سیاست و بازاریابی

آخرين مطالب

راه اندازی 2000 سایت نسل پنجم در کشور نکات خواندني

راه اندازی 2000 سایت نسل پنجم در کشور
  بزرگنمايي:

سیاست و بازاریابی - ایسنا / رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: توسعه شبکه سیار نسل پنجم در ایران در دستور کار قرار گرفته و تاکنون حدود 2000 سایت راه‌اندازی شده است و بررسی چالش‌ها و فرصت‌های استقرار 5G در جنوب آسیا و نگاهی به آینده این فناوری و نسل ششم شبکه‌های ارتباطی (6G) بسیار با اهمیت است.
کارگاه آخرین گرایش‌ها و فناوری‌های نوین شورای رگولاتوری‌های جنوب آسیا (SATRC) به میزبانی ایران با حضور ماسانوری کندو، دبیرکل جامعه مخابراتی آسیا و اقیانوسیه (APT) و کشورهای هند، مالدیو، نپال، پاکستان، بنگلادش، بوتان، سریلانکا و افغانستان در تهران برگزار شد.
حمید فتاحی-قائم مقام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- در آغاز به کار این نشست با محکومیت اقدام جنایتکارانه رژیم اسرائیل در بکارگیری تجهیزات مخابراتی به عنوان ابزار ترور و کشتن زنان و کودکان بی‌گناه گفت: تجهیزاتی که با تلاش دانشمندان حوزه مخابرات و ارتباطات طراحی و تولید شده است و می‌بایست به عنوان ابزار ارتباطی برای تسهیل امور مردم به کار گرفته شود، در اقدامی بی‌سابقه، به عنوان سلاح کشتار جمعی بکار برده شده است.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تاکید کرد: بر همین اساس لازم است همه کشورهای عضو ITU برای جلوگیری از این بدعت خطرناک اعتراض خود را اعلام کرده و تصمیم لازم برای تنبیه این رژیم متخلف گرفته شود.
وی با اشاره به اینکه نشست SATRC فرصتی برای تبادل دانش و تجربیات و تقویت همکاری‌های مشترک میان کشورهای منطقه جنوب آسیا است، افزود: امیدواریم با هم‌اندیشی و تعامل سازنده، بتوانیم راهکارهای نوینی برای چالش‌های پیش روی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی ارایه کنیم.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه توسعه سریع زیرساخت‌های ارتباطی و روندهای فناورانه، نقش مهمی در توانمندسازی جوامع و تسریع رشد اقتصادی ایفا می‌کنند، گفت: در دنیایی که روز به روز به دیجیتالی‌تر شدن نزدیکتر می‌شود، یافتن تعادلی میان سه عنصر امنیت سایبری، حریم خصوصی و نوآوری بسیار ضروری است. همچنین با سرعت پیشرفت در فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی (AI)، نیاز به سیاست‌ها و مقرراتی مناسب برای استفاده از این فناوری‌ها به شیوه‌ای مسئولانه، بیش از پیش احساس می‌شود.
فتاحی اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران با درک اهمیت حیاتی فناوری‌های نوین در توسعه ارتباطات پایدار، جایگاه ویژه‌ای را برای این حوزه در برنامه‌های راهبردی خود پیش‌بینی کرده است.
وی هدف از این رویکرد را بهره‌برداری حداکثری از ظرفیت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات به منظور ارتقاء زندگی شهروندان، افزایش بهره‌وری در بخشهای مختلف اقتصادی و حرکت به سوی دولت هوشمند عنوان کرد.
رئیس رگولاتوری با اشاره به گسترش پهن باند ثابت و سیار به عنوان یکی از مهمترین دستاوردهای سالهای اخیر کشورمان گفت: در سالهای اخیر توسعه پوشش فیبرنوری با طرح ملی فیبرنوری منازل و کسب و کارها در دستور کار قرار گرفته و در حال انجام است.
فتاحی تصریح کرد: این فناوری نه تنها به بهبود کیفیت دسترسی به اینترنت کمک می‌کند، بلکه پایه‌گذار زیرساختی پایدار برای پذیرش فناوری‌های نوظهور و آینده محور است و فیبرنوری با فراهم آوردن سرعت‌های گیگابایتی و افزایش اطمینان‌پذیری، راه را برای شهرهای هوشمند، بهداشت دیجیتال و آموزش از راه دور هموار می‌کند و ما در نظر داریم از طریق سیاستهای مناسب، سرمایه‌گذاری‌های پایدار در این بخش را تضمین کنیم و اطمینان حاصل کنیم که این خدمات به شکلی عادلانه در دسترس همگان قرار گیرد.
قائم مقام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به فناوری 5G به عنوان یکی از نقاط عطف تحول دیجیتال گفت: توسعه شبکه سیار نسل پنجم در ایران در دستور کار قرار گرفته و تاکنون حدود دو هزار سایت راه‌اندازی شده است و بررسی چالش‌ها و فرصت‌های استقرار 5G در جنوب آسیا و نگاهی به آینده این فناوری و نسل ششم شبکه‌های ارتباطی (6G) بسیار با اهمیت است.
حمید فتاحی افزود: ارتباطات ماهواره‌ای نیز به عنوان یکی از فناوری‌های در حال رشد، نقش حیاتی در دسترسی به ارتباطات جهانی و کاهش شکاف دیجیتال ایفا می‌کند. با ظهور منظومه‌های ماهواره‌ای و توسعه فناوری‌ های ماهواره‌ای برای ارایه خدمات پهن باند، شاهد تغییرات عمده‌ای در نحوه اتصال جوامع به اینترنت خواهیم بود.
براساس اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، وی با تاکید بر نقش حیاتی این فناوری به ویژه در مناطقی که از پوشش زمینی کافی برخوردار نیستند، گفت: در این راستا رفع چالش‌های مرتبط با این فناوری‌ها از جمله رعایت حقوق سرزمینی کشورها و حریم خصوصی استفاده‌کنندگان و الزام به رعایت مقررات بین‌المللی دارای اهمیت بسزایی است.
فتاحی با اشاره به ظرفیت سازمانهای منطقه‌ای و بین‌المللی در کنار دولت‌ها در تصمیم‌سازی به منظور استفاده صلح‌آمیز از فناوری‌های جدید، استفاده حداکثری از فرصت‌ها و غلبه بر چالش‌های آن عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران در حوزه فناوری‌های نوین در سطح داخلی با اقداماتی مانند سیاستگذاری و وضع قوانین و مقررات به قانونمندسازی این حوزه‌ها می‌پردازد و در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز با حضور فعال و مداوم در مجامع تخصصی بین‌المللی همواره تلاش کرده با توجه به اهداف آنها، برنامه‌های توسعه خود را با جدیت دنبال کند و در برنامه‌های بین‌المللی مرتبط، مشارکت حداکثری داشته باشد.

لینک کوتاه:
https://www.siasatvabazaryabi.ir/Fa/News/757282/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

2 مشکلی که انتظار داریم در مدل بعدی گوشی تاشو گوگل برطرف شوند

بازی S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chernobyl شامل برخی عناصر از نسخه اول می‌شود

تنزل رتبه ایران و هشداری برای حوزه حکمرانی هوش مصنوعی

گوشی گیمینگ جدید رد مجیک بنچمارک ها را به آتش کشید

ریمستر بازی Legacy of Kain: Soul Reaver پیش‌فروش خوبی داشته است

سپردن کنترل ربات‌ها به هوش مصنوعی به همان بدی است که فکرش را می‌کنید!

بومی‌سازی «ساعت اتمی» برای اندازه‌گیری زمان با دقت صدم نانوثانیه

زمان آغاز نخستین فصل بازی Marvel Rivals اعلام شد

قدرتمندترین تراشه هوش مصنوعی انویدیا بیش از حد داغ می شود

شلواری که پیاده‌روی را آسان می‌کند

هوش مصنوعی تعامل با مردم کره زمین را آسان‌تر می‌کند؟

رکورد تعداد کاربران همزمان Half-Life 2 شکسته شد

تراشه‌های هوش مصنوعی جدید انویدیا بیش از حد داغ می‌شوند

نور خاطرات ترسناک را پاک می‌کند!

«اسپیس‌ایکس» یک ماهواره مخابراتی را برای استرالیا پرتاب کرد

اولین کیوبیت مکانیکی روی بلور یاقوت کبود ایجاد شد

آزمایش موشک مافوق صوت هند با برد بیش از 1500 کیلومتر

جوایز بتل پس‌های قدیمی Fortnite را نمی‌توان خریداری کرد

ایلان ماسک دوباره ویدئویی از کاربر ایرانی منتشر کرد

عملکرد همزمان حذف شوری آب و تولید برق در پژوهش استاد شریف

هوش مصنوعی و ریزپرنده‌ها؛ انقلابی در فناوری‌های پیشرفته

پاسخ تکان‌دهنده و جنجالی هوش مصنوعی جمنای: لطفا بمیر!

عمر باتری شیائومی 15 پرو، گوشی‌های پرچم دار اپل و سامسونگ را درهم کوبید

ارمغان هوش مصنوعی برای تحول مواد 2بعدی

امید برای درمان بیماری نورون حرکتی با راهکار نانویی

اولین بنچمارک از پردازنده‌های Arrow Lake T اینتل؛ بهبود ناچیز نسبت به نسل قبل!

تشخیص همزمان 20 نوع ویروس در یک ساعت با آزمایشگاه روی تراشه

هواوی احتمالاً برای رونمایی تبلت میت‌پد پرو 13٫2 آماده می‌شود

افراد محروم از سفر فضایی با شرکت در یک مسابقه به فضا می‌روند

آسترو بات به طور قابل توجهی باعث افزایش بازیکنان پلی‌استیشن 5 شده است

ابداع یک جلیقه رباتیک برای تسهیل پیاده‌روی سالمندان

پس‌لرزه‌های بازگشت ترامپ؛ خروج دومین سازنده بزرگ کارت‌های گرافیک دنیا از چین!

دستیابی ایران به فناوری اکتشاف در عمق 2000 متری دریا

تولید نرم افزار مدیریت و ناوبری پهپاد

عینک هوشمند XR سامسونگ در سال 2025 معرفی می‌شود

لپ‌تاپ دونمایشگره ایسوس با تراشه پرقدرت Core Ultra 9 285H در امارات رؤیت شد

توسعه سامانه مکان‌یابی بی‌درنگ برای ردیابی کالاهای صنعتی ایرانی

اپل احتمالاً تلویزیون می‌سازد؛ ادعای بحث‌برانگیز بلومبرگ

دولوپری بازی Cyberpunk 2077 را روی گوشی با پردازنده Snapdragon 8 Elite اجرا کرد

شکایت مردم از فروشگاه‌های اینترنتی پیگیری می‌شود؟

ردیاب هوشمند ایرتگ 2 اپل با این ویژگی‌ها در راه است

کوکاکولا با هوش مصنوعی تبلیغ ساخت

عکس‌هارو راحت ذخیره کن

آزمایش عجیب از زنده شدن ماهی یخ زده با نیتروژن مایع

عضو شورای عالی فضای مجازی: همان‌ها که فیلترشکن می‌فروشند جلوی اجرای قانون را هم گرفته‌اند

تشخیص غدد لنفاوی درگیر سرطان با بومی سازی یک رادیوداروی تحریمی

گزارش تابستان 1403 رگولاتوری؛ میزان شکایت از حوزه سیار 10 درصد افزایش پیدا کرده است

فروش رسمی هدست اپل ویژن پرو در دو بازار جدید و با قیمت بیشتر آغاز شد

حل معضل تامین سوخت و گرمایش در سنگرهای مرزبانی مناطق سردسیر

درخواست ترسناک هوش مصنوعی جمینای گوگل از یک کاربر: «لطفاً بمیر»