سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

لیزر با کمک نانومواد سرطان پروستات را از بین برد نکات خواندني

لیزر با کمک نانومواد سرطان پروستات را از بین برد
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - ایسنا / در آزمایش بالینی روی 44 بیمار مبتلا به سرطان پروستات، با کمک نانوذرات طلا و لیزر، تومور سرطانی در 73 درصد از بیماران از بین رفت.
سرطان پروستات دومین عامل مرگ و میر ناشی از سرطان در میان مردان آمریکایی است. مطالعه‌ای که به تازگی توسط محققان دانشگاه ویرجینیا، دانشگاه میشیگان، دانشگاه تگزاس و چند مرکز تحقیقاتی دیگر انجام شده است، موفقیت بالینی یک روش درمانی جدید مبتنی بر نانوذرات را به اثبات رسانده است. در این روش علاوه بر نانوذرات از لیزر برای درمان سرطان پروستات استفاده شده است. نتایج این پروژه در قالب مقاله‌ای در نشریه Journal of Urology منتشر شده است.
در این مطالعه که شامل 44 مرد مبتلا به سرطان پروستات بود، از نانوپوسته‌های طلا در ترکیب با تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI) و همجوشی اولتراسوند استفاده شد. همجوشی اولتراسوند روش پیشرفته‌ای است که کیفیت داده‌های MRI را افزایش می‌دهد. آن‌ها با این روش موفق به هدف قرار دادن و حذف دقیق بافت سرطانی پروستات شدند.
نانوپوسته‌های طلا ذرات بسیار ریزی هستند که هزاران برابر کوچک‌تر از موی انسان هستند و می‌توان آن‌ها را طوری مهندسی کرد که طول موج‌های خاصی از نور را به شدت جذب کرده و گرما تولید کنند. در این پروژه، نانوپوسته‌های طلا برای انباشته شدن در تومورها طراحی شده‌اند که امکان درمان با لیزر نزدیک به مادون قرمز بسیار هدفمند را فراهم می‌کنند. آنها بافت سرطانی را گرم کرده و از بین می‌برد و در عین حال سلول‌های سالم اطراف را دست نخورده حفظ می‌کنند.
به نقل از ستاد نانو، این روش ابتکاری که فرسایش فتوترمال کانونی هدایت شده با نانوذرات نامیده می شود، سلول‌های سرطانی را در 73 درصد بیماران پس از 12 ماه با موفقیت از بین برد. نکته مهم این است که این درمان با حفظ عملکردهای کلیدی، از جمله سلامت ادراری و جنسی، و بدون عوارض جانبی مشاهده شده، توانست به این نتایج دست یابد، که نشانگر بهبود قابل توجهی در کیفیت زندگی بیماران است.
جنیفر ال وست، از محققان این پروژه در دانشگاه ویرجینیا، می‌گوید: «یافته‌های ما نشان‌دهنده یک گام بزرگ رو به جلو در درمان سرطان پروستات است. این درمان نه تنها به طور موثر سلول‌های سرطانی را از بین می‌برد، بلکه کیفیت زندگی را نیز بهبود می‌دهد، که یک پیروزی بزرگ برای بیماران است.»
وست می‌افزاید: «این مطالعه قدرت همکاری بین رشته‌ای را نشان می‌دهد. ما با هم مرزهای درمان سرطان را جابه‌جا کرده و در خط مقدم این نوآوری هیجان‌انگیز حرکت می‌کنیم.»

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/758731/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جزییات برگزاری مسابقات بین‌المللی هوش مصنوعی و برنامه سازی

ربات های جالب سازنده را ببینید

گام های بلند کیش در مسیر بهبود کیفی وکمی آموزش

شرکت عمران، آب و خدمات کیش نائب قهرمان مسابقات فوتبال هفت نفره کارگری کشور شد

پنجمین دوره جشنواره فیلم کوتاه موج کیش کلید خورد

بیانیه مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص حمایت از مردم فلسطین و لبنان

دیدار فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در استان مرکزی

بازی Subnautica 2 برای ایکس‌باکس و کامپیوتر معرفی شد

حمله سایبری به زیرساخت های ارتباطی کشور از 174 کشور دنیا

فرود نرم و کنترل شده ی فضاپیمای Starship در اقیانوس

با چوب جادویی هوش مصنوعی king تصاویر را به ویدیو تبدیل کنید

احتمالا عرضه Call of Duty Black Ops 6 برای پلی استیشن سودآورتر از ایکس باکس خواهد بود

اعطای جایزه دکترای نوآوری اسپانیا به محقق ایرانی

چین برای پایگاه‌های قمری آینده آجر می‌سازد

عملکرد قابلیت ترجمه هم‌زمان عینک هوشمند

تقریظ مقام معظم رهبری بر کتاب «پاییز آمد» در زنجان رونمایی شد

نسخه ویژه گلکسی زد فولد معرفی شد؛ باریک‌ترین و پیشرفته‌ترین گوشی تاشوی سامسونگ

آزمایش خون یک ساعته فقط با یک قطره خون

یکی از مهمترین کاربردهای ماهواره «خیام» حل مسائل حیطه منابع آبی است

چین میدان مغناطیسی 800 هزار قدرتمندتر از زمین ایجاد می‌کند

این فناوری هر جسمی را به سطح لمسی خازنی تبدیل می‌کند

کارت گرافیک انویدیا RTX 5090 حین تست در کارخانه‌ای دیده شد