپ آن را دید؟

مشخصات و قیمت ساعت هواوی واچ 5 لو رفت

پس‌زمینه متحرک جدید DOOM Slayer برای ایکس باکس منتشر شد

چشم‌ها از ADHD خبر می‌دهند

پژوهش جدید: مصرف غذاهای چرب و پرشکر می‌تواند توانایی جهت‌یابی و حافظه شما را مختل کند

استاندارد USB 2.0 رسماً 25ساله شد؛ رابطی که دنیا را تغییر داد

امیدی تازه‌ برای نوزادان متولدشده با سندرم ترک مواد افیونی

واقعیت مجازی و فریب بدن برای احساس گرما

دانشمندان ژنوم پسته کرمان را توالی‌یابی کردند

امارات در اقدامی تاریخی از هوش مصنوعی برای نوشتن قانون استفاده می‌کند

گوگل Gemini رسماً جایگزین دستیار گوگل در خودروها و ساعت‌های هوشمند می‌شود

ماموریت ناسا برای مطالعه «الکتروجت‌های شفق قطبی» آغاز شد

عینک هوشمند اپل همچنان در دست ساخت قرار دارد

چین یک سیستم برای مدیریت ترافیک فضایی طراحی می‌کند

مواد غذایی متهم پیامدهای آب‌وهوایی شد

مدل جهانی گوشی نئو 10 رؤیت شد؛ عرضه نزدیک است

آب اقیانوس‌ها قبلا سبز بوده و در آینده بنفش می‌شود!

روش بسیار خاص غذاهای ناسالم برای اختلال در مغز ما

یک نشانگر زیستی جدید برای پارکینسون کشف شد

جانبازان مشاورانی دلسوز برای مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند

سامسونگ روی باریک‌ترین گوشی تاشو دنیا کار می‌کند

رکوردزنی سلول خورشیدی سبز و خداحافظی با سرب

جانبازان مشاوران دلسوز برای مسئولان بنیاد هستند

معمای 30 ساله سیاه‌چاله‌ها حل شد

رونمایی از پنج آفت‌کش گیاهی جدید جهاددانشگاهی

توسعه ارائه خدمات رفاهی و درمانی در مجتمع ایثار گلستان

محققان روی بدن خرس‌های آبی خالکوبی کردند

به زودی زیستگاه فضانوردان در مدار ماه آماده می‌شود

امکان جست‌وجوی آنلاین اسامی مصدومان حادثه بندرعباس فراهم شد

اوپو هندزفری پشت‌باز می‌سازد

چین از فضاپیمای باری خود رونمایی کرد

اپل تیم هوش مصنوعی خود را دوباره سازمان‌دهی کرد؛ تغییری برای نجات سیری

استفاده از مدل‌های هوشمند برای شناسایی ریسک گزندگی عقرب‌

حمله گسترده به زیرساخت‌های کشور دفع شد

بازی جدید Skate به اتصال دائمی اینترنت نیاز خواهد داشت

سحابی و خوشه ستاره‌ای در قاب تلسکوپ هابل

جامعه ایثارگری در تحقق برنامه‌ های بنیاد نقش راهبردی داشته باشند

Ascend 910D معرفی شد؛ برگ برنده‌ی چین برای شکست دادن انویدیا در بازار هوش مصنوعی

داده‌هایی که هوش مصنوعی را «مسموم» می‌کنند

عیادت مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران از والدین سه شهید حجازی در گلوگاه

یوبیسافت متهم به جمع‌آوری داده‌های مخفی در بازی‌های تک‌نفره شد

کوچکترین قلب مصنوعی جهان در بدن کودک 7 ساله جای گرفت

پشت‌پرده ناپدیدشدن حشرات؛ فقط کشاورزی مقصر نیست!

احتمالاً بازی Until Dawn به سرویس پلی استیشن پلاس خواهد آمد

استقبال فوق العاده از ریمستر The Elder Scrolls 4: Oblivion در استیم ادامه دارد

با دو روی سکه سلول‌های زامبی آشنا شوید