سیاست و بازاریابی
12 دلیل (خواص) برای خرید و مصرف روزانه قهوه (اسپرسو، کاپوچینو، فرانسه، لته و ...)
يکشنبه 23 آذر 1399 - 14:42:14
سیاست و بازاریابی - در ابتدا بگذارید سوالی را بپرسم، قهوه برای سلامتی و بدن مفید است یا مضر؟
شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد و با جستجو در اینترنت به پاسخ‌های متفاوتی که به این سوال داده شده است مواجه شده باشید!
برخی به دلیل خواص آنتی اکسیدانی بالای قهوه، این نوشیدنی را برای سلامتی مفید می‌دانند و برخی دیگر به دلیل عوارضی از جمله تپش قلب، این نوشیدنی را مضر می‌دانند. 
در این مقاله قصد داریم پاسخ این سوال را با بیان 12 مورد از خواص قهوه (فارغ از نوع اسپرسو، فرانسه و ترک) به روشنی بیان کنیم.
1. آنتی اکسیدان بسیار بالای قهوه
اولین خاصیتی که قهوه را از سایر نوشیدنی‌ها متمایز می‌کند میزان آنتی اکسیدان بالا است. میزان آنتی اکسیدان قهوه حتی از کاکائو و چای سبز که به عنوان منابع غنی آنتی اکسیدان شناخته می‌شوند بیشتر است و می‌توان از آن به عنوان پادشاه آنتی اکسیدان مواد غذایی یاد کرد.
آنتی اکسیدان چیست؟
آنتی اکسیدان از ترکیب دو عبارت آنتی + اکسید تشکیل شده است و همانطور که از نام این ماده غذایی مشخص است آنتی اکسیدان به ماده‌ای گفته می‌شود که فرایند اکسیداسیون یا واکنش سلولی در برابر اکسیژن در بدن را مهار می‌کند. اکنون این سوال پیش می‌آید که اکسیداسیون چیست؟
همانطور که در فوق اشاره شد اکسیداسیون یک واکنش شیمیایی است که سبب تولید رادیکال‌های آزاد و واکنش‌های شیمیایی زنجیره‌ای دیگر می‌شود که سبب آسیب‌های سلولی در بدن می‌گردد.
برخی از رفتارهای اشتباه از جمله مصرف سیگار، مصرف مواد مخدر، رژیم غذایی نامناسب، قرار گرفتن در معرض مواد شیمایی و اشعه خورشید سبب تولید رادیکال‌های آزاد در بدن می‌شود که عوارضی از جمله سرطان و بیماری‌های قلبی را به همراه دارد.
از جمله مهم‌ترین خواص آنتی اکسیدان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
پیشگیری از انواع سرطان؛
پیشگیری از انواع بیماری‌های قلبی و عروقی؛
پیشگیری از انواع سکته؛
پیشگیری از آرتروز؛
افزایش طول عمر
2. تقویت حافظه‌ی کوتاه مدت
بر اساس تحقیقی که گروهی از محققان اتریشی بر روی دانشجویان داوطلب انجام دادند مشخص گردید حافظه کوتاه مدت داوطلبانی که روزانه 100 میلی گرم کافئین (میزان کافئین موجود در یک فنجان قهوه) دریافت می‌کنند عملکرد بهتری نسبت به سایر دانشجویان دارد.
در رابطه با نحوه‌ی دقیق عملکرد کافئین بر روی مغز اطلاعات دقیقی به دست نیامد اما آنچه مشخص گردید تاثیر کافئین بر روی قسمت‌های خاصی از مغز است که تاثیر مستقیم در حافظه کوتاه مدت و افزایش عملکرد مغز دارد.

سیاست و بازاریابی

3. کاهش خطر ابتلا به آلزایمر و زوال عقل
بر اساس یک مطالعه انجام شده در کشور فنلاند مشخص گردید که مصرف روزانه 3 تا 5 فنجان قهوه 65% خطر ابتلا به آلزایمر و زوال عقل در میانسالی را کاهش می‌دهد.
در رابطه با نحوه عملکرد قهوه بر روی کاهش خطر ابتلا به آلزایمر و زوال عقل دو نظریه وجود دارد.
نظریه اول بیان می‌کند که آلزایمر و زوال عقل یکی از عوارض دیابت نوع 2 است و از آنجا که قهوه در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 بسیار موثر است آلزایمر و زوال عقل را کاهش می‌دهد.
نظریه دوم اینطور بیان می‌کند که دو نشانه اصلی بیماری آلزایمر پلاک‌های آمیلوئیدی و کلاف‌های رشته‌ای داخل نورونی هستند. مصرف قهوه از ایجاد این پلاک‌ها و کلاف‌ها که دلیل اصلی بیماری آلزایمر است جلوگیری می‌کند.
4. کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی
بر اساس مطالعه‌ی دیگری که در رابطه با مصرف قهوه در کشور هلند بر روی 37،000 نفر طی مدت 13 سال انجام شد مشخص گردید مصرف روزانه 2 تا 4 فنجان قهوه (بدون توجه به نوع اسپرسو، کاپوچینو، امریکانو، فرانسه و ترک) خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را به میزان 20 درصد کاهش می‌دهد. البته این نکته را فراموش نکنید که هنگام خرید قهوه به فروشنده اعلام کنید که تصمیم دارید از چه وسیله‌ای (موکاپات، دستگاه اسپرسوساز، فرنچ پرس، دستگاه فرانسه ساز، قهوه جوش و جذوه) برای تهیه قهوه استفاده کنید.
اگر با طرز تهیه قهوه با موکاپات، فرنچ پرس و قهوه جوش آشنایی ندارید می‌توانید مقاله " ساده‌ترین روش‌های تهیه قهوه در خانه، طرز تهیه قهوه آسان " را مطالعه نمایید. 
یکی از خواص اصلی قهوه جلوگیری از التهاب است و همین موضوع سبب می‌شود مصرف قهوه صدمات شریانی ناشی از التهابات را کاهش داده و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی کاهش یابد.

سیاست و بازاریابی

5. کاهش خطر ابتلا به سرطان
قهوه سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات در مردان می‌شود، همچنین بر اساس تحقیقات انجام شده در دانشکده بهداشت هاروارد مشخص شده است که زنانی که در روز حداقل 4 فنجان قهوه می‌نوشند به میزان 25 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به انواع سرطان کبد، روده بزرگ، سینه و آندومتر قرار می‌گیرند. یکی از دلایل این موضوع خاصیت ضد التهابی قهوه می‌باشد.
6. کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2
یکی از خواص ویژه‌ی قهوه کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 است. بر اساس تحقیقی که در سال 2009 انجام شد مشخص گردید مصرف روزانه چهار فنجان قهوه خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را به میزان 50 درصد کاهش می‌دهد.
از جمله عللی که دانشمندان برای این موضوع بیان کرده‌اند خاصیت ضد التهابی قهوه، اسید کافئیک موجود در قهوه و محافظت از سلول‌های تولید کننده انسولین توسط قهوه است.
7. کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های کبد
همانطور که در بالا اشاره شد یکی از تاثیرات قهوه کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد است. علاوه بر این، دانشمندان معتقدند که مصرف روزانه 4 فنجان قهوه (به طور متوسط) خطر ابتلا به بیماری‌های کبد را کاهش می‌دهد.
قهوه با سطح آنزیم‌های کبدی ارتباط معکوس دارد به طوریکه هر چه مصرف قهوه افزایش ‌یابد سطح آنزیم‌های کبدی ناشی از التهابات کبد کاهش می‌یابد.
لازم به ذکر است که مصرف بیش از حد قهوه عوارضی از جمله تپش قلب را در پی خواهد داشت. دانشمندان در تحقیقات خود به طور متوسط روزانه 4 فنجان قهوه را مناسب اعلام کرده‌اند.
8. افزایش و بهبود عملکرد فیزیکی
یکی از مواردی که بسیار مشاهده می‌گردد توصیه‌ی مربیان به ورزشکاران در جهت مصرف کافئین قبل و بعد از تمرینات ورزشی است.
مصرف روزانه 500 میلی گرم (5 فنجان قهوه) قهوه (هم قبل از تمرینات ورزشی و هم پس از تمرینات ورزشی) سبب افزایش استقامت، تقویت انقباض عضلات، بهبود عملکرد فیزیکی و کاهش درک درد در عضلات می‌شود.
9. کاهش افسردگی
براساس تحقیقات محققین در رابطه با تاثیر قهوه در میزان افسردگی مشخص شده است که بین میزان مصرف قهوه و خطر ابتلا به افسردگی رابطه‌ای معکوس وجود دارد.
مصرف قهوه خطر ابتلا به افسردگی را به میزان 20 درصد کاهش می‌دهد. دلیل این موضوع کنترل انتقال دهنده‌های عصبی دوپامین و سروتونین است.

سیاست و بازاریابی

10. کاهش خطر ابتلا به نقرس
یکی از تاثیرات بسیار مفید قهوه که در مقالات و سایت‌های مرتبط با قهوه کمتر به آن اشاره شده است کاهش خطر ابتلا به نقرس است. بر اساس تحقیقاتی که در رابطه با مصرف قهوه بر روی حدود 90،000 پرستار در طی مدت 26 سال انجام شد مشخص گردید افرادی که روزانه بیش از 4 فنجان قهوه می‌نوشند 57 درصد کاهش خطر ابتلا به نقرس را داشته‌اند. همچنین در این تحقیقات مشخص گردید افرادی که روزانه بین 1 تا 3 فنجان قهوه می‌نوشند حدود 22 درصد کمتر خطر ابتلا به نقرس را تجربه کرده‌اند.
علاوه بر تحقیقات فوق تحقیقات دیگری در مقیاس بزرگ بر روی جامعه‌ای از مردان صورت گرفت که در نتیجه آن مشخص شد مصرف روزانه 4 تا 5 فنجان قهوه به میزان 40 درصد و مصرف روزانه 6 فنجان قهوه به میزان 60 درصد خطر ابتلا به نقرس را کاهش می‌دهد.
براساس تحقیق صورت گرفته بر روی پرستاران مشخص گردید خواص آنتی اکسیدانی قهوه با کاهش اسید اوریک می‌تواند خطر نقرس را کاهش دهد (غلظت بالای اسید اوریک یکی از علل اصلی بروز بیماری نقرس است).
شاید اکنون به این نتیجه رسیده باشید که مصرف قهوه، دومین نوشیدنی پرطرفدار جهان را آغاز کنید اگر اینگونه هست پایان مقاله را مطالعه بنمایید
11. بهبود عملکرد مغز و خلق و خو
کافئین موجود در قهوه باعث افزایش عملکرد مغز می‌شود. نحوه‌ی این عملکرد به این صورت است که کافئین (که به عنوان ماده‌ی محرک شناخته می‌شود) با مسدود کردن پیام‌رسان‌های عصبی گیرنده‌های آدنوزین، باعث افزایش آمادگی مغز برای حرکت و کار می‌شود. کافئین علاوه بر این بر پیام‌رسان‌های عصبی دیگر شامل نورآدرنالین (Noradrenaline)، دوپامین (ِDopamine) و استیل‌کولین (Acetylcholine) تاثیر گذار است. این پیام‌رسان‌های عصبی روی روحیه و وضعیت ذهنی انسان تاثیر می‌گذارند که هم در بهبود عملکرد مغز تاثیر گذار است و هم در بهبود روحیه و خلق و خو
12. قهوه و کاهش وزن
بی شک همه‌ی شما مطالب و سخنانی در رابطه با قهوه و کاهش وزن شنیده‌اید و رژیم‌های غذایی بسیاری را مشاهده کرده‌اید که در آن‌ها مصرف قهوه توصیه شده است. در این قسمت قصد داریم تا در این رابطه با شما سخن بگوییم.
تحقیقات انجام شده بر روی تاثیر قهوه در کاهش وزن مثبت ارزیابی شده است. بر اساس این تحقیقات مصرف قهوه متابولیسم بدن را از 3 تا 11 درصد افزایش می‌دهد. همچنین مصرف قهوه می‌تواند میزان سوخت چربی در بدن را از 10 تا 30 درصد افزایش دهد که این میزان در افراد مختلف متفاوت است.
کافئین موجود در قهوه چربی‌های بدن را تجزیه کرده و با در دسترس قرار دادن و مصرف اسیدهای چرب موجب کاهش وزن و افزایش متابولیسم می‌گردد.
البته مصرف مرتب قهوه و عادت کردن بدن به این ماده غذایی می‌تواند از اثرات چربی سوزی این ماده بکاهد.
با توجه به فواید بسیار قهوه که در بالا اشاره شد قهوه می‌تواند سبب بروز مشکلاتی برای برخی افراد گردد که از جمله آن‌ها می‌توان به کاهش کیفیت خواب، افزایش فشار خون، بروز استرس و اضطراب اشاره کرد. افزایش فشار خون ناشی از قهوه دائمی نبوده و پس از چند ساعت از بین خواهد رفت. همچنین کافئین موجود در قهوه می‌تواند در برخی از افراد سبب بروز حساسیت شود. در صورت مصرف قهوه و بروز حساسیت علائم آن تا چند ساعت پس از مصرف از بین خواهد رفت.
اگر شما به مصرف روزانه قهوه عادت کرده‌اید و قصد کاهش مصرف قهوه را دارید بهتر است مصرف خود را به تدریج کاهش دهید تا از بروز علائمی همچون سر درد که ناشی از کاهش مصرف کافئین می‌باشد جلوگیری کنید.

سیاست و بازاریابی

با توجه به مطالبی که در فوق اشاره شد شاید این سوال پیش بیاید که چه میزان قهوه برای مصرف روزانه مناسب است؟
در پاسخ به این سوال باید گفت که به طور متوسط مصرف 4 فنجان قهوه در روز مناسب است البته باید به این نکته توجه داشت که میزان کافئین موجود در یک فنجان قهوه بر اساس نوع قهوه و روش دم‌آوری قهوه متفاوت است. برای مثال قهوه‌های روبوستا دارای میزان کافئین بیشتری نسبت به قهوه‌های عربیکا هستند.
اگر این سوال برای شما پیش آمده است که تفاوت قهوه روبوستا و عربیکا در چه چیز است جای نگرانی نیست ما در مقاله " معرفی قهوه عربیکا، قهوه روبوستا؛ میزان کافئین، اسیدیته و خواص " به طور مفصل هر یک از این قهوه‌ها را برای شما شرح داده‌ایم با مطالعه این مقاله پاسخ این سوال و سایر سوال‌های خود را به راحتی بدست خواهید آورد.
همچنین قهوه‌ی اسپرسو دارای کافئین بیشتری نسبت به قهوه فرانسه و ترک است. یعنی یک فنجان قهوه اسپرسو (با شرط برابر بودن میزان قهوه) میزان کافئین بیشتری نسبت به قهوه فرانسه دارد.
اکنون اگر سوالی در رابطه با انواع روش‌های تهیه‌ی قهوه برای شما پیش آمده است پاسخ سوال خود را در مقاله‌ی " تفاوت بین قهوه ترک، قهوه فرانسه و قهوه اسپرسو در چیست؟ " خواهید یافت.
اوسکافه چیست؟
مجموعه اوسکافه سال‌ها است که در زمینه تهیه و رُست قهوه از بهترین مزارع کشورهای دنیا فعالیت می‌نماید و در این سال‌ها، اوسکافه همیشه به عنوان یک برند ارائه کننده قهوه‌ی با کیفیت، اصیل و قیمت مناسب بر سر زبان‌های کافه‌های شهرهای ایران از جمله تهران بوده است.
این مجموعه پس از دریافت درخواست‌های مکرر از سوی باشگاه مشتریان و همچنین افزایش مشکلات اقتصادی در جامعه، تصمیم گرفت تا در راستای ارائه خدمات بهتر به مشتریان و انجام مسئولیت اجتماعی خود محصولات و پکیج‌های خود را به صورت آنلاین در اختیار مشتریان و دوست‌داران قهوه قرار دهد تا دوست‌داران قهوه بتوانند قهوه‌ای با کیفیت را در کافه‌ی خانه خود داشته باشند.
در این راستا با راه اندازی وب سایت اوسکافه اولین گام را در ارائه خدمات بهتر و انجام مسئولیت اجتماعی خود برداشت.
مزیت رقابتی که سبب شد اوسکافه در ابتدای مسیر خود در فروش آنلاین، بتواند نیاز حجم بسیاری از دوست‌داران قهوه را برآورده کند قیمت مناسب و کیفیت بالای محصولات اوسکافه بوده است.
از گذشته تا به امروز یکی از درخواست‌های مشتریان این مجموعه پکیج‌های هدیه و مناسبتی بوده است. به همین جهت این مجموعه تصمیم گرفت تا برای اولین بار پکیج‌های هدیه خود را از طریق وب سایت اوسکافه به مشتریان خود ارائه نماید. همچنین این امکان را برای مشتریان خود ایجاد کرده است که محصولات پکیج‌ را مطابق با سلیقه خود انتخاب نمایند.
لازم به ذکر است که کلیه پکیج‌ها و محصولات ارائه شده در وب سایت اوسکافه در بسته‌بندی‌های بسیار زیبا و شکیل و مطابق با تصاویر موجود در وب سایت ارائه می‌شوند.
برای مشاهده محصولات و پکیج های اوسکافه، بر روی فروشگاه آنلاین اوسکافه کلیک کنید.
منبع

http://www.PoliticalMarketing.ir/fa/News/170726/12-دلیل-(خواص)-برای-خرید-و-مصرف-روزانه-قهوه-(اسپرسو،-کاپوچینو،-فرانسه،-لته-و-)
بستن   چاپ