سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

دانشمندان روش جدیدی برای ساخت شکلات کشف کردند نکات خواندني

دانشمندان روش جدیدی برای ساخت شکلات کشف کردند
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - ایسنا / دانشمندان راهی کشف کرده‌اند که به حل مشکل پایداری شکلات کمک می‌کند. آنها از کل غلاف کاکائو برای کاهش ضایعات و بهبود جریان درآمد کشاورزان استفاده می‌کنند. اما آیا شکلات ساخته شده به این روش می‌تواند به همان شیرینی باشد؟
پشت ظاهر شیرین شکلات‌سازی، بخشی با مشکلات جدی وجود دارد. قیمت کاکائو در سالهای 2023/2024 به بالاترین حد خود رسید، زیرا شرایط آب و هوایی نامناسب و گسترش سریع بیماری غلاف سیاه، باعث کاهش شدید محصول در ساحل عاج و غنا که دو کشور بزرگ تامین کننده کاکائو هستند، شد و جهان شاهد کاهش عملکرد 14.2 درصدی در این بخش بود.
به نقل از وایرد، این کاهش 14.2 درصدی به معنای کمبود حدود 462 هزار تُن و کمترین میزان ذخایر کاکائو در 22 سال اخیر بوده است. این می‌تواند به معنای قیمت‌ بالاتر شکلات باشد که به بالاترین سطح خود یعنی 12 هزار دلار در هر تُن، در نیمه اول سال 2024 رسید. کشاورزی کاکائو در حال حاضر یک تجارت دشوار است و بدون اقدام تولیدکنندگان بزرگ، ممکن است غیرممکن شود اما خوشبختانه یک تیم در موسسه فناوری فدرال زوریخ فکر می‌کنند که راه حلی پیدا کرده‌اند.
در دستور العمل‌های سنتی، دانه‌های کاکائو تخمیر شده با شکر تصفیه شده که معمولا از چغندر قند تهیه می‌شود، ترکیب می‌شود تا طعم شیرین و غنی را ایجاد کنند. با این حال، گروه سوئیسی، به رهبری پروفسور اریک ویندهاب(Erich Windhab) به مواردی فراتر از دانه‌ها نگاه کردند تا ببینند با در نظر گرفتن غلاف کاکائو بسیار بزرگ‌تر، چه کاری می‌توان کرد.
کیم میشرا(Kim Mishra)، نویسنده اصلی این مطالعه توضیح می‌دهد: در اطراف دانه‌ها، پالپ وجود دارد که آب بسیار شیرینی تولید می‌کند، و اندوکارپ که پودر فیبری تولید می‌کند می‌تواند آن آب را به ژل تبدیل کند. سپس از آن ژل شیرین کننده به جای شکر تصفیه شده از چغندر قند استفاده می‌شود و شما یک شکلات جدید خواهید داشت.
میشرا آن را طوری بیان می‌کند که ساده به نظر می‌رسد، اما تکمیل آن فرآیندی دشوار بود، که تقریبا به سه سال کار در کنار تحقیقات اختصاصی نیاز داشت که سه پایان‌نامه کارشناسی ارشد او را تشکیل داد. استفاده از مقدار زیادی از ژل شیرین کننده باعث می‌شد شکلات خمیری شود و استفاده کم از آن باعث می‌شد که محصول فاقد طعم شود.

سیاست و بازاریابی


اما آیا محصول جدید آزمون طعم را پشت سر می‌گذارد؟ میشا اینطور فکر می‌کند و توضیح می‌دهد که اگرچه طعم آن متفاوت است، اما همچنان جذاب است. او می‌گوید: قطعا تغییر در طعم ایجاد خواهد شد. شکلات همان حالت آب شدن، ظاهر یکسان و همان احساس را دارد، اما حس شیرینی متفاوتی ایجاد می‌کند.
میشا امیدوار است که با استفاده از کل غلاف کاکائو، پایداری تولید شکلات با کاهش قیمت برای اولین بار همراه باشد.
شکلاتی که فقط با استفاده از غلاف کاکائو ساخته می‌شود را می‌توان 100 درصد کاکائو در نظر گرفت، به این معنی که محصولات با درصد بالا را می‌توان با دانه‌های کمتری تولید کرد و راه حلی در برابر کمبودها ارائه کرد.
شرکت Voyage Foods مستقر در کالیفرنیا با انتخاب یک راه حل کاملا متضاد، شکلاتی کاملا بدون کاکائو تولید کرده است که از روغن خرما و هسته روغنی با گواهی RSPO، پروتئین دانه آفتابگردان و دانه انگور تهیه شده است.
شکلات بدون کاکائو ممکن است غیرقابل تصور به نظر برسد، اما گویا تا حدی موفق بوده است، و این شرکت به تازگی برنامه‌هایی را برای افتتاح یک کارخانه 284 هزار فوت مربعی در اوهایو به اشتراک گذاشته است.
در جای دیگر، شرکت مارس به دنبال یافتن ریشه واقعی مشکل با بهبود انعطاف پذیری گیاه بسیار مهم کاکائو است. این غول مواد غذایی بر روی توالی ژنوم عوامل بیماری‌زایی که عملکرد محصولات کشاورزی را ویران می‌کنند، از جمله بیماری غلاف سیاه کار می‌کند و امیدوار است که با درک مشکلات در سطح میکروسکوپی، بتواند درختان کاکائو انعطاف پذیر را انتخاب کند و به طور کلی از سردردهای عرضه این بخش عبور کند.
سوکانیا ناگ(Sukanya Nag) متخصص فناوری غذایی توضیح می‌دهد: فرآیند پردازش در دمای فوق بالا که شامل اعمال سطوح بالای فشار هیدرواستاتیک به محصولات کاکائو برای تثبیت ذرات کاکائو و جلوگیری از جدا شدن پودر کاکائو می‌شود، نیز می‌تواند موثر باشد.
این روش، طعم‌ها و مواد مغذی را حفظ می‌کند، عمر مفید را افزایش می‌دهد، بافت را اصلاح می‌کند و ایمنی غذا در محصولات کاکائو و شکلات را بدون تکیه بر حرارت یا نگهدارنده‌های شیمیایی تضمین می‌کند. در حالی که این روش هنوز تحت بررسی است، نویدبخش بهبود بافت محصولات شکلاتی، به ویژه در فرمولاسیون‌های جایگزین است.
به نظر می‌رسد که روح صنعت پذیرای ایده‌های جدید است، اما آیا عموم مردم از این شکلات جدید استقبال خواهند کرد و آیا روش منحصربه‌فرد ساخت شکلات موسسه فناوری فدرال زوریخ روزی از آزمایشگاه خارج خواهد شد؟

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/764384/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ضرورت همکاری بر رفع دغدغه‌های درمانی جامعه ایثارگری مازندران

طرح پایش تخصصی سلامت ویژه جانبازان و والدین معظم شهدا  برگزار شد

دفتر سوم و پنجم مجموعه کتاب های «وصیت نامه کامل شهدای» استان‌های «آذربایجان شرقی» و «زنجان» منتشر شد

نوار مغزی با خالکوبی حسگرها روی سر!

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی با مدیرعامل جمعیت هلال احمر

شهید، بالاترین درجات ایمان، تقوا و انفاق را تجربه کرده است

سیستم مورد نیاز بازی ایندیانا جونز اعلام شد

در چارچوب مصالح ملی باید از وضعیت فعلی فیلترینگ خارج شویم

شرکت Smilegate در استودیوی جدید بنیان‌گذار راکستار سرمایه‌گذاری کرد

ربات کوچکی که رکورد سوسک‌های واقعی را در سرعت شکست

ترامپ ممکن است جلوی موشک غول‌پیکر ناسا را بگیرد

جعبه گشایی تبلت 90 میلیونی سامسونگ

مک مینی 2024 اینجا است؛ قدرتمندترین مینی کامپیوتر اپل

سازنده Arc قابلیت‌های مرورگر هوش مصنوعی Dia را نمایش داد

آزمایش جالب: ویندوز 7 روی کمترین فضای ممکن نصب شد

ایربادز آنر Select LCHSE با طراحی خاص معرفی شد

اپل برای رفع ممنوعیت آیفون در اندونزی، یک میلیارد دلار سرمایه‌گذاری می‌کند

دولت آمریکا محدودیت‌های صادراتی جدیدی را علیه صنعت تراشه چین اعلام کرد

جمع‌بندی سالانه جذاب اپل موزیک در دسترس قرار گرفت

آنر لپ‌تاپ‌های X16 Plus و X14 Plus را با پردازنده نسل قبل معرفی کرد

تعیین تعرفه واردات موبایل به کمیسیون تلفیق برگشت

تصویرسازی هوش مصنوعی از خیابان‌ها با گوش دادن به صدای آنها

ساخت نانوبلورهایی که قادر به از بین بردن باکتری‌ها هستند

بازی/ Alpha Guns 2؛ بازگشت قهرمان

وان‌پلاس «سوپراستار میان‌رده‌ها» را می‌سازد؛ افشای مشخصات گوشی 13R

ویدیویی از پرواز هلیکوتر (Ingenuity) متعلق به ناسا در مریخ

آیفون 17 پرو دارای فریم تیتانیومی خواهد بود

اینتل کارت‌های گرافیک جدید Arc B580 و Arc B570 را با قیمت ارزان معرفی کرد

گلکسی زد فولد 7 از نمایشگر زد فولد SE بهره می‌برد و نمایشگر فلیپ 7 هم بزرگ‌تر می‌شود

آنر X9c اسمارت با دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی و تراشه مدیاتک معرفی شد

ادعای شرکت برزیلی: ما پیش از اپل تلفنی به‌ نام «آیفون» داشتیم

ریلمی نئو 7 در بنچمارک Geekbench دیده شد

فناوری XeSS2 اینتل برای بهبود عملکرد بازی‌ها معرفی شد

چند ثانیه آفرود در سیاره ی مریخ با perseverance

دوره «سواد رسانه‌ای برای سلامت زیست مجازی» برگزار شد

عینک هوشمند سامسونگ ژانویه از راه می‌رسد

عرضه جهانی پاوربانک 20 هزار میلی‌آمپرساعتی شیائومی با کابل یکپارچه آغاز شد

متا به اشتباه بزرگش در حذف محتواهای اینستاگرام اعتراف کرد

تبلیغات به «چت‌جی‌پی‌تی» وارد می‌شود

انتصاب سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان آذربایجان غربی

رندرهایی از کنسول دستی اقتصادی لنوو با تراشه جدید AMD Z2 منتشر شد

فایرفاکس اندروید نسخه دسکتاپ سایت‌ها را به‌صورت پیش‌فرض بارگذاری می‌کند

یک سفر کیهانی به کهکشانِ sombrero (کلاه مکزیکی)

انتصاب سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خراسان رضوی

ساخت بزرگ‌ترین شبیه‌سازی تکامل جهان با دومین ابررایانه سریع دنیا

اظهارات ضدو نقیض OpenAI درباره انتشار آگهی در پلتفرم هایش

مشخصات فنی تبلت کنسل‌شده پیکسل تبلت 2 گوگل فاش شد

«پرنده سیاه» به تاکسی آینده تبدیل می‌شود

ویدیویی از یک تکه سنگ در سیاره ی مریخ

ماهواره های استارلینک در فضا